CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Magazijnopruiming – Kortingen tot 80%1
GRATIS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Trelock SL 460 Smart Lock incl. Sleutel

ID: 865336

Adviesprijs € 189,99
€ 139,99
- 26 %
BTW inbegrepen., gratis verzending

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
GRATIS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

Productomschrijving

Trelock SL 460 Smart Lock incl. Sleutel

Trelock heeft een lange geschiedenis in de productie van hoogwaardige framesloten en heeft de lat voor kwaliteit en comfort hoger gelegd. Op de locatie in Duitsland werd de ontwikkelingssprong van mechanica naar elektronica met een hoge innovatiesnelheid gemaakt. Door deze twee gebieden te combineren, gaat Trelock nu nog een stap verder en biedt het zijn klanten een vertrouwd en veilig frameslot met het gebruiksgemak van moderne technologie.

De Trelock SL 460 Smartlock is het eerste frameslot met NFC-technologie en zet de standaard in de wereld van fietssloten. Het kan eenvoudig worden ontgrendeld via E-KEY.

Techniek
Ondanks de uitgekiende techniek is de SL 460 Smartlock compact vormgegeven en kan deze, zoals gebruikelijk bij conventionele framesloten, compact op de fiets worden bevestigd. In tegenstelling tot conventionele fietssloten heeft de SL 460 Smartlock echter geen cilinder nodig en biedt daarom geen mogelijkheid om sloten te pakken.

Met de Trelock Security Level 4 of 6 biedt het een hoog niveau van beveiliging tegen toevallige dieven. Dit kan verder worden vergroot met de bekende Trelock-verbindingskettingen en -kabels.

NFC
De beproefde NFC-technologie biedt twee doorslaggevende voordelen ten opzichte van Bluetooth-technologie voor fietssloten. Enerzijds wordt de energie rechtstreeks van de smartphone naar het slot overgebracht. Het slot heeft geen eigen energiebron nodig, hoeft niet te worden opgeladen en heeft één aanvalspunt minder. Aan de andere kant biedt de NFC-standaard door de korte afstand tussen zender en ontvanger nauwelijks een aanvalsoppervlak - in tegenstelling tot Bluetooth-verbindingen, die ook over langere afstanden kunnen worden onderschept. De verzonden gegevens worden bovendien via AES-128 gecodeerd.

Uitrusting

Doel
MTB beginners/Toer, Marathon/Cross Country, All Mountain/Enduro, Downhill/Freeride, Allround / Beginners, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro, Dirt, Wielrennen, Cyclocross, Gravel, Endurance, Trekking, Fietsreizen, Cross, Dagelijks gebruik/Woon-werkverkeer, Urban lifestyle, Dagelijks fietsen, Lifestyle / Singlespeed, Urban Sport, Pendelen, Dirt/BMX
Belangrijkste informatie
Type:
frameslot
Sluitsysteem:
Elektronisch
Veiligheidsniveau:
4
Diefstalbescherming:
veel veiligheid
Model:
Handgestikt
Accessoires
Soort accessoire:
elektronisch NFC-frame-slot
Materiaal
Materiaal:
0-60
Afmetingen
Maatgegevens:
Bandbreedte: 60 mm
Afmetingen:
cm
Uitrusting
Sleutel:
Smartkey, Sleutelkaart
Levering
Levering:
SL 460 SMARTLOCK + E-SLEUTEL
Modeljaar
2021
Artikelnummer
865336
EAN
4016167068476

Meningen van klanten

Geef je mening. Beoordeel als eerste dit product