CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Magazijnopruiming – Kortingen tot 80%1
GRATIS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Sea to Summit Ether Light XT Geïsoleerde Air Mat Regular, grijs

ID: 1137458

Adviesprijs € 219,99
€ 118,99
- 45 %
BTW inbegrepen., gratis verzending

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
GRATIS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

Productomschrijving

Sea to Summit Ether Light XT Geïsoleerde Air Mat Regular, grijs (smoke)

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

De lichtste, dikste en stilste slaapmat van Sea to Summit met Air Sprung Cells over het hele oppervlak en isolatie voor gebruik het hele jaar door. Met de EtherLight XT luchtmat zetten we een nieuwe standaard op het gebied van ultralichte en comfortabele luchtmatten. De Ether Light XT combineert een bijzonder lichtgewicht 30/40D nylon stof met Exkin Platinum en Thermolite isolatie en Loop Baffle Air Sprung Cell constructie. Het resultaat is een 10 cm dikke mat met een ongelooflijk laag gewicht.

Etherlicht - Ontwerp met één laag
Grote luchtkernen worden gevormd door vele onderling verbonden TPU kamers, die aan de boven- en onderkant worden afgedicht met Air Sprung Cell puntlassen. Deze ruim met elkaar verbonden kamers plaatsen de bovenste en onderste lagen verder uit elkaar. Dit betekent weer minder materiaal/gewicht.

Thermolite
Thermolite isolatie, ontwikkeld voor ultieme prestaties, is gemaakt van speciale vezels die een hoge CLO-waarde mogelijk maken bij een laag gewicht. Thermolite HL-1 High Loft isolatie is een textielvezelvulling gemaakt van unieke 3D vaste en holle kernvezels die een uitstekende, lichtgewicht warmte combineren met een uitstekende duurzaamheid. De Thermolite-isolatie verspreidt zich binnenin de luchtgeveerde cellen om convectief warmteverlies van het warme lichaam naar de grond te voorkomen. Om het best mogelijke effect te bereiken, wordt in alle versies van de geïsoleerde slaapmatten een combinatie van Exkin Platinum en Thermolite gebruikt.

Exkin Platina
Exkin Platinum is een superlicht, geruisloos materiaal met een dun metaaloppervlak. Exkin Platinum Thermal Technology reflecteert warmtestraling terug naar de gebruiker.

Alle modellen uit de serie Sea to Summit Ether light XT laten zien

Special Features

R-waarde

De R-waarde (= warmte-isolerend vermogen) geeft aan hoe goed of slecht de mat warmte geleidt. Het wordt gebruikt om de isolerende eigenschappen van matten aan te geven. Hoe hoger de R-waarde, hoe beter het isolerend effect van een mat, d.w.z. hoe lager het warmteverlies door de mat. De R-waarde kan worden gebruikt om de temperatuureigenschappen van isomatten te bepalen.

In het kort

Type constructie
Type constructie
Thermisch luchtmatras
Type
Type
Standaard
R-waarde
R-waarde
3,80
Dikte
Dikte
100 mm
Gewicht
Gewicht
460,00 g

Uitrusting

Doel
Wandelen / Trekkingtochten, Familiecamping, Ultralicht, Trekking, Wandelen
Belangrijkste informatie
Type constructie:
Thermisch luchtmatras
Type:
Standaard
R-waarde:
3,80
Materiaal
Buiten materiaal:
100% nylon
Laag buiten:
TPU
Materiaalveredeling:
Zilverzout: een geurremmende biocide dankzij zijn antimicrobiële eigenschappen
Afmetingen
Dikte:
100 mm
Mat dikte:
comfort (>70 mm)
Verpakkingsgrootte (cm):
11 x 24
Gewicht:
460,00 g
Lengte:
183,00 cm
Breedte (cm):
55,00 cm
Functies
Functie:
Inclusief verpakkings- & transportzak
Modeljaar
2023
Artikelnummer
1137458
EAN
9327868131396

Meningen van klanten

3.7
6 Klantenbeoordelingen
1 Ster
1
2 Sterren
0
3 Sterren
0
4 Sterren
4
5 Sterren
1
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
Sea to Summit Ether Light XT Geïsoleerde Air Mat Regular, grijs grijs
Kees
Top matje
Erg kort maar wel duidelijk: Een topmat. Lekker licht, snel opgepompt en enorm comfortabel. Prima voor fietsvakanties.
19.05.2022
Sea to Summit Ether Light XT Geïsoleerde Air Mat Regular, grijs grijs
Julian
Gaten na 30 dagen continu gebruik in veel scheurcellen
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Had de matras bijna elke dag in gebruik tijdens mijn fietstocht door Zweden gedurende bijna twee maanden. In het begin was alles geweldig. Zeer comfortabele matras. Na ongeveer 30 dagen kregen de matrassen gaten op enkele lijm/laspunten van de scheurcellen. Er waren altijd dezelfde plaatsen bij verschillende springcellen. De meegeleverde patches waren snel opgebruikt. Uiteindelijk hield de matras twee uur lang geen lucht vast. Uiteindelijk waren er 10 holes. Allemaal bovenop de matras. Ik heb een klacht ingediend en wacht op feedback.
30.07.2021
Sea to Summit Ether Light XT Geïsoleerde Air Mat Regular, grijs grijs
carlos
Erg comfortabel
Vertaald uit Spaanse Naar origineel
Het is zeer comfortabel, maar het maakt wat geluid als je beweegt, hoewel het normaal is bij dit soort matten. Zeer licht en neemt weinig ruimte in beslag. De zending was erg chaotisch omdat de koerier op geen enkel moment het verzendadres doornam en zei dat hij afwezig was, terwijl dit niet waar was. Uiteindelijk lieten ze me geen andere keuze dan het op te halen waar het koeriersbedrijf wilde.
30.07.2021