U kunt de beveiligde pagina van PayPal niet zien?

Klik hier
om te heropenen en uw aankoop af te ronden

Een ogenblik geduld s.v.p. Uw bestelling wordt verwerkt.

NL
FR

Klimmen (2646 Producten)

Merk

Gekozen:

Prijs (€)

  • -
    Bevestigen

Klantenbeoordelingen

Gekozen:

Klimmen – Professionele uitrusting voor binnen en buiten

Als je wilt klimmen hoef je niet per se de bergen in, maar kun je tegenwoordig in de vele indoor klim- en bouldering hallen terecht. Voor diegene die in de bergen wonen, of er regelmatig op vakantie gaan, blijft het klimmen op rotspartijen in de vrije natuur het summum. Of je nu aan routeklimmen, bouldering of speedklimmen indoor doet, of je je liever in een van de vele klimgebieden in de vrije natuur begeeft, bij Campz vind je alles wat je nodig hebt. In onze shop vind je voor elk type klimsport de juiste klimbenodigdheden en klimuitrusting; kleding, klimschoenen, touwen, gordels, karabijnen en nog veel meer.

Klimmen
Sorteren
Pagina 1 van
47
 
Sorteren
Pagina 1 van
47

Klimmen I Koop je volledige klimuitrusting voordelig online bij Campz.be

Klimmen is bij uitstek een sport waarbij het juiste materiaal het verschil kan maken. Klimsport kan gevaarlijk zijn, zeker wanneer je niet investeert in een goede uitrusting. Deze investering doe je dan ook voor je eigen veiligheid, maar ook voor degenen met wie je samen klimt.

 

We hebben een zeer ruim assortiment met klimuitrustingen. klimschoenen, klimkleding, klimgordels, klimtouwen, klimhelmen, zekeringen, rugtassen… je vindt het allemaal, tegen scherpe prijzen!

Verschillende klimsporten

Klimmen is een bergsport voor sporters die een echte uitdaging zoeken. Het ultieme doel van klimsporters is om in de natuur, echte rotswanden te beklimmen. In België is dit natuurlijk lastig en daarom wordt er ook veel geoefend en getraind op artificiële klimwanden. De uitrusting is in sommige opzichten hetzelfde, maar voor beklimmingen in de natuur zijn robuustere materialen vereist. De technische materialen, zoals klimgordels, zekeringen en karabijnhaken blijven hetzelfde. Klimsc