CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Majpartaj Korting - maar voor beperkte tijd!
30 DAGEN GRATIS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €696
VRAGEN? KLIK HIER!

Stappentellers & Kilometertellers

0 Artikel
Op dit moment zijn er helaas geen producten in deze lijst beschikbaar.

Stappentellers en kilometertellers online kopen

Een stappenteller of kilometerteller kan worden gebruikt, zoals de naam al doet vermoeden, om de stappen van uw tocht te tellen evenals de kilometers te berekenen. Een stappenteller of pedometer komt in verschillende versies met ieder verschillende functies. In principe zijn er twee verschillende soorten stappentellers, namelijk de digitale en analoge stappentellers en kilometertellers. Bij CAMPZ vindt u beide soorten. Bij CAMPZ vindt u stappentellers van onder andere de volgende merken:

  • High Colorado
  • Relags
  • Silva
  • Vaude
Stappentellers en kilometertellers koopt u bij CAMPZ

Stappentellers, zowel digitaal als analoog

Een digitale stappenteller meet het aantal stappen dat reeds is gelopen, de afgelegde afstand en de andere waarden. Al deze verschillende functies worden op het digitale display afgebeeld. Een analoge stappenteller werkt in de meeste gevallen met een of meer wijzers en een speciale kiestoon. Elke avonturier die gebruik maakt van zo'n stappenteller of kilometerteller en wandelt heeft altijd een zeer goed overzicht van de afgelegde afstand. Aan de hand van deze gegevens kunt u bijvoorbeeld een gedetailleerde planning voor een aantal dagen plannen.

Stappentellers als navigatiehulpmiddel

Verder kunnen onze moderne en kwalitatief hoogwaardige stappentellers ook zeer goed gebruikt worden als navigatiemiddel. Vooral op open terrein, waar geen paden en geen duidelijke wegen te vinden zijn kan de liefhebber van het buitenleven toch de route bepalen met behulp van een stappenteller, een goede kaart en een kompas. Bij CAMPZ vindt u stappentellers in verschillende vormen, bijvoorbeeld formaten die u eenvoudig in uw broekzak of buiktas kunt meenemen. Naast de weergave van de stappen en de afstand bieden veel stappen tellers ook een klok en soms zelf een kompas.