CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Tot wel 70% korting1
30 DAGEN GRATIS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!
Kompassen - Wijzen je de juiste richting
Wandelen met een kaart en kompas wordt steeds zeldzamer, maar blijft ongekend populair en moet aangeleerd worden. Als je weet hoe je je kaart en kompas moet gebruiken en het terrein kunt lezen, kom je veilig op je gewenste bestemming aan. De basisvereiste is echter een kompas waarop je kunt vertrouwen en die je altijd de juiste richting wijst. Er wordt een onderscheid gemaakt tussen magnetische, gyro- en elektronische kompassen. Magnetische kompassen worden meestal gebruikt voor trektochten en soortgelijke uitstapjes. Deze zijn verkrijgbaar als kaart-, spiegel-, wandel-, mars-, zak- of peillood kompas. Bij CAMPZ hebben we een grote selectie van verschillende magnetische kompassen voor avontuurlijke activiteiten op het land of op het water.

Kompassen

17 Artikel
Filter
Terugzetten

Type

 • kaartkompas 8
 • klein kompas 2
 • lineair kompas 4
 • Pijlkompas 3

Kleur

 • geel
 • blauw
 • zwart
 • transparant

Prijs

tot

Klantenbeoordelingen

 • 1
 • 1
 • 4
 • 2
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Filter
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Silva Expedition Kompas
Silva Expedition Kompas
Silva
Expedition Kompas
Adviesprijs € 54,99 € 38,99
- 29 %
KORTINGEN
Easy Camp Venture Kaart Kompas, transparant
Easy Camp Venture Kaart Kompas, transparant transparant
Easy Camp
Venture Kaart Kompas, transparant
Adviesprijs € 9,79 € 7,99
- 18 %
Easy Camp Adventure Map Kompas, transparant
Easy Camp Adventure Map Kompas, transparant transparant
Easy Camp
Adventure Map Kompas, transparant
€ 5,99
Silva Field Kompas
Silva Field Kompas
Silva
Field Kompas
Adviesprijs € 24,99 € 14,99
- 40 %
KORTINGEN
Silva 3NL-360 Kompas
Silva 3NL-360 Kompas
Silva
3NL-360 Kompas
Adviesprijs € 29,99 € 20,99
- 30 %
KORTINGEN
Silva Pocket Kompas
Silva Pocket Kompas
Silva
Pocket Kompas
Adviesprijs € 14,99 € 11,99
- 20 %
KORTINGEN
Silva Ranger Global Kompas
Silva Ranger Global Kompas
Silva
Ranger Global Kompas
Adviesprijs € 44,99 € 31,99
- 28 %
KORTINGEN
Silva Ranger Kompas
Silva Ranger Kompas
Silva
Ranger Kompas
Adviesprijs € 34,99 € 21,99
- 37 %
KORTINGEN
Silva Ranger 4-6400 Kompas, transparant
Silva Ranger 4-6400 Kompas, transparant transparant
Silva
Ranger 4-6400 Kompas, transparant
Adviesprijs € 37,99 € 21,99
- 42 %
KORTINGEN
Silva Kompas Cover
Silva Kompas Cover
Silva
Kompas Cover
Adviesprijs € 9,99 € 7,99
- 20 %
KORTINGEN
Easy Camp Compass Mirror Kompas, transparant/zwart
Easy Camp Compass Mirror Kompas, transparant/zwart transparant/zwart
Easy Camp
Compass Mirror Kompas, transparant/zwart
Adviesprijs € 17,99 € 13,99
- 22 %
Brunton TruArc 7 Kompas
Brunton TruArc 7 Kompas
Brunton
TruArc 7 Kompas
Adviesprijs € 49,99 € 30,99
- 38 %
Silva Spike Jet Kompas
Silva Spike Jet Kompas
Silva
Spike Jet Kompas
Adviesprijs € 74,99 € 49,99
- 33 %
KORTINGEN
Silva Spike Jet Classic Kompas
Silva Spike Jet Classic Kompas
Silva
Spike Jet Classic Kompas
Adviesprijs € 79,99 € 45,99
- 42 %
KORTINGEN
Silva 55-6400/360 Kompas
Silva 55-6400/360 Kompas
Silva
55-6400/360 Kompas
Adviesprijs € 139,99 € 99,99
gratis verzending
- 28 %
KORTINGEN
Silva Arc Jet 360 Kompas Rechts
Silva Arc Jet 360 Kompas Rechts
Silva
Arc Jet 360 Kompas Rechts
Adviesprijs € 79,99 € 63,99
- 20 %
KORTINGEN
Brunton TruArc 10 Kompas Glow
Brunton TruArc 10 Kompas Glow
Brunton
TruArc 10 Kompas Glow
Adviesprijs € 64,99 € 41,99
- 35 %

