CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Magazijnopruiming – Kortingen tot 80%1
GRATIS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Patagonia Black Hole Heup Pack 5l, blauw

ID: 1323034

Adviesprijs € 55,00
€ 37,99
- 30 %
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
GRATIS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

Productomschrijving

Patagonia Black Hole Heup Pack 5l, blauw (current blue)

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

De Black Hole Waist Pack is perfect voor reizen, vissen, mountainbiken, fotografie of andere activiteiten waar je snel kleine dingen bij de hand moet hebben.

Gemaakt van ons stevige, weerbestendige Black Hole materiaal, beschermt de tas uw uitrusting tegen de ontberingen van lange reizen. Het klassieke ontwerp wordt geleverd met een hoofdcompartiment met rits en elastische zakken voor waterflessen of mutsen en handschoenen. Smartphone en reservebatterijen kunnen worden opgeborgen in een klein buitenvakje. Twee compressiebanden houden de lading dicht bij het lichaam en kunnen extra dingen vastzetten.

Het zeer goed ademende gaaskussen biedt de hele dag door comfort. 295 g/m², 300 denier ripstop stof in 100% gerecycled polyester (22% nozzle geverfd) met TPU coating - 112 g/m² gevoerd, 200 denier gerecycled polyester met PU coating. Beide stoffen met DWR-impregnering (duurzaam waterafstotend).

bluesign gecertificeerde stoffen
Patagonië werkt sinds 2000 samen met bluesign Technologies om het grondstoffenverbruik in de toeleveringsketen te bepalen en te verminderen en om het gebruik van chemicaliën, kleurstoffen en afwerkingen zo ecologisch mogelijk te maken. Bluesign Technologies certificeert geschikte chemicaliën, processen, materialen en producten voor elke fase van de textielproductie die veilig zijn voor het milieu, werknemers en consumenten. Alle blauwontwerp-gecertificeerde stoffen garanderen een maximale veiligheid voor de consument, omdat zowel de grondstoffen als de processen die gebruikt worden om ze te produceren het verbruik van grondstoffen en de impact op mens en milieu tot een minimum beperken.

Alle modellen uit de serie Patagonia Black Hole laten zien

Special Features

bluesign APPROVED

bluesign APPROVED is een certificering voor textielproductie die garandeert dat er geen gevaarlijke chemische stoffen zijn gebruikt tijdens het productieproces. Deze certificering verifieert of een specifiek onderdeel van een product voldoet aan de hoge normen van bluesign zoals de stof, de gebruikte verf of een accessoire. ​

Fair Trade Certified

Het Fair Trade Certified-zegel op een product staat voor eerlijke betaling, een verbintenis om te zorgen voor betere levens- en veilige arbeidsomstandigheden, minder gebruik van gevaarlijke stoffen en een transparante toeleveringsketen. Het zorgt er ook voor dat er een gemeenschappelijk ontwikkelingsfonds wordt opgericht wat de arbeiders helpt te investeren in scholen en ziekenhuizen. ​

In het kort

Gewicht
Gewicht
320,00 g
Totale volume
Totale volume
5,00 l
Duurzaamheidsnorm
Duurzaamheidsnorm
bluesign APPROVED, Fair Trade Certified

Uitrusting

Doel
Reizen, Lifestyle / Dagelijkse sport
Geslacht
Heren, Dames
Belangrijkste informatie
Categorie:
Heupzak zonder drinksysteem
Draagsysteem:
Heupgordel met gesp
Sluitsysteem:
Ritssluiting
Maat
Totale volume:
5,00 l
Afmetingen
Gewicht:
320,00 g
Rugzak
Vakken/Zakken:
Groot, geïntegreerd gaasvak, Buitenzak met ritssluiting, 2 elastische zakken buiten
Materiaal
Materiaal:
100 % polyester
Duurzaamheidsnorm
Duurzaamheidsnorm:
bluesign APPROVED, Fair Trade Certified
Modeljaar
2021
Artikelnummer
1323034
EAN
0194187106140

Video

Meningen van klanten

5.0
1 Klantenbeoordelingen
1 Ster
0
2 Sterren
0
3 Sterren
0
4 Sterren
0
5 Sterren
1
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
Patagonia Black Hole Heup Pack 5l, zwart zwart
lynann
verpleegster
Vertaald uit Deense Naar origineel
Goede kwaliteit en gelijk aan geadverteerde afbeelding
22.11.2019