CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Magazijnopruiming – Kortingen tot 80%1
GRATIS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

SIGMA SPORT iD.FREE Multisport Horloge, blauw/grijs

ID: 1119737

Adviesprijs € 169,99
€ 84,99
- 50 %
BTW inbegrepen., gratis verzending

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
GRATIS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

Productomschrijving

SIGMA SPORT iD.FREE Multisport Horloge, blauw/grijs (blue)

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

De natuur is uw avonturenspeeltuin? Dan is de iD.FREE precies het juiste horloge voor u. Met een breed scala aan sportprofielen, navigatie en weerbestendige behuizing begeleidt dit GPS multisporthorloge u waar u ook gaat - of het nu gaat om langlaufen, skiën op de piste of fietsen in de bergen.

MULTISPORT HORLOGE VOOR MEER VARIATIE
Op iD.FREE zijn zes populaire sporten geïnstalleerd, waaronder hardlopen, fietsen, zwemmen, wandelen en skiën. Buitensporters zullen ook genieten van hoogtemeting, weertrend en kompas. Het Multisport-horloge laat dus niets te wensen over.

OOSTENRIJKSBEDRIJF
Omdat het leven al ingewikkeld genoeg is, is iD.FREE bewust ontworpen voor een intuïtieve bediening. Dankzij de vier knoppen en de eenvoudige menunavigatie vindt u snel uw weg in het sporthorloge. De bediening wordt ondersteund door visuele aanwijzingen van het Smart Light en zachte trillingen op de pols.

RUGGED DESIGN
Klein maar krachtig! Ondanks zijn slanke vorm en lichte behuizing is de iD.FREE uiterst robuust. Daarnaast schittert het fitnesshorloge met hoogwaardige roestvrijstalen knoppen en een display van mineraalglas. De comfortabele siliconen armband is verkrijgbaar in vier kleuren en kan snel en eenvoudig worden verwisseld. U hoeft dus geen compromissen te sluiten tussen design en functionaliteit.

NAVIGATIE OP DE POLS
Maak tracks aan, laad ze op de iD.FREE en je bent klaar! Naast de praktische baannavigatie navigeert de outdoorklok ook via de komoot app. Turn-by-turn instructies worden direct op de iD.FREE weergegeven, terwijl uw smartphone in uw zak kan blijven zitten. Zo raak je nooit meer de weg kwijt.

BEWEGING MET PLEZIER
Om ervoor te zorgen dat het plezier niet wordt gemist, heeft de iD.FREE vier exergames voor u, inclusief geocaching. Het maakt niet uit of je op een GPS speurtocht door het bos bent of op een activiteitensprint, je zult je niet vervelen met de buitenklok.

SMART LIGHT
Het Smart Light van de iD.FREE vereenvoudigt uw sportbeleving op een innovatieve manier, omdat het u ondersteunt met visuele aanwijzingen. Op deze manier weet u wanneer u uw tour moet aanzetten zonder naar het display te kijken. Daarnaast licht het Smart Light op tijdens Smart Notifications en laat het u tijdens de training zien of u zich in uw gedefinieerde doelzone bevindt.

CRASH ALERT
Veiligheid eerst! De iD.TRI detecteert automatisch een val en geeft u 30 seconden de tijd om te bevestigen dat u in orde bent. Zo niet, dan zal de triatlonwatch uw contactpersonen in noodgevallen per SMS informeren wanneer u niet meer in staat bent. Bovendien geeft het sporthorloge uw belangrijkste gezondheidsgegevens en uw huidige GPS-positie weer.

Alle modellen uit de serie Sigma Sport ID laten zien

In het kort

Type stekker
Type stekker
USB-stekker
Stroombron
Stroombron
Accu

Uitrusting

Doel
MTB beginners/Toer, Marathon/Cross Country, All Mountain/Enduro, Wielrennen, Cyclocross, Gravel, Trailrunning , Hardlopen, Trekking, Wandelen, Wandelen / Trekkingtochten, Zwemmen, Alpineskiën, Alpineskiën - Freeride skiën , Langlaufen, Snowboarden
Belangrijkste informatie
Stroombron:
Accu
Verbinding:
Digitaal
Compatibiliteit:
met SIGMA DATA CENTER via USB, met SIGMA LINK App via Bluetooth, ANT+
Functies
Snelheidsfunctie:
Actuele snelheid, Gemiddelde snelheid, Maximale snelheid
Tijd functie:
De tijd, Datum, Alarm
Hartfrequentie functie:
Hartslagmeter, Hartslag in % van de maximale hartslag, Hartslag doelzones, Maximale hartslag, Gemiddelde hartslag
Loop functie:
Kilometerteller, Cadans, Stappenteller
Functie:
Verlichtingsfunctie, Alarm, Kilometerteller, GPS-functies
Levering
Levering:
1 x iD.Free Multi-Sport Watch, 1 x Snap-On Bike Mount, 1 x USB-oplaadkabel (fietssnelheidssensor, Cadanssensor en hartslagsensor NIET inbegrepen)
Energievoorziening
Type stekker:
USB-stekker
Modeljaar
2022
Artikelnummer
1119737
EAN
4016224241309

Video

Meningen van klanten

Geef je mening. Beoordeel als eerste dit product