U kunt de beveiligde pagina van PayPal niet zien?

Klik hier
om te heropenen en uw aankoop af te ronden

Een ogenblik geduld s.v.p. Uw bestelling wordt verwerkt.

Onze Zomersolden - Maak gebruik van de zonnige kortingen
NL
FR

Fietsaanhangers

112 Producten
Merk
 • 1
 • 44
 • 1
 • 3
 • 3
 • 2
 • 3
 • 45
 • 4
 • 6
Prijs in €
Klantenbeoordelingen
Sorteren
 
Pagina 1 van
2

Fietsaanhangers van CAMPZ - een topaankoop voor uw fietsvakantie!

Fietsaanhangers zijn een alternatieve keuze voor fietstassen voor het dragen van bagage op een fietstocht. Zo kunt u er onder andere uw boodschappen, uw rugzak en zelfs uw kinderen in vervoeren. Veel fietsers lijkt het rijden met een fietsaanhanger echter vreemd. Het vrije en gemakkelijke gevoel van fietsen zou hierdoor verdwijnen. Desondanks zijn er vele redenen voor het gebruik van zo een aanhanger. Fietsaanhanger voordelig kopen

Fietsaanhanger - de voordelen van het gebruik

Fietsaanhangers kunnen grofweg in twee groepen worden verdeeld. Zo zijn er de enkele- en dubbele wielen modellen. Modellen met een enkel wiel geven extra trekkracht en zijn relatief smal. Hiermee kunt u gemakkelijk krappe wegen passeren. Beide factoren maken deze één-wiel aanhanger geschikt voor off-road toeren of bijvoorbeeld een fietscamping. Een aanhanger met twee wielen is anderzijds zeer stabiel, zelfs met een zware bepakking. Vooral op verharde wegen is dit model geschikt. Een duidelijk voordeel voor het gebruik van een fietsaanhanger is de enorme hoeveelheid ruimte. Met deze ruimte kunt u zware of grote voorwerpen gemakkelijk meenemen tijdens uw fietstocht. Dit geeft u de mogelijkheid om meer dan twee sets kleding, een 3-persoonstent, of misschien comfort van thuis mee te brengen. Groepen, families, koppels en lange termijn reizigers zullen hier extra van profiteren. Daarnaast, in tegenstelling tot het gebruik van volle fietstassen, geeft een aanhanger een goed balans tijdens het fietsen. Naast veiligheidsoverwegingen geeft u dit ook een zekerder gevoel onderweg. Een ander veiligheidsvoordeel zit in het feit dat een fietsaanhanger ver verwijderd zit van de pedalen en de ketting van de fiets. Hierdoor zal het deze bewegende mechanismen niet belemmeren. Ook de benen en voeten van de fietser zijn veilig. Verder voor het gemak kunnen fietsaanhangers op zichzelf blijven staan in stilstand. Dit is vooral handig voor al die keren dat u geen muur of obstakel kunt vinden waartegen u uw fiets kunt plaatsen. Een ander voordeel is dat een fietsaanhanger al je spullen droog houdt wanneer het regent. Dit lijkt misschien niet erg belangrijk, maar als u dure apparaten meedraagt is dit wel degelijk van belang. Ook een vochtige mummieslaapzak is niet erg comfortabel als u na een vermoeiende dag lekker wilt gaan slapen. Voorts zijn er nog een aantal andere voordelen van fietsaanhangers te noemen, namelijk:
 • Het brede profiel moedigt auto's aan om u meer passeerruimte te geven
 • Het kan gemakkelijk worden losgehaakt zodat u ook zonder fietsaanhanger kunt rijden
 • De aanhangers zijn nog steeds vrij ongewoon wat zorgt voor een goede gespreksopening

Fietsaanhangers online

Bent u van plan om te gaan fietsen met veel bagage of uw kinderen? Dan is een fietsaanhanger misschien wel een optie voor u. Fietsaanhangers zijn een intelligente transportoplossing voor iedereen die geniet van het buiten zijn. Ook voor diegene die er een spontaan en eenvoudig leven op nahoudt is een aanhanger zeker geschikt. Neem nu een kijkje op campz.be voor het complete aanbod aan fietsaanhangers.


Klantenservice
Heeft u vragen? Neem dan contact op met onze experts! Ma. t/m vr. 10u.-17u.
025 880852
Nieuwsbrief
Meld u nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingscode t.w.v. €10,-.
Er wachten exclusieve aanbiedingen en kortingsacties op u.4
Tevreden klanten
Bent u tevreden met onze service? Schrijf een beoordeling en help anderen!