CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Magazijnopruiming – Kortingen tot 80%1
GRATIS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Silva Terra Expedition S Kompas

ID: 2009517

Adviesprijs € 77,99
€ 62,99
- 19 %
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
GRATIS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

Productomschrijving

Silva Terra Expedition S Kompas

Kies voor een betere toekomst met de duurzamere Terra Expedition S - gemaakt van hennep en kunststof. De Terra Expedition S is je eerste keuze als je een spiegellagerkompas met veel functies nodig hebt. Het is krachtig in termen van nauwkeurigheid, precisie en duurzaamheid en is ontworpen voor ervaren gebruikers en professionals.

Wanneer het terrein vraagt om een spiegelrichtingskompas, is de Expedition S je optimale metgezel. SILVA Expedition S heeft een eenvoudig te gebruiken behuizing, siliconen rubberen voetjes voor nauwkeurig kaartwerk, afneembare schaalring met veiligheidsontgrendeling, 's nachts geactiveerde lichtgevende markeringen, een vergrootglas, kaartmeetschalen in mm of inches, 1:25.000, 1:50.000 en GPS-schalen - plus ingebouwde aanpassing voor magnetische declinatie (inclusief permanente lokale aanpassing). De Expedition S kan ook kaartmetingen doen op een schaal van 1:40.000 en heeft een inclinometer om de hellingshoek te meten en ondersteuning voor een hoek van 45 graden voor de spiegellagerfunctie.

Dit kompas heeft een ingebouwde spiegel waarmee je tegelijkertijd de kompas schijf en de achtergrond kunt zien. Het feit dat je de kompasschijf tegelijk met het referentiepunt kunt zien, maakt spiegelkompassen beter voor nauwkeurige peiling. Een spiegelkompas kun je het beste gebruiken in open terrein als je richtingen wilt bepalen over lange afstanden.

De hellingskaart is handig om lawinegevaar te identificeren en om te beoordelen wat het terrein uitdagend maakt. Door de steilte te kennen, kun je ook inschatten hoeveel langer de route zal zijn als gevolg van de steilte. In steil terrein moet je altijd rekening houden met lawinegevaar. Het risico neemt toe als de helling meer dan 30 graden is en met de hellingkaart kun je het risico gemakkelijker inschatten.

Dit kompasmodel is uitgerust met een verwijderbare PET-schaalband die als liniaal dient. De schalen zijn 1:25 en 1:50, waardoor het gemakkelijker is om de lengte van je wandeling te meten. Omdat het zacht en buigzaam is, kun je het gemakkelijk direct op je route op de kaart plaatsen wanneer je in het veld bent - of wanneer je je volgende avontuur aan het plannen bent.

In het kort

Maat (L x B)
Maat (L x B)
10,8 x 6,4 x 2
Bijzonderheden
Bijzonderheden
Clinometer, Lichtmarkeringen voor navigatie in het donker
Type
Type
Pijlkompas
Toepassingsgebied
Toepassingsgebied
gedetailleerde kaartwerk, Navigatie met pijlaanwijzing
Type
Type
met niveauspiegel

Uitrusting

Doel
Alpinisme, Trekking, Wandelen
Kompas
Type:
Pijlkompas
Toepassingsgebied:
gedetailleerde kaartwerk, Navigatie met pijlaanwijzing
Peiling
Type:
met niveauspiegel
Uitrusting
Bijzonderheden:
Clinometer, Lichtmarkeringen voor navigatie in het donker
Afmetingen
Schalen:
mm / inch
Normen:
1:25000, 1:50000
Maat (L x B):
10,8 x 6,4 x 2
Levering
Levering:
Kompas incl. meetschaal (1:25, 1:50)
Modeljaar
2023
Artikelnummer
2009517
EAN
7318860205279

Meningen van klanten

Geef je mening. Beoordeel als eerste dit product