Kompassen voor ieder avontuur

Voordat je een kompas koopt, is het belangrijk het nodige onderzoek te doen. Wanneer je veel reist, is het een belangrijk instrument waar je op moet kunnen bouwen. Wij hebben het meest uitgebreide assortiment aan kompassen online, zorgvuldig geselecteerd op de prijs/kwaliteit verhouding. Op onze site vind je meer dan voldoende informatie, zodat je je kompas online kunt kopen en zeker weet dat het perfect aansluit op je wensen en behoeften. Een kompas kopen kun je bij ons in zowat elke kleur. Dus je vindt altijd wel een kleur die bij je past. Wij verkopen enkel merken waarvan wij weten dat ze voldoen aan onze en jouw hoge standaard. De producten zijn speciaal getest op verschillende omstandigheden, zodat je niet verrast kunt worden en op de stand van de zon aangewezen bent.
Kompassen kopen bij CAMPZ

Kompassen voor natuurliefhebbers

Of je nu een natuurliefhebber bent die graag lange wandelingen maakt, er regelmatig met je boot of kano op uit gaat of aan wintersport doet, dit hulpmiddel komt altijd van pas! Zelfs als je kompassen verzamelt, hebben wij nog interessante aanvullingen op je collectie. Denk daarnaast niet dat je een ervaren reiziger moet zijn om een compas te kunnen lezen. Vaak denkt men bij mensen die dit gebruiken aan wereldreizigers en survivelaars. Dat is echter onzin, ook voor jou kan het handig zijn en het kompas is absoluut niet moeilijk te hanteren. Op elektronica kun je niet altijd vertrouwen, maar een kompas is niet afhankelijk van het bereik in de regio waar je je bevindt. Twijfel je, dan kun je eerst een goedkoper kompas kopen. Een kompas kopen is bij ons bovendien zo gebeurt. Door de uitgebreide informatie en specificaties op de website is het gemakkelijk een keuze te maken die perfect bij jou past.

Uitgebreid en kwalitatief aanbod

Ook voor de ware Indiana Jones onder ons hebben wij technische hoogstandjes, waar je je vingers bij af zult likken. Een kompas met satelliet ontvanger waarbij je zelf kunt instellen welke satelliet je wilt gebruiken. Een hartslagmeter die tegelijkertijd fungeert als kompas, hoogtemeter en thermometer. Kompassen met digitale display en GPS functie. Wij brengen het begrip kompas naar een totaal nieuw niveau en zijn van plan het begrip 'verdwalen' tot het verleden te laten behoren.

Kompasmodellen

Wij hebben een overzicht gemaakt dat je kan helpen bij het kiezen van een model. Middels de profielschetsen hierop volgend kun je kijken welke merken het best bij jou passen, zodat je risicoloos een kompas online bij ons kunt kopen. Je gaat vaak op vakantie, maar dit doe je absoluut niet om tot rust te komen. Je wilt je vakantie het liefst zo sportief mogelijk. Lange bergwandelingen, bergbeklimmen, raften, skiën en fietstochten kleuren je vakantie. Je bent een echte doener en wilt geen uren kwijt zijn met routes uitstippelen. Als avonturier zie je wel waar je voeten je brengen. Je vertrouwt compleet op je kompas en wilt niet afhankelijk zijn van je smartphone, omdat deze op batterijen werken en vaak beperkt bereik hebben. Je kompas moet comfortabel te vervoeren zijn tijdens lichamelijke inspanningen die je tijdens je tochten verricht. De volgende merken zijn uitermate geschikt :

 • Silva
 • K&R
 • Coghlans
 • Relags
 • Recta
 • Barigo
 • Maxview
- je reist met een fiets, auto of ander voertuig en bent op zoek naar een zeer uitgebreid kompas dat je gemakkelijk kunt meenemen in je voertuig of aan het voertuig kunt monteren. He hebt bijvoorbeeld een bootje of een elektrische fiets waarmee je tochten maakt en zoekt navigatie. De volgende merken bieden producten aan die geschikt zijn voor jou: Maxview, Silva, Satmap en Camos.

- Je hebt nog nooit een kompas gebruikt en bent benieuwd of het iets voor jou is. Het moet simpel te hanteren zijn, niet te duur zijn en gemakkelijk te vervoeren zijn. De volgende merken zijn wat voor jou: Coghlans, Relags en Silva.

Met de merken die wij aanbieden kun je zowel als beginner als expert het juiste kompas kopen. Voor vragen en/of opmerkingen over het kompas online kun je altijd contact met ons opnemen.