CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Magazijnopruiming – Kortingen tot 80%1
GRATIS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

X-Bionic Fennec 4.0 Hardloopshorts Heren, grijs/zilver

ID: 1383405

Adviesprijs € 149,00
vanaf € 72,99
- 51 %
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten
Maattabel

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

  • Choose Maat
  • Choose Maat
    Vind jouw maat
    Productspecifieke maatinformatie:
    Maat valt kleiner uit
    Fit:
    Nauwsluitende pasvorm
    S sold out online
    M sold out online
    L sold out online
    XL sold out online
    XXL sold out online
We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
GRATIS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

Productomschrijving

X-Bionic Fennec 4.0 Hardloopshorts Heren, grijs/zilver (anthracite/silver)

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

De Fennec-lijn is prestatiegericht. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat atleten tot 97% van hun energie gebruiken om hun lichaamstemperatuur te regelen. Een fractie van die energie investeren in atletische prestaties kan enorme effecten hebben. Inspiratie vinden in de natuur hielp ons te begrijpen hoe we atleten kunnen helpen die kostbare energie te herinvesteren. De woestijnvos, met zijn dikke zilverachtige pels, leeft in de woestijn en kan zijn lichaamswarmte beheersen door de omgevingswarmte van de zon en de omgeving te weerkaatsen. De driehoekige draad in de FENNEC shorts maakt dit mogelijk voor de atleet. De gepatenteerde technologieën die in de X-BIONIC FENNEC 4.0 RUNNING SHORTS zijn geïntegreerd, maken het product wereldwijd uniek. De technologieën zijn anatomisch en precies gepositioneerd om de prestaties van de atleet in extreme hitte te verbeteren. De integratie van de 3D Bionic Sphere met het ThermoSyphon systeem zorgt voor een optimale klimaatbalans. Koelt als je zweet en verwarmt als je het koud hebt. Strategisch geplaatste zweetvangers voorkomen oncomfortabel lopen en druipend zweet.
Het XITANIT 2.0 garen, dat 63% van het product uitmaakt, is zeer geleidend en kan warmtestraling weerkaatsen, zodat u zelfs in de warmste omstandigheden koel blijft. Bovendien voorkomt dit revolutionaire materiaal de groei van bacteriën.
Met de X-BIONIC FENNEC 4.0 RUNNING SHORTS ben je perfect voorbereid op elke run in de hitte van de zon. Haal meer uit uw energie met X-BIONIC!


SweatTraps
Absorbeer nattigheid voordat het voelbaar wordt. Deze leiden tot verdamping en voeren vocht af door de dynamiek van warmte. Op de huid blijft een onmerkbare laag vocht achter, die afkoelt.

3D Bionisch Bol Systeem met Thermosyphon Technologie
Het 3D Bionic Sphere-systeem met ThermoSyphon-technologie laat een dun laagje vocht op de huid achter zonder dat het lichaam vocht voelt. De zweetvangers transporteren dan het overtollige zweet, laten het verdampen en voeren het dan af via thermodynamica. Alles wat overblijft is een aangenaam, dun, verkoelend laagje vocht. Natuurlijk. Geen zweet, geen afkoeling. Bij temperaturen onder het vriespunt fungeert het gehele kanalensysteem als isolatie, zowel tijdens de rust- als tijdens de herstelfase. Zo vermijdt u het risico dat u tijdens uw activiteit afkoelt.

AktivBund
Het brede AktivBund past zich aan elke beenomtrek aan zonder te verschuiven of te beknellen.

Ideo-Waistband
De ergonomisch gevormde tailleband zorgt voor een betere pasvorm tijdens het bewegen.

Twee-stappen 3D-BionicSphere Systeem
High-tech breitechnologie zorgt voor optimale ondersteuning en klimaatcomfort. De verschillende ribben en oppervlakteconstructies zorgen voor ondersteuning en transport van zowel vocht als warmte.

Gedeeltelijke compressie
Een nieuwe standaard in compressietechnologie. De gedeeltelijke compressie van X-Bionic maakt gebruik van compressie zonder aan koeling in te boeten.

Intercooler
Deze 3D-constructie vangt het zweet op bij de dij en houdt het over een groot oppervlak direct op de huid vast om het direct op deze belangrijke spiergroep te laten verdampen met een geweldig verkoelend effect. In de rustfase neemt de geribbelde technologie van de Intercooler, die zich in een golfvormig patroon om de spier wikkelt, een isolerend effect aan. De daar ingesloten lucht beschermt de blessuregevoelige spieren tegen afkoeling.

Innerlap AirConditioning Zone
De binnenkant van de dijen is minder koud wat betreft spierprestatie. Instinctief, weten we: Daar kunnen we in onze koude handen knijpen en ze opwarmen om ons algehele gevoel van warmte sneller in balans te brengen. De Innerlap AirConditioningZone bevindt zich in dit gebied. De luchtdoorlaatbaarheid wordt in dit gebied verhoogd, de isolatielaag verminderd, waardoor de klimatisering wordt versterkt door luchtuitwisseling.

ISO kussen
De doelgerichte isolatie van afzonderlijke lichaamszones tegen de omgevingskou kan voorkomen dat het lichaam afkoelt. Daarom slaan ISO-kussentjes over de heupbeenderen de nodige lichaamswarmte op om de functie van de inwendige organen in stand te houden.

Retina Technologie
Het menselijk netvlies is een wonder van evolutie. Met miljoenen receptoren bepaalt het zenuwweefsel onze visuele waarneming van de wereld - en voorziet het onze hersenen van beeldinformatie met hoge resolutie. De uitdaging is om een kledingmateriaal te ontwerpen met een vergelijkbaar hoge functionele dichtheid.

Huidgeur
Skin Nodor is een klimaatactieve nano-filament en vermindert de groei van bacteriën en transpiratiegeur. Een anorganisch bacteriostatisch middel is in de binnenkant verwerkt. Alleen door de langzame afgifte van ionen, geactiveerd door de lichaamswarmte, ontvouwt Skin Nodor zijn werking. De ionen belemmeren de voortplanting van micro-organismen en beschermen tegelijkertijd het gevoelige ecosysteem van de huid en sluiten allergische reacties uit. Skin Nodor is bijzonder zacht en ademend en zorgt voor een uitstekende pasvorm.

Alle modellen uit de serie X-Bionic Fennec laten zien
Care instructions
40°C normal wash Do not iron Do not bleach Do not dryclean

In het kort

Pasvorm
Pasvorm
Nauwsluitende pasvorm
Informatie over de grootte
Informatie over de grootte
Maat valt kleiner uit
Met compressiewerking
Met compressiewerking
ja

Uitrusting

Doel
Trailrunning , Hardlopen
Geslacht
Heren
Belangrijkste informatie
Type:
Hardloop shorts
Seizoen:
Zomer
Beenlengte:
Kort
Functies
Eigenschappen:
Sneldrogend, Zeer ademend
Verwerking
Riem:
Elastische band
Materiaal
Samenstelling:
63 % polyester, 32 % polypropyleen, 5 % elastaan
Met compressiewerking:
ja
Pasvorm
Informatie over de grootte:
Maat valt kleiner uit
Pasvorm:
Nauwsluitende pasvorm
Modeljaar
2023
Artikelnummer
1383405
EAN
7613418035279

Meningen van klanten

Geef je mening. Beoordeel als eerste dit product