U kunt de beveiligde pagina van PayPal niet zien?

Klik hier
om te heropenen en uw aankoop af te ronden

Een ogenblik geduld s.v.p. Uw bestelling wordt verwerkt.

NL
FR

Waarom doen wij aan sponsoring?

Wij van CAMPZ kennen het verlangen naar vrijheid, onafhankelijkheid en avontuur maar al te goed. Daarom ondersteunen we een gepland project in eerste instantie met de bestmogelijke uitrusting, geselecteerd uit ons assortiment. Outdoor-dromen op steen, in ijs en water vragen echter om meer dan het juiste materiaal. En dat weten wij! Om deze redenen ondersteunen we ook events, projecten en atleten, die naar onze mening bijzonder waardevol zijn. Op de volgende pagina’s stellen we je aan een selectie van deze atleten voor.


Het Wilde Westen op de fiets

Wie droomde er als kind niet van, in het Wilde Westen te zijn? Om als cowboy op een paard over zandvlaktes tussen grote rode rotsen door te flitsen, waar schietpartijen en achtervolgingen met de Sheriff en het graven naar goud aan de orde van de dag leken? Deze herinneringen aan mijn kindheid kwamen allemaal omhoog, toen ik door Arizona en Utah reed. Ook al hoort het Wilde Westen tot het verleden, de rode rotsen zijn er nog steeds en in je verbeelding kun je je Winnetou nog steeds voorstellen op de top van een hoge berg. En ook al waren we in plaats van te paard op de fiets onderweg, we hebben een maand lang door deze twee staten gefietst en genoten van de sfeer van het moderne Wilde Westen.


Op de highline naar nieuwe wereldrecords

Wereldrecords zijn er om verbroken te worden. Dat dit vooral bij highlining een buitengewone uitdaging is, was onze zes professionals volkomen duidelijk. Lukas Irmler, Friedrich "Friedi" Kühne, Samuel Volery, Mia Noblet, Quirin Herterich en David Sjöström, hebben het in augustus 2018 met een team van twintig tot hun opgave gemaakt, om op duizelingwekkende hoogtes nieuwe highlining records te vestigen. Hiervoor spanden ze in de bergen van het Noorse eiland Senja een 2800 meter lange en een 1000 meter lange highline. Het doel was om deze afstanden zo evenwichtig mogelijk af te leggen, zonder te vallen.


Hoe kun je gesponsord worden?

Als je een groot avontuur voor de boeg hebt en hier ondersteuning voor zoekt, neem dan contact met ons op met een gedetailleerde introductie van jezelf en je project.

Stuur dit verzoek s.v.p. naar sponsoring@campz.com.


Heb je vragen?
Schrijf ons aan via het contactformulier of bezoek onze veelgestelde vragen pagina.
Nieuwsbrief
Meld u nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingscode t.w.v. €5,-.
Er wachten exclusieve aanbiedingen en kortingsacties op u.4

VERKLARING GEGEVENSBESCHERMING
Tevreden klanten
Bent u tevreden met onze service? Schrijf een beoordeling en help anderen!