CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Magazijnopruiming – Kortingen tot 80%1
GRATIS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Bliz Drift Polarized Bril, zwart/bruin

ID: 1338760

€ 89,99
BTW inbegrepen., gratis verzending

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
GRATIS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

Productomschrijving

Bliz Drift Polarized Bril, zwart/bruin (matt black/brown with silver mirror)

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

Een uitdager, een metgezel. Drift Polarized is een model dat geschikt is voor de meeste activiteiten. Een uitstekende keuze voor multisport, zowel voor dagelijks gebruik als voor meer veeleisende situaties. Drift Polarized is ontworpen voor een breed scala aan gezichtstypen. Dit is een model dat meer bescherming en comfort biedt, met een frame dat grote delen rond de ogen bedekt. De lenzen bieden 100% UV-bescherming en hebben een hoge optische kwaliteit. Drift Polarized is de perfecte keuze als u een goed uitziende zonnebril nodig heeft om u te vergezellen op al uw avonturen.

Algemene eigenschappen
Een ochtend hardlopen, een paar kilometer op de mountainbike of de skipiste af. U kunt vertrouwen op Drift Polarized voor al uw grote en kleine avonturen. Cool ontwerp, gemaakt om te passen bij een breed scala van gezichtstypen, met een frame dat grote delen rond de ogen bedekt. Dat betekent dat ze comfortabel zijn om te dragen en bescherming bieden waarop u altijd kunt vertrouwen. Drift Polarized is verkrijgbaar in verschillende aantrekkelijke kleuren, die allemaal hetzelfde comfort bieden dat wordt geboden door het met frictie rubber gevoerde neuskussentje en de comfortabele veeruiteinden.

Schijf eigenschappen
De disc heeft een hoge optische kwaliteit. Hij is gemaakt van X-PC voor een maximale bescherming en een helder zicht in alle weersomstandigheden. De lens biedt 100% UV-bescherming.

Materialen
Drift Polarized is gemaakt van Grilamid TR90, een high-tech materiaal met een laag gewicht en een zeer hoge flexibiliteit. Dankzij dit materiaal is Drift Polarized net zo comfortabel om te dragen bij hoge temperaturen als bij vrieskou.

Aanpassingsopties
Drift Polarized past op de meeste gezichten en heeft een ontwerp dat beschermt tegen ongewenst licht en wind. De bril blijft goed zitten dankzij het frictierubber op het neuskussentje en de slapen.

Uitrusting

Doel
Allround / Beginners, Tour / Cross Country, Marathon / XC, Wielrennen, Cyclocross, Gravel, Endurance, Trekking, Fietsreizen, Cross, Dagelijks fietsen, Lifestyle / Singlespeed, Urban Sport, Pendelen, Trailrunning , Hardlopen, Langlaufen
Geslacht
Heren, Dames
Belangrijkste informatie
Gletsjerbestendig:
Nee
Glas-schijftype:
helder
Uitrusting
Frame:
Grimalid TR90
Neusstuk:
Neuskussentjes
beugel:
Rubberdeklaag
Bril lens
Naam lenzen:
zwart / bruin
100 % UV-bescherming:
ja
Bijzonderheden:
Met polarisatie technologie
Andere functies:
X-PC disc met hoge optische kwaliteit
Modeljaar
2023
Artikelnummer
1338760
EAN
7318480108646

Meningen van klanten

Geef je mening. Beoordeel als eerste dit product