CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Magazijnopruiming – Kortingen tot 80%1
GRATIS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

DMM Dragon Cam Set 2-4

ID: 1581971

Adviesprijs € 350,99
€ 174,99
- 50 %
BTW inbegrepen., gratis verzending

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
GRATIS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

Productomschrijving

DMM Dragon Cam Set 2-4

Na enkele jaren van intensieve ontwikkeling en kleine verbeteringen is de Dragon Cam van DMM wereldwijd bekend geworden. De gepatenteerde camera met dubbele as straalt dezelfde kwaliteit en stijlvol design uit als alle DMM-producten.
DMM Dragon heeft een compromisloos ontwerp dat kracht, lichtheid en functionaliteit combineert. De kam is een eenstammig ontwerp met warmgesmede kammen gemonteerd op een dubbele as. DMM heeft Ray Jardine's constante nokhoek van 13,75 behouden, die de houdkracht maximaliseert zonder afbreuk te doen aan de spanwijdte. De Dragon is uitgerust met een verlengbare dubbele Dyneema-lus, die zowel gewicht bespaart als in veel gevallen de noodzaak wegneemt om de kam met een snelkoppeling uit te trekken.

De kammen zijn voorzien van relatief sterke veren, wat betekent dat ze iets moeilijker terug te trekken zijn, maar de voordelen wegen op tegen de nadelen: Ze passen beter, ze zijn beter bestand tegen het lostrekken van plekken met weinig wrijving en ze zullen minder snel in scheuren "migreren.

De gepatenteerde duimgreep is gemaakt van duurzaam, gesmeed aluminium en is ontwikkeld om het gebruik van de verlengbare riem te vereenvoudigen.

De schacht bestaat uit een 5,5 mm dikke roestvrijstalen draad met een coating van gehydrolyseerd nylon. De nylon arm draait vrij om slijtage te verminderen en geeft de nokken een grote flexibiliteit in geval van rotatie.

In het kort

Type
Type
Friends & Klemmateriaal

Uitrusting

Doel
Bergbeklimmen, Traditioneel, Multipitch
Belangrijkste informatie
Type:
Friends & Klemmateriaal
Modeljaar
2023
Artikelnummer
1581971
EAN
5031290210041

Meningen van klanten

Geef je mening. Beoordeel als eerste dit product