CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Tot wel 70% korting1
30 DAGEN GRATIS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!
hilleberg online tenten shop
Hilleberg – The Tentmaker
Je zou Hilleberg de Mercedes onder de tenten kunnen noemen. Hun zeer hoogwaardige tenten trekken alles uit de kast op het gebied van vakmanschap. Ze zijn dan ook al vele jaren de eerste keuze voor outdoor liefhebbers die op zoek zijn naar een tent, waarop je na 10 jaar in de bergen nog net zo kan rekenen als op de eerste dag. Naast de duurzaamheid van de tenten, hecht Hilleberg ook veel waarde aan eenvoudige handhaving. Het ontwerp is eenvoudig en functioneel gelaten, zodat hun tenten in alle denkbare situaties door één persoon kunnen worden opgezet.

Hilleberg

2 Artikel
Filter
Terugzetten

Kleur

  • grijs
  • rood

Prijs

tot
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Categorieën
Filter
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Hilleberg Atlas Connector, rood
Hilleberg Atlas Connector, rood rood
Hilleberg
Atlas Connector, rood
€ 239,99
gratis verzending
Hilleberg Atlas Reserve Tentstok 768cm x 17mm, grijs
Hilleberg Atlas Reserve Tentstok 768cm x 17mm, grijs grijs
Hilleberg
Atlas Reserve Tentstok 768cm x 17mm, grijs
€ 177,99
gratis verzending

Hilleberg tenten, eenvoudig online bij campz.be

Onder actieve kampeerders is de naam Hilleberg een begrip. De stevige tenten van het Zweedse merk hebben al veel outdoor liefhebbers beschermd tegen wind, kou en regen. Of je nou graag de wildernis in trekt in de winter of dat je liever op de camping staat in de zomer – de Hilleberg tenten zijn geschikt voor alle seizoenen. De tenten van Hilleberg staat bekend om hun lichtgewicht en robuustheid. Op onze webshop hebben we een groot aanbod, van verschillende soorten, maten en kleuren – voor elke kampeerder iets. Slaap jij binnenkort ook in een van deze comfortabele tenten? Tenten van Hilleberg op CAMPZ

Hilleberg, dé tentmaker uit Zweden

In 1971 startte de Zweed Bo Hilleberg zijn eigen bedrijf als producent van tenten: het merk Hilleberg was geboren. Hilleberg was een grote liefhebber van het outdoor leven en dankzij zijn voormalige baan als boswachter was hij bepaald geen groentje op dat gebied. De inspiratie voor zijn tenten kwam voornamelijk vanuit zijn eigen frustraties. Het opzetten van een tent met een losse binnen- en buitentent vormde voor Hilleberg een groot obstakel; dat moest anders kunnen. Hij wilde een tent waarbij beide delen aan elkaar zaten zodat het gebruiksgemak verhoogd werd. En dat lukte. Hilleberg werd hiermee meteen goed in de markt gezet.

Ga goed uitgerust op avontuur

Tot op de dag van vandaag blijft Hilleberg bezig met vernieuwen. Hierdoor komen er over de hele wereld steeds meer liefhebbers bij. De Zweedse producent is onder andere innovatief met het materiaalgebruik. Zo worden te tenten gemaakt van zogenaamd kerlon, dit is nylon dat is gecoat met siliconen. Hierdoor zijn Hilleberg tenten extreem sterk en robuust. Je kunt er dan ook op vertrouwen dat je nieuwe tent niet scheurt tijdens het vervoer of als je in hevige weersomstandigheden terecht komt. Deze robuuste tenten houden de regen, wind en zelfs sneeuw buiten de deur. De kleinere modellen van Hilleberg worden in hooggebergten zelfs door bergbeklimmers gebruikt om een basiskamp mee te maken. Er is dan ook altijd een geschikte Hilleberg tent voor elk avontuur.

De kleurige labels van Hilleberg

Het Black Label staat voor de sterkst denkbare tenten, geschikt voor alle seizoenen, onder alle weerscondities met toch een zo hoog mogelijk comfort en zo veel mogelijk plek om al je bagage en eventueel campingmeubels in kwijt te kunnen. Bij het Red Label heeft 'lichtgewicht' de prioriteit boven de andere standaardeigenschappen. Het lichtgewichtsaspect weegt nog weer zwaarder bij het Yellow Label. Deze tenten zijn niet 'winterproof' maar speciaal ontworpen voor gebruik in warmere klimaten. Tot slot is er het Blue Label. Hierbij gaat het om speciale tenten voor een specifiek gebruik. In alle gevallen is men er in geslaagd om te komen tot een optimale synthese van:

  • betrouwbaarheid
  • flexibiliteit
  • gebruiksgemak
  • comfort
Simpel gezegd: ongeacht de kleur van het label moet de gebruiker te allen tijde kunnen vertrouwen op de kwaliteit van ieder onderdeel van zijn tent. Ook dient ieder type zich snel en flexibel aan te kunnen passen aan hitte, kou, droogte, regen en wind. En... last but not least: het is natuurlijk ook van het grootste belang dat uw tent zich snel en makkelijk laat opzetten, zeker onder zware weersomstandigheden. U kunt op al die eigenschappen en voldoende comfort rekenen, want uw Hilleberg tent moet ook een beetje uw 'thuis' kunnen zijn. Alle outdoorlief hebbers weten hoe essentieel een goede tent is. Op onze webshop vind je daarnaast nog andere praktische producten voor je trip, zoals: Hilleberg tenten bij CAMPZ

Breed gamma

CAMPZ is dé kampeerspecialist van België. Daarom vind je bij ons ook een ruime collectie Hilleberg tenten. In onze webshop kun je net zo makkelijk terecht voor tweepersoonstenten als voor drie- of vierpersoonstenten . Daarnaast verkopen we ook tunneltenten en handige accessoires, zoals grondzeilen. Hierdoor kun je de tent altijd aanpassen aan de vakantie of expeditie die je voor je hebt. De Hilleberg tenten zijn verkrijgbaar in de kenmerkende kleuren groen, geel, rood of zwart en elke tent wordt natuurlijk compleet geleverd. Dus ga je binnenkort kamperen en zoek je een tent die onverwoestbaar is? Kijk dan eens rond in de Hilleberg collectie van CAMPZ!