1. Dames
 2. Heren
 3. Kinderen
Inloggen Nieuwsbrief Cadeaubonnen FAQ Campz en français
0

Winkelwagen: € 0,-

 

  Binnen 14 uur 46 min. bestellen,
vandaag nog verzonden3

 

100 dagen
gratis retourneren

 

Bestellingen vanaf € 50,-
gratis verzonden

 

La Siesta

(77 Producten)
 •  

  Prijs

  • -
   Bevestigen
 • SORTEREN

  Optimaal comfort met La Siësta

  In Zuid-Amerika is het een vanzelfsprekendheid en hier wordt het steeds meer een trend: De hangmat. CAMPZ heeft hangmatten van La Siësta voor dat pure vakantiegevoel voor op reis en voor thuis.
  La Siesta Online Shop

  La Siësta is kleurrijk comfort

  De kleurrijke La Siësta hangmatten komen uit Frankfurt am Main, Duitland. La Siësta levert niet alleen de klassieke hangmatten uit Latijns-Amerika maar ook hangmatten voor kinderen, baby's en reizigers. De hangmatten kunnen worden opgehangen aan intelligente ophang-systemen en standaarden welke u kunt vinden onder 'Camping Toebehoren' bij campz.be. La Siësta bestaat al twintig jaar en streeft nog iedere keer om trends om te toveren tot de beste kwaliteit hangmat en hangstoel om iedereen van het beste comfort te voorzien. Bij campz.be zijn er ook diverse andere manieren om onderweg of op de camping te gaan slapen zoals met een:
  • Mummie Slaapzak
  • Huttenslaapzak
  • Slaapmat

  La Siësta hangmatten zijn duurzaam ontwikkeld

  De hangmat van La Siësta wordt net zo lang getest tot het materiaal en de vorm naar tevredenheid is. Een hangmat staat voor mobiliteit en flexibiliteit. Daarom zijn de hangmatten ideaal om mee te nemen naar de camping. Binnen een paar seconden is de hangmat opgehangen. Daarna is het pure comfort want de duurzaam geproduceerde materialen houden het lichaam warm en bieden het bescherming. Het materiaal is tevens scheurvast om de maximale draagkracht te bieden en is zacht en ademend. De hangmatten worden verpakt in een zogenaamde Rollito. Zo wordt er minder verpakkingsmateriaal gebruikt wat het milieu spaart. Ga voor het pure vakantiegevoel naar www.campz.be en bestel een La Siësta hangmat om er overmorgen in weg te dromen.

  Titel
  Fenster schliessen
  Popup Content