Tijd voor avontuur!

CAMPZ Blog

algemeen

De beste apps voor wandelingen en andere buitenactiviteiten

Frisse lucht, bergen en vrijheid. Leef ook jij met deze basisprincipes van gezond leven? Dan hou je ongetwijfeld van wandelen en verschillende andere buitenactiviteiten. Leuke sporten in de natuur houden je in vorm en verfrissen je geest. Bovendien geeft de natuur je een boost aan energie. Bij buitenactiviteiten zoals wandelen, hardlopen en hiking is het handig om je vooraf te informeren over routes die je wilt volgen.

verder lezen

Onze tips voor een complete paklijst voor als je gaat kamperen

Kamperen is een heerlijke manier om je vakantie door te brengen: genieten van de rust, vrijheid en natuur om je heen. Kamperen wordt pas echt onvergetelijk wanneer je zeker weet dat je alles hebt meegenomen. Vooral als je in het buitenland gaat kamperen doe je er goed aan om een duidelijke checklist te maken. Op deze manier voorkom je dat je iets vergeet en kun je helemaal gaan ontspannen en genieten van je vakantie. Hier vind je een paklijst kamperen waar je gebruik van kunt maken: zo vergeet je niets!

verder lezen

Wat is een natuurcamping en waar vind je de mooiste van Nederland?

Wie op zoek is naar een camping, kijkt als eerste naar de locatie. Natuurlijk is het fijn als een camping goede voorzieningen heeft, kindvriendelijk is of als er honden welkom zijn. Maar de bestemming van een camping is vaak de doorslaggevende factor. Wil je er zeker van zijn dat je in de natuur verblijft? Kijk dan eens naar de mogelijkheid van een natuurcamping. Natuurcampings Nederland zijn er genoeg: ze bevinden zich op de mooiste plekken en bieden jou de ultieme kampeervakantie in de natuur. Wat is een natuurcamping precies en waar vind je de mooiste? Dat ontdek je hier!

verder lezen

Dit zijn de leukste outdoor activiteiten voor teambuilding

Als team werk je elke dag samen: het is belangrijk om ook buiten het werk om een goede band op te bouwen met elkaar. Hoe beter je elkaar kent, hoe meer je weet wat je aan elkaar hebt in teamverband. Zo kun je een team nog sterker en hechter maken: dit heeft ook weer positieve invloed op de prestaties die je als team bereikt. Teambuilding is dan ook altijd een aanrader. Ben je op zoek naar leuke teambuilding activiteiten outdoor? Hier lees je meerdere opties en ontdek je andere handig informatie voor het plannen van een uitje met je team!

verder lezen

Bekijk ons overzicht van de mooiste campings van Nederland

Kamperen in eigen land: steeds meer mensen kiezen hiervoor. En dat is geheel terecht: de mooie campings in Nederland zijn niet op een hand te tellen. En om te moeten kiezen uit de mooiste campings Nederland ben je wel even bezig. Daarom hebben we voor jou een overzicht gemaakt van de mooiste campings van Nederland. Op deze manier ben je niet alleen verzekerd van een mooie plek om te kamperen, maar kun je jouw trip ook alvast gaan voorbereiden!

verder lezen