CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Magazijnopruiming – Kortingen tot 80%1
GRATIS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

nortik TrekRaft Expedition Kajak met dek, zwart/geel

ID: 981530

€ 999,00
BTW inbegrepen., gratis verzending

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
GRATIS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

Productomschrijving

nortik TrekRaft Expedition Kajak met dek, zwart/geel (yellow/black)

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

TrekRaft Expeditie - Het ultralichte high-performance vlot. De belangrijkste noviteit van de PackRafts van de expeditielijn is een opbergmogelijkheid voor bagage in de luchtslang zelf.

Dit biedt een aantal voordelen: het feit dat de apparatuur niet aan het dek hoeft te worden bevestigd, zorgt voor een lager zwaartepunt en vermindert de winderigheid tijdens het peddelen. Bovendien dienen deze zakken dankzij de ingesloten lucht en uitrusting ook als drijvers in geval van een gat in de buitenste schil. Een extra veiligheidsfunctie!

Om onevenwichtigheden vanaf het begin tot een minimum te beperken, hebben de vlotten twee geïntegreerde zakken - één aan elke kant. Een overdekte rits zorgt voor een eenvoudige en waterdichte opslag van de apparatuur.

Het idee van TrekRafting is heel eenvoudig. Tegenwoordig doen de meeste mensen niet alleen één, maar vele buitenactiviteiten zoals wandelen, wandelen, fietsen, fietsen, peddelen, inline skaten, enz. TrekRafting combineert trekking met "rafting", wat staat voor peddelen in de breedste zin van het woord. De combinatie van wandelen (trekking) en peddelen (rafting) is mogelijk voor zover een TrekRaft slechts ongeveer 3 kg weegt en zelfs aan de meest compacte rugzak met een ultrakleine verpakking kan worden gemonteerd of bevestigd. De ultralichte TrekRaft behoort tot het geslacht Packrafts.

Tot nu toe waren deze speciale lichtgewicht vlotten erg duur en vooral interessant voor specialisten. Met de Nortik TrekRaft verandert dit gelukkig en wordt het een betaalbare hobby voor bijna iedereen. De gunstige prijs en de hoge kwaliteit spreken voor zich. Laat u inspireren door deze fascinerende trendsport en doe mee aan trekking rafting! De toepassingsmogelijkheden van de TrekRafts zijn absoluut veelzijdig. Als je gewoon een rivier stroomopwaarts of langlaufend naar een rivier/meer loopt, heb je een uitgebreide picknick en peddel je vervolgens weer terug. Of combineer de volgende wandeling gewoon met een paar eenheden water. Neem je TrekRaft mee op de meerdaagse wandeling naar Zweden en peddel grote delen van je geplande route op een rivier. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van een groot aantal toepassingen.

Levering
TrekRaft, stoel, vulzak, reparatieset, fietstas, kap, koffer, vulzak, reparatieset

Materiaal
Krachtige ultralichte TPU. De luchtslangen zijn aan beide zijden gecoat en niet alleen aan de buitenkant. Ook als de buitenste laag beschadigd is, zorgt de binnencoating er toch voor dat het materiaal lekvrij is. De vloer is extra versterkt. De TrekRaft is gelast (voor zover mogelijk) en niet alleen genaaid of gelijmd.

In het kort

Gewicht (ca.)
Gewicht (ca.)
3,80 kg
Verpakbaar
Verpakbaar
ja
ontwerp
ontwerp
opblaasbaar

Uitrusting

Doel
Packrafting
Boot
Toepassingsgebied:
rivier, Zee, meer
Water type:
staand water, stromend water, rustig water, bewegend water, licht golving, uitgesproken golvengang, wild water
Verpakbaar:
ja
Aantal zitplaatsen:
1
Type:
Packraft
ontwerp:
opblaasbaar
Afmetingen
Maximale bijlading:
150,00 kg
Buiten maat (L x B):
230 x 92
Pakgrootte (L x B):
50 x 25
Gewicht (ca.):
3,80 kg
Levering
Levering:
TrekRaft, zadel, vultas, reparatieset, pakzak, baldakijn
Modeljaar
2023
Artikelnummer
981530
EAN
4260289612813

Meningen van klanten

Geef je mening. Beoordeel als eerste dit product