CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Magazijnopruiming – Kortingen tot 80%1
GRATIS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Petzl Swift RL Hoofdlamp, oranje

ID: 1020701

Adviesprijs € 110,00
€ 93,99
- 14 %
BTW inbegrepen., gratis verzending

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
GRATIS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

Productomschrijving

Petzl Swift RL Hoofdlamp, oranje (orange)

Met een helderheid van 900 lumen bij slechts 100 gram, is SWIFT RL de sterkste van de Petzl compact hoofdlampen. Met de REACTIVE LIGHTING technologie analyseert een sensor het omgevingslicht en past de helderheid automatisch aan de behoeften van de gebruiker aan. Deze hoofdband is ook reflecterend voor nachtzicht. Hij is opgebouwd uit twee delen en biedt een uitstekende stabiliteit tijdens dynamische en toegewijde activiteiten zoals bergbeklimmen, trail running of skiën. SWIFT RL is intuïtief te gebruiken en heeft een enkele toets voor eenvoudige bediening van alle lampfuncties. Hij is oplaadbaar en heeft een vijfstaps display voor nauwkeurige controle van het laadniveau van de batterij.

In het kort

Lichtbereik
Lichtbereik
150 m
Licht sterkte
Licht sterkte
900,00 lm
Lichtduur (uur)
Lichtduur (uur)
2-30

Uitrusting

Doel
Alpinisme, Wandelen / Trekkingtochten, Alpineskiën - Freeride skiën , Langlaufen, Langlaufen, Trailrunning , Hardlopen, Trekking, Wandelen
Belangrijkste informatie
Type:
Hoofdlamp
Toepassingsgebied:
Bergsport
Energiebron:
Oplaadbare accu, (Wegwerp) batterij
Functies
Lichtbereik:
150 m
Licht sterkte:
900,00 lm
Lichtduur (uur):
2-30
Afmetingen
Gewicht:
100,00 g
Modeljaar
2023
Artikelnummer
1020701
EAN
3342540828513

Video

Meningen van klanten

4.1
10 Klantenbeoordelingen
1 Ster
1
2 Sterren
0
3 Sterren
2
4 Sterren
1
5 Sterren
6
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
Petzl Swift RL Hoofdlamp, zwart zwart
Thomas
Afblijven! Goed voor niets!
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Voorheen hadden we drie Petzl Artic Cores. Ze houden het nu 4 jaar (oa wereldreis, hikes, als werklamp, wandelingen, ...) zonder enige zwakte en vertonen nu pas de eerste tekenen van schade aan de schakelaar (rubber lost op & één heeft een los contact). Vanwege de zeer goede ervaringen met de Petzl's heb ik deze gekocht. De sterkere lichtsterkte en de sensor spraken mij aan. Helaas is dit precies de kneep. De sensor is zo gevoelig dat de lamp maar voor één doel kan worden gebruikt. Alleen wandelen in de natuur in totale duisternis! Bij alle andere activiteiten waarbij zelfs de kleinste lichtbron in de buurt is, speelt de sensor disco. Licht, donker, licht, donker, ... Je wordt er dom van in de biet ... en ik overdrijf echt niet! Als koplamp op het fietspad? Gevaarlijk! Plots is alles donker voor je... Verder past de hoofdband helemaal niet. Veel te strak met een hoed / de band is veel te dun / knelt heel snel / ... Trouwens, waar is het rode licht?! Essentieel voor elke wandellamp (zodat je andere slapende mensen niet stoort als ze 's nachts naar het toilet gaan, bij het lezen, etc.!)! Nee, ik zou ze niemand aanraden!!! Blijf weg en koop een andere!
14.02.2022
Petzl Swift RL Hoofdlamp, blauw blauw
Marcin
Gemiddeld
Vertaald uit Poolse Naar origineel
De zaklamp zelf schijnt indrukwekkend, maar de riem laat veel te wensen over. Het is niet vaak gebruikt en toch is het gebarsten en begint te scheuren.
30.01.2022
Petzl Swift RL Hoofdlamp, blauw blauw
Raine
schijnwerper
Vertaald uit Finse Naar origineel
Voor de rest een goed aanvoelende lamp, maar het gebruik van de schakelaar is niet zo soepel als bij andere Pezl-modellen.
30.12.2021