CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Tot wel 70% korting1
30 DAGEN GRATIS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!
SIGG
Sigg - kunst waar men uit kan drinken
Het Zwitserse bedrijf SIGG is opgericht in 1908 en ontwerpt al sinds 1910 zogeheten wandelflessen. De kwaliteit van de Sigg flessen wordt voor al meer dan 100 jaar voortdurend verbeterd en de gebruikte materialen zijn nu 100 procent recyclebaar. Met het unieke design is SIGG er zelfs in geslaagd dat sinds 1993 twee exemplaren van deze robuuste en duurzame flessen in het Museum of Modern Art (MoMA) in New York liggen.

Sigg

0 Artikel
Op dit moment zijn er helaas geen producten in deze lijst beschikbaar.

Sigg elegante, waterdichte bidons

Om te zeggen dat Sigg enkel flessen en bidons produceert, zou te eenzijdig zijn. Ook al is dit merk vooral bekend om zijn hoge kwaliteit flessen, u vindt in onze shop ook campingtoebehoren en accessoires en benodigdheden voor de waterflessen. Wat maakt Sigg de beste producten van waterflessen en bidons? Eenvoudig, ze zijn ecologisch verantwoord, altijd herbruikbaar, functioneel en slim ontworpen. Het design is origineel en nooit gedupliceerd, al zijn er vele andere merken die de kwaliteit en het uiterlijk van Sigg proberen te evenaren. Het Zwitserse team achter Sigg besteed namelijk veel aandacht aan high-tech ontwikkelingen die voor de flessen gebruikt kunnen worden.

  • Sigg bidons
  • Sigg uitrusting verzorging
  • Sigg camping keukentoebehoren
Sigg Online Shop

Sigg, hoge kwaliteit waterflessen

Twee kenmerken van Sigg flessen maken ze bijzonder. Aan de ene kant zijn dat de sluiting van de doppen, met drie sluizen die iedere fles waterdicht maken, zelfs met koolzuurhoudende dranken die borrelen. De sport-dop werkt volgens een drie stappen techniek, waarbij men de dop tilt, draait en dan uit de fles kan drinken. De Sigg fles met de schroefdop overleeft zelfs extreme situaties, dankzij de ge?ntegreerde afdichting. Alle Sigg flessen zijn gemaakt van zuiver aluminium, dat gecomprimeerd is en dus geen naden bevat. Vandaar dat u kunt rekenen op een waterdichte fles. Ze zijn makkelijk in gebruik en onderhoud, en tevens 100% recyclebaar. Door de oplosmiddelvrije poederverf springen ze gelijk in het oog, met hun felle, rijke kleuren zoals rood, blauw en roze. De inwendige coating zorgt gegarandeerd voor een neutrale smaak en is bestand tegen alle soorten drank, zoals bijvoorbeeld vruchtensap en energiedrank.

Sigg – Product & Gebruiker

Alle flessen die Sigg produceert zijn 100% recyclebaar en dragen daardoor bij aan de wereldwijde terugdringing van de CO2-uitstoot. Ieder jaar weer wordt er door Sigg een nieuwe collectie waterflessen ontworpen. Inmiddels staan twee van de flessen permanent tentoongesteld in het “Museum of Modern Art” in New York. In eerste instantie werden de waterflessen van Sigg voornamelijk gebruikt door wandelaars en bergbeklimmers, vanwege de hoge kwaliteit van de flessen en de uitstekende bruikbaarheid en functionaliteit. Inmiddels worden de flessen echter ook veel gebruikt als alledaagse duurzame accessoires. Sterren als Gisele Bündchen, Cameron Diaz en Ashton Kutcher gebruiken de flessen dan ook regelmatig.

Sigg flessen, stabiel en elegant

De Sigg flessen zijn niet alleen elegant qua design, maar ook nog eens heel elastisch en scheurbestendig. Minimalistisch, maar o zo handig. Ook voor kinderen zijn er Sigg drinkflessen. De Sigg flessen houden warme koffie op temperatuur en de drinker wakker. Een stijvolle variant voor de vaak te hete kartonnen bekers. Sigg is een merk dat houdt van pro-actief denken en handelen. Met deze drinkflessen kunt u ieder outdoor avontuur tegemoet, alsmede genieten van een warm bakkie pleur op de vroege morgen.

Sigg – Waterflessen

CAMPZ heeft een groot aantal van de waterflessen van Sigg in het assortiment. Zo zijn er verschillende varianten bij CAMPZ verkrijgbaar. Veel flessen hebben een handige draaisluiting met een ingebouwde afdichting, waardoor u niet bang hoeft te zijn dat de fles in uw tas gaat lekken of dat u kostbaar water verliest. Flessen die van aluminium zijn gemaakt, zijn deze bovendien zeer licht. De Sigg Traveller is met name geschikt voor de volgende dranken: water, vruchtensappen- en dranken, isotone dranken, energiedranken en koolzuurhoudende dranken.

Sigg – Voor ieder moment!

Dus gaat u op outdooravontuur? Zorgt u dan voor zekerheid en neem de betrouwbare flessen van Sigg mee! Of u nu met uw vrienden of familie gaat, er is een geschikte waterfles van Sigg voor iedereen. U koopt de fles natuurlijk gemakkelijk en snel bij CAMPZ!