CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Magazijnopruiming – Kortingen tot 80%1
GRATIS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Silva Spectra A GER Koplamp

ID: 1898045

Adviesprijs € 799,99
€ 423,99
- 47 %
BTW inbegrepen., gratis verzending

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
GRATIS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

Productomschrijving

Silva Spectra A GER Koplamp

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

Spectra A is een verbazingwekkende hoofdlamp die de nacht in dag verandert met een ongelooflijk krachtige lichtopbrengst van 10.000 lumen. De hoofdlamp bevat 8 krachtige LED-lampjes, verpakt in een strak, intuïtief ontwerp, vergezeld van een krachtige 96 Wh batterij. Spectra A is ontwikkeld voor snelle, actievolle sporten waarbij licht een belangrijke rol speelt.

Perfect licht
Spectra is veruit de krachtigste hoofdlamp van Silva met een lichtopbrengst van 10.000 lumen. Spectra A heeft 8 krachtige LED-lampen en is voorzien van Silva Intelligent Light - een unieke combinatie van een schijnwerper met groot bereik en een schijnwerper met klein bereik. Er zijn 5 verschillende lichtinstellingen, variërend van 10.000 tot 80 lumen, om het licht te optimaliseren voor uw snelheid of activiteit, of om de batterij te sparen indien nodig. U kunt intuïtief schakelen tussen de vijf helderheidsniveaus door op de grote /- knoppen op de koplamp te drukken of door de meegeleverde Spectra-afstandsbediening te gebruiken.

Om het perfecte en meest krachtige licht te produceren, is de Spectra uitgerust met eersteklas Cree XLamp XHP50.2 LED's en LEDil TINA2-RS lenzen. Cree LEDs zijn de volgende generatie extreem krachtige LEDs die de beste lumen dichtheid, betrouwbaarheid en kleurconsistentie leveren. De LEDil lenzen bieden perfecte stralingshoeken en een hoge UV- en temperatuurbestendigheid.

De lampunit van de Spectra heeft een flexibele kantelhoek om u de vrijheid te geven de lichtbundel te richten waar u dat wilt. Met antislipoppervlakken en een stelschroef is hij gemakkelijk aan te passen tijdens de activiteit.

Optimale koeling
Extreme lichtopbrengst vereist extreme koeling. Spectra is ontworpen voor optimale koeling in alle aspecten. De radiator is gemaakt van koud gesmeed aluminium en heeft de vorm van een schoorsteen met golfvormige wanden voor extra koeloppervlak. Er is ook een ingebouwde temperatuursensor die de warmte regelt voor optimale prestaties.

Meegeleverde accessoires & montageopties
Spectra is ontworpen voor meerdere activiteiten en kan gemakkelijk worden gewisseld tussen de verschillende beugelaccessoires. De batterij kan ook op verschillende manieren worden gedragen door gebruik te maken van de verschillende batterijaccessoires en -kabels. Hieronder vindt u de lijst met accessoires die bij de Spectra A zijn inbegrepen. Spectra afstandsbediening met polsbevestiging. Gebruik de afstandsbediening om het licht te verhogen op technisch terrein of om het licht snel te dimmen wanneer u andere mensen ontmoet. Spectra Helmet Mount, die geschikt is voor de meeste helmtypen en waarmee de hoofdlamp op de helm kan worden geplaatst voor een optimale gewichtsverdeling. De hoofdlamp wordt stevig aan de helmhouder bevestigd door hem in de houder te schuiven. Spectra Extension Cable, waarmee de kabel tussen de hoofdlamp en de batterij wordt verlengd en de batterij in een rugzak of tas kan worden opgeborgen. De Spectra Battery Charger laadt de batterij op in minder dan 4 uur en wordt geleverd met verwisselbare EU-, UK- en US-stekkers.

U kunt uw Spectra A uitbreiden met extra accessoires zoals de Spectra Battery Harness, Spectra Head Mount en Spectra GoPro Mount.

Krachtige 96 Wh batterij
Spectra A wordt geleverd met een krachtige en oplaadbare 96 Wh batterij met een brandtijd van 3 uur op maximum niveau en tot 80 uur brandtijd op minimum niveau. De batterij-indicator geeft aan wanneer u de batterij moet opladen. Als het batterijniveau 10% is, schakelt de ingebouwde waarschuwing voor lege batterijen de lamp automatisch over op een 250 lumen reservemodus die 1 uur duurt. Met de extra Spectra Double Battery Connector kunt u twee batterijbronnen als één gebruiken door simpelweg twee Spectra batterijen aan te sluiten. Het is perfect voor langere activiteiten en trainingen, omdat u zich kunt concentreren op de activiteit zonder te hoeven stoppen om de batterijen te vervangen of op te laden. Het kan apart worden gekocht.

In het kort

Lichtbereik
Lichtbereik
310 m
Licht sterkte
Licht sterkte
10.000,00 lm
Lichtduur (uur)
Lichtduur (uur)
1-80
Beschermingsklasse water (IP-certificering)
Beschermingsklasse water (IP-certificering)
5 - Bescherming tegen waterstralen

Uitrusting

Doel
Downhill/Freeride, Enduro, Trailrunning , Hardlopen, Trekking, Wandelen, Ijsklimmen, Traditioneel, Multipitch, Sportklimmen, Langlaufen, Backcountry Skiën, Trekking kamperen
Belangrijkste informatie
Type:
Hoofdlamp
Toepassingsgebied:
Bergsport, Kamperen, fietsen, Klimmen
Energiebron:
Accu
Materiaal:
ABS, PC, TPU, Aluminium
Functies
Lichtbereik:
310 m
Licht sterkte:
10.000,00 lm
Gloeilamp:
5
Lichtduur (uur):
1-80
Uitrusting
Aantal led's:
8
Beschermingsklasse water (IP-certificering):
5 - Bescherming tegen waterstralen
Levering
Levering:
Hoofdlamp, batterij, afstandsbediening, helmhouder, oplader, verlengkabel, snelstartgids, USB-C kabel
Modeljaar
2023
Artikelnummer
1898045
EAN
7318860205040

Meningen van klanten

Geef je mening. Beoordeel als eerste dit product