CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Magazijnopruiming – Kortingen tot 80%1
GRATIS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

Klettersteig

4 Artikel
Filter
Terugzetten

Geslacht

Series

  • Black Diamond Crag 3

Kleur

  • grijs
  • rood
  • wit
  • turquoise

Prijs

tot

Klantenbeoordelingen

  • 1
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Filter
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Black Diamond Crag Handschoenen Dames, turquoise/grijs
Black Diamond Crag Handschoenen Dames, turquoise/grijs turquoise/grijs
Black Diamond
Crag Handschoenen Dames, turquoise/grijs
Adviesprijs € 25,00 € 7,99
  • Varianten: XS
- 68 %
UITVERKOOP
Black Diamond Crag Handschoenen Dames, rood/grijs
Black Diamond Crag Handschoenen Dames, rood/grijs rood/grijs
Black Diamond
Crag Handschoenen Dames, rood/grijs
Adviesprijs € 25,00 € 14,99
  • Varianten: XS
- 40 %
UITVERKOOP
Black Diamond Crack Handschoenen, wit
Black Diamond Crack Handschoenen, wit wit
Black Diamond
Crack Handschoenen, wit
Adviesprijs € 40,00 € 27,99
  • Varianten: XL
- 30 %
UITVERKOOP
Black Diamond Crag Halve Vinger Handschoenen Dames, turquoise/grijs
Black Diamond Crag Halve Vinger Handschoenen Dames, turquoise/grijs turquoise/grijs
Black Diamond
Crag Halve Vinger Handschoenen Dames, turquoise/grijs
Adviesprijs € 20,00 € 9,99
  • Varianten: XS
- 50 %
UITVERKOOP

Klettersteig - Veilig op weg met kwaliteit materialen

Bent u ook het type dat van uitdaging houdt en graag steile rotsen beklimt? Apparatuur is dan het belangrijkste wat u nodig heeft en de kwaliteit ervan moet uitstekend zijn. Bergbeklimmen is namelijk geen sport zonder risico en dus moet u volledig op uw producten kunnen vertrouwen. Bij CAMPZ werken wij enkel met ervaren, betrouwbare merken waarvan wij weten dat de producten veilig en betrouwbaar zijn. Dit geldt ook voor de materialen die wij verkopen in de sectie Klettersteig. U vindt in deze categorie onder andere de volgende producten:

Klettersteig – Klimtoestellen voor meer avontuur

Hoewel er al langere tijd werd gewerkt aan betere wegen in de Alpen, werd de eerste rotsbeklimmingsmogelijkheid in 1843 ontworpen. Dit gebeurde in Dachstein. Door middel van haken, ijzeren haringen en gesneden kicks konden outdoor avonturiers de berg beklimmen. Tegenwoordig zijn de bergbeklimmingen een uitdaging geworden en bevatten ze ingebouwde moeilijkheden. Hoewel het tegenwoordig veel spannender is om een berg te beklimmen, moet er ook beter op de veiligheid worden gelet. Gelukkig zijn er vele producenten die zich specialiseren in klettersteig accessoires, waardoor u zonder angst kunt gaan bergbeklimmen. Schaf de juiste materialen aan, zoek een berg op en ervaar de sensatie!

Klettersteig – Veilige materialen volgens de standaard

Alle klimmaterialen worden gemaakt via een speciale standaard zodat er waar dan ook ter wereld veilige klimmaterialen geleverd kunnen worden. De organisatie die hier verantwoordelijk voor is heet de Union Internationele des Assocciations d’Alpinisme (UIAA). Bij het beklimmen van een berg moet u sowieso twee stukken touw, een kabelrem, een karabijnhaak, een harnas en een klimhelm bij u hebben. Bovendien bestaat de alpine materialen uit handschoenen en een kleine rugtas voor het opbergen van uw voedsel, drinken en bij mooi weer een zonnebril. Vooral wanneer u hoog in de bergen klimt is het belangrijk om een goede UV-bestendige zonnebril te dragen zodat u geen zicht verliest wanneer de zon in uw ogen schijnt. Naast deze basisuitrusting kunt u ook aan vele andere dingen denken, zoals bijvoorbeeld goede klimschoenen en comfortabele kleding. Ook een riem komt goed van pas, voor het aanhaken van materialen of het opbergen van uw geld, in een speciale geldriem. Er zijn vele andere accessoires die weinig wegen maar waar u enorm veel plezier van heeft wanneer u deze mee op reis neemt. Bijvoorbeeld onze katrollen en takels, welke met een gewicht van 100 gram geen last zijn om mee te dragen. Klimmers die geheel veilig willen zijn moeten voorbereid zijn op alle mogelijke situaties en daarvoor de juiste tools hebben om uzelf in veiligheid te brengen.

Klettersteig – Uw materialen eenvoudig online kopen

Blader zelf door ons assortiment met materialen speciaal gemaakt voor het beoefenen van de sport Klettersteig. Met betrouwbare merken als Edelrid, Climbing Technology en Mammut weet u zeker dat u in goede handen bent. Bestellen doet u eenvoudig door al uw producten te verzamelen in de winkelwagen en deze online te betalen via onze verschillende, veilige betaalmogelijkheden.