CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Magazijnopruiming – Kortingen tot 80%1
GRATIS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

SIGMA SPORT Aura 45 USB-Koplamp

ID: 1042199

€ 44,99
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
GRATIS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

Productomschrijving

SIGMA SPORT Aura 45 USB-Koplamp

De AURA 45 USB-fietslamp van SIGMA SPORT kenmerkt zich door een volle 45 lux en een harmonieus lichtbeeld tot op een afstand van ongeveer 55 meter. Veiligheidsbewuste fietsers zijn blij met de geïntegreerde helderheidssensor, die de verlichtingssterkte automatisch regelt. Dit zorgt voor een zo lang mogelijke lichtduur. Dit maakt de fietslamp ideaal voor stadsfietsers die soms buiten de gebaande paden zijn.

Helderheidssensor
In de "Auto" verlichtingsmodus past een geïntegreerde helderheidssensor automatisch de verlichtingssterkte aan het omgevingslicht aan. De automatische modus wordt aangegeven door het gele indicatielampje. Daarnaast heeft de AURA 45 USB ook de standaardmodus met 45 lux en 6,5 uur brandtijd en de Eco-modus met 15 lux en 21 uur brandtijd.

Fietsverlichting in een set

Veiligheid aan het stuur is verkrijgbaar bij SIGMA tegen een eerlijke prijs: De voorverlichting AURA 45 USB is verkrijgbaar als een set met het achterlicht NUGGET II. Samen zorgen ze voor een goede zichtbaarheid rondom.

Oplaadbaar

De AURA 45 USB heeft een geïntegreerde oplaadbare accu. Deze wordt opgeladen via de Micro-USB-aansluiting, wat ook op elke PC mogelijk is. Met de meegeleverde Micro-USB-kabel wordt de koplamp in maximaal 2,8 uur weer volledig opgeladen. De lithium-ion accu heeft een diepe ontlading- en overbelastingsbeveiliging. Bovendien heeft deze geen Memory Effect en kan hij zonder problemen volledig worden opgeladen.

Zijdelingse zichtbaarheid

Brede zijverlichtingselementen zorgen voor een betere zichtbaarheid van dit fietslicht in het wegverkeer.

Homogene lichtverdeling

De AURA 45 USB is uitgerust met een Osram LED. In combinatie met de krachtige optiek zorgt dit voor een zeer gelijkmatige lichtverdeling en een optimale verlichting in alle lichtzones.

Inschakelbeveiliging

De AURA 45 USB kan door dubbelklikken worden ingeschakeld en vervolgens met een lange druk op dezelfde knop weer worden uitgeschakeld. Deze functie voorkomt het onbedoeld inschakelen, bijv. in je tas.

Montage zonder gereedschap

De praktische siliconen stuurhouder is stevig bevestigd aan de AURA 45 USB en garandeert een snelle en nauwkeurige bevestiging aan elk fietsstuur. Hierdoor kan deze fietslamp zonder gereedschap worden gemonteerd en verwijderd. 

Alle modellen uit de serie Sigma Sport Aura laten zien

Uitrusting

Doel
MTB beginners/Toer, Marathon/Cross Country, All Mountain/Enduro, Allround / Beginners, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro, Wielrennen, Cyclocross, Gravel, Endurance, Trekking, Fietsreizen, Cross, Dagelijks gebruik/Woon-werkverkeer, Urban lifestyle, Dagelijks fietsen, Lifestyle / Singlespeed, Urban Sport, Pendelen
Belangrijkste informatie
Uitvoering:
Voorlicht
Uitrusting:
parkeerlicht
Lichtbronnen
Lichtbronnen:
LED
Lichtsterkte:
45 Lux
Lichtduur (min):
390
Zichtveld:
55 m
Houder
Montage houder:
Flexibele siliconen houder
Montage gereedschapvrij:
Ja
Functies
Beschermingsklasse:
IPX4
Afmetingen
Gewicht:
115,00 g
Levering
Inclusief:
Houder
Levering:
1 x Sigma Aura 45 StVZO
Energievoorziening
Stroombron:
Accu/Batterij
USB-aansluiting:
ja
Modeljaar
2023
Artikelnummer
1042199
EAN
4016224174508

Video

Meningen van klanten

5.0
2 Klantenbeoordelingen
1 Ster
0
2 Sterren
0
3 Sterren
0
4 Sterren
0
5 Sterren
2
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
SIGMA SPORT Aura 45 USB-Koplamp
Mario
zeer goed
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Geweldige LED-lamp en ziet er erg chique en sportief uit.
26.07.2022
SIGMA SPORT Aura 45 USB-Koplamp
Margreet
Prima lamp
Heb de lamp gekocht omdat de lamp die vast op m'n fiets zit, maar enkele meters vooruit schijnt. Aangezien ik in de winter 18 km door het donker moet fietsen is een iets verder schijnend 'bermlicht' heel fijn. Daar voldoet deze lamp uitstekend voor! Fijn dat hij oplaadbaar is.
31.01.2020