U kunt de beveiligde pagina van PayPal niet zien?

Klik hier
om te heropenen en uw aankoop af te ronden

Een ogenblik geduld s.v.p. Uw bestelling wordt verwerkt.

NL
FR
Inclusief hoogtemeter
  • 4
Gewicht in g
  • 67,7 123
Prijs in €
Klantenbeoordelingen
Sorteren
Pagina 1 van
1

Garmin GPS | Verkrijgbaar op campz.be

Garmin heeft geavanceerde GPS computers uitgevoerd in een stijlvolle kast, die qua model unisex is. Onze webshop CAMPZ voor outdoor artikelen heeft diverse modellen Garmin GPS in ons doorlopend online aanbod. Deze technische apparatuur voor navigatie geeft u exacte informatie over de locatie waar u bent en de bestemming waar u heen gaat. Daarbij onthoudt de GPS van Garmin gegevens over uw fietsactiviteiten en kunt u er tochten mee uitzetten, daarnaast biedt Garmin ook helmcamera's en horloges aan. Deze gegevens ontvangt u via satellieten. Bekijk de collectie Garmin fietscomputers op campz.be. garmin gps verkrijgbaar

Garmin GPS hier online

Garmin GPS, gedownload op uw mobiel of andere digitale apparatuur helpt u navigeren. Er zijn diverse kant en klare GPS computers met een grote geheugencapaciteit en veel navigatiemogelijkheden via diverse kanalen. U kunt via dit navigatiesysteem straten terugvinden en een lange route uitzetten door onbekend gebied. De GPS compuetr van Garmin is geavanceerde technologie en er zijn eenvoudige en meer complexe modellen. De Garmin GPS is satelliet gestuurd en uw Garmin fietscomputer kan door uw familie en andere volgers getracked worden. Zo weet iedereen waar u bent. Ook persoonlijke sportieve prestaties worden gemeten. Uw hartslag en uw conditie worden vastgelegd. Zo kunt u een analyse maken van uw fietsprestaties en zonodig uw resultaten verbeteren. Deze gegevens zijn ook handig voor het trainen. Door het uitgebreide geheugen kunt u diverse ervaringen en routes opslaan en altijd later weer terugvinden en bekijken. U kunt allerlei geografische kaarten oproepen. Zo kunt u tijdens het fietsen goed kiezen door welk terrein en gebied u wilt fietsen. Bent u outdoor actief? Mocht u verdwalen dan vindt u altijd de weg weer terug via het Garmin navigatiesysteem. Het is bijzonder handig om als u lange fietstochten maakt een GPS fietscomputer van Garmin bij u te hebben. Het ene model GPS Garmin computer verschilt van het andere model. Sommige computers hebben digitaal meer kaarten beschikbaar dan andere. Ook de geheugencapaciteit verschilt. Het is belangrijk dat u zich informeert over kenmerken en mogelijkheden. Welke Garmin GPS treft u aan in het assortiment hier op CAMPZ?
  • Garmin Edge kabelloze fietscomputer
  • Dit model werkt op batterij en heeft geografische kaarten en is geschikt voor routeplanning. De Edge heeft onder meer een hoogtemeter, een snelheidsmeter, een kilometerteller en een alarmfunctie. Het gebruiksgemak komt ook door het feit dat hij snoerloos is. Dit is een navigatiesysteem waar de beroepsfietser bijzonder bij is gebaat. U kunt eenvoudig internationale fietstochten plannen en vastleggen op deze globale GPS van Garmin. Ook na de tochten kunt u terugkijken naar de routes, die u heeft afgelegd.
  • Garmin Edge Bundle fietscomputer
  • Deze fietscomputer Bundle is iets geavanceerder, maar heeft ook dezelfde functies als de Garmin Edge. Hij is uitgevoerd met GPS en hoogtemeter, werkt digitaal en op batterij, dus zonder kabel.
  • Garmin Edge Team fietscomputer
  • Deze kabelloze fietscomputer heeft een actuele temperatuurmeter en is uitgevoerd in de kleur blauw. Deze Team set van Garmin bestaat uit verschillende onderdelen.
garmin gps verkrijgbaar op campz

De Garmin GPS is voordelig op CAMPZ

Op CAMPZ vindt u outdoor producten en technisch geavanceerde apparatuur voor gebruik tijdens outdooractiviteiten, zoals . De eigenschappen van de verschillende modellen GPS fietscomputers van Garmin staan aangegeven op de website. Zo kunt u gericht kiezen voor de fietscomputer die bij uw sportieve of recreatieve rijgedrag past. Daarnaast bieden we ook aan, om uw dag fietsen vlekkeloos te laten verlopen Een waarschuwing! Wanneer u eenmaal een Garmin met GPS gebruikt heeft, bent u verkocht. U gaat er niet meer op uit zonder hem bij u te hebben. De fietscomputer wordt noodzaak, vanwege het optimale gebruikscomfort en de schat aan geografische informatie die ermee voorhanden hebt. Wilt u ook zo'n moderne technisch geavanceerde GPS fietscomputer van Garmin kopen? Dat kan hier voordelig online op campz.be.


Klantenservice
Heeft