Online fietsenwinkel
Wintersolden 2022 | Tot wel 40% korting
30 DAGEN GRATIS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €696
VRAGEN? KLIK HIER!

Aankoopadvies

De juiste kleding is een randvoorwaarde voor een succesvolle activiteit in de natuur. Daarom is het heel belangrijk om te leren over de vele verschillende mogelijkheden en om een overzicht te krijgen wat de voor- en nadelen van de verschillende kledingstukken zijn. Welke kleding is geschikt voor outdoor, sport en vrije tijd?

Naar de gids

Met de juiste rugzak op pad gaan zal flink bijdragen in uw plezier. Daarom is het verstandig om voor de aankoop van een rugzak goed na te denken waarvoor u hem gaat gebruiken en u te laten informeren over de verschillende gebruiksdoeleinden en functies van een rugzak. Welke rugzak past bij mijn wensen?

Naar de gids

Of u nou een beginnende hardloper bent die slechts af en toe buiten gaat joggen, of iemand die elke dag gaat joggen om zijn conditie bij te houden. Er is altijd 1 ding wat hetzelfde blijft - de benodigde uitrusting om het joggen aangenaam te maken.

Naar de gids

Wandelschoenen, bergschoenen, outdoor sandalen - de keuze van outdoor schoeisel is enorm en afhankelijk van de toepassing worden verschillende producten aanbevolen. Om u een overzicht van de verschillende schoenen te geven en om u te helpen bij uw keuze, leggen we hier de belangrijkste modellen uit en geven we advies bij het kopen van uw schoenen. Welke schoenen zijn geschikt voor outdoor, sport en vrije tijd?

Naar de gids

Een eigen tent aanschaffen is erg mooi! Het is echter belangrijk goed geadviseerd te zijn welke tent voor u de juiste is. Afhankelijk van het gebruiksdoel, dient u goed na te denken over welke eisen en kenmerken de tent moet beschikken. Welke tent past bij mijn wensen?

Naar de gids

Geen enkele slaapzak is geschikt voor alle avonturen. Het maakt een groot verschil of u op weg bent naar het ijzige Noorden, gaat kamperen bij de Baltische Zee of van hut naar hut in de bergen trekt. Welke slaapzak past bij mijn wensen?

Naar de gids