U kunt de beveiligde pagina van PayPal niet zien?

Klik hier
om te heropenen en uw aankoop af te ronden

Een ogenblik geduld s.v.p. Uw bestelling wordt verwerkt.

Winter Solden - Hoge kortingen op onze beste merken en categorieën. Sla nu je slag!
NL
FR

Skins

3 Producten
Categorieën
Prijs in €
Skins

Compressiekleding van de hoogste kwaliteit

Dit Australisch bedrijf ontwikkelt en produceert innovatieve SKINS compressie sportkleding voor zowel de amateur als voor de professionele atleten. De samenwerking met wetenschappers en professionele atleten zorgt voor een continue ontwikkeling en de kwaliteit van haar producten wat leidt tot topresultaat.

Sorteren
 
Pagina 1 van
1

Skins kleding voor betere prestaties

De term compressiekleding hoor je steeds meer. De kleding van Skins geeft op de juiste plaats druk aan de spieren. Dit bevorderd de prestaties, maar ook het herstel na het sporten. Skins compressie is ontwikkeld in samenwerking met een wetenschappelijke en industriële onderzoeksorganisatie in Australië. Om de werking van de compressiekleding te bestuderen, is het natuurlijk van belang om dit te doen terwijl de kleding in gebruik is.

Hoe Skins kleding ontworpen wordt

Voor de nieuwste serie compressiekleding zijn professionele en amateuratleten onderzocht, in beweging, maar ook tijdens het herstel terwijl ze stil staan. Dit is een revolutionaire methode, het is de eerste keer ooit dat de producten zijn getest door de druk te meten op de spieren van een atleet die in beweging is. Alle dergelijke metingen die eerder hebben plaatsgevonden waren metingen bij stilstaande sporters. Gebaseerd op 800.000 metingen, opgetekend in een 3D-studie, zijn 400 belangrijke drukpunten in het lichaam bepaald. Er is precies bepaald waar, wanneer en hoeveel druk er op de spieren nodig is tijdens bepaalde activiteiten. Rekening houden met de behoeften van een lichaam in actie, dat is de basis van Skins compressie.

Skins voelt aan als een tweede huid

Skins is gelanceerd in 1996 door een jongeman uit Australië. De Skins compressie kleding is als het ware een tweede huid, die kracht, uithoudingsvermogen en snelheid verbetert. Het heeft hem vijf jaar gekost om de eerste kousen te ontwikkelen. Het heeft niet lang geduurd voordat atleten uit de hele wereld deze Skins kousen gingen dragen. Vandaag de dag dragen sportmensen die zich willen onderscheiden deze compressiekleding. Het outdoor merk biedt kleding voor verschillende sporten. Zo is er Skins kleding die specifiek geschikt is voor fietssport, triatlon of golf, maar ook kleding die geschikt is voor alle sporten. Skins compressie biedt ook kleding speciaal voor de wintersport, en er is een lijn die speciaal gericht is op reizigers.

De juiste maat Skins kleding kiezen

Wanneer u kiest voor Skins compressie kleding, moet u de juiste maat bepalen. De maat wordt bepaald op basis van uw lengte, gewicht en geslacht. De Skins kleding voor mannen en vrouwen is verschillend. Het dragen van de juiste pasvorm is van het grootste belang voor een optimale werking van de compressiekleding. Als de druk te hoog is kan dit de doorstroming van het bloed tegenhouden, en hierdoor kan wrijving tussen de spieren ontstaan. Wanneer de druk juist te laag is, vervallen alle voordelen die compressiekleding biedt. De juiste druk op de juiste plaats is dus erg belangrijk.

Wat zijn de voordelen van Skins compressie kleding?

Skins kleding versnelt de doorstroming van het bloed en de toevoer van zuurstof naar de spieren. Hierdoor presteert u op een hoger niveau en kunt u het langer volhouden. De verbeterde circulatie zorgt er ook voor dat de lichaamstemperatuur optimaal gereguleerd wordt. Spieren warmen immers snel op als de doorstroming van het bloed versneld wordt, maar compressiekleding stimuleert de afkoeling, waardoor de lichaamstemperatuur constant blijft. Het vocht op uw huid, door bijvoorbeeld transpiratie, wordt afgevoerd naar de buitenkant van de stof. Hier verdampt het, waardoor u geen last hebt van het vocht. Uw huid blijft droog aanvoelen, zelfs in de meest uitdagende situaties. Hierdoor kunt u zich in allerlei verschillende omstandigheden toch comfortabel blijven voelen.

Skins en de efficiënte vezels in de kleding

In de vezels van Skins kleding zitten antibacteriële en anti-microbiële eigenschappen ingebouwd. Deze verdwijnen niet bij het wassen, en gaan de groei van bacteriën en de vorming van geurtjes tegen. De anatomisch geplaatste naden verminderen trillingen tijdens het sporten en Skins beschermt bovendien tegen schadelijke zonnestralen. De kleding zorgt ook voor stabiliteit. Hierdoor wordt vermoeidheid tegengegaan en herstelt u vele malen sneller na het leveren van een sportieve prestatie. Hieronder vindt u enkele feiten over de Skins kleding:
  • Topatleten uit de hele wereld dragen Skins compressiekleding onder hun sportkleding. Maar ook voor het herstel na het sporten, bijvoorbeeld 's nachts, of tussen trainingen door, is de kleding van Skins uitermate geschikt om te dragen. Skins compressie voorkomt zo blessures.
  • Van de 'Travel and Recovery' lijn is wetenschappelijk bewezen dat de kleding de symptomen van een jetlag verminderd. De lange broeken uit deze lijn zorgden bij reizigers bovendien voor minder zwelling van de enkels, en gaven een verbetering van het energieniveau.
  • Skins biedt onder andere korte broeken, lange broeken, shirts met korte en lange mouwen, sokken en nog veel meer.
  • Skins compressie wordt ondersteund en aanbevolen door Australian Physiotherapy Association en is geregistreerd bij de Australian Therapeutic Goods Administration.


Heb je vragen?
Schrijf ons aan via het contactformulier of bezoek onze veelgestelde vragen pagina.
Nieuwsbrief
Meld u nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingscode t.w.v. €5,-.
Er wachten exclusieve aanbiedingen en kortingsacties op u.4

VERKLARING GEGEVENSBESCHERMING
Tevreden klanten
Bent u tevreden met onze service? Schrijf een beoordeling en help anderen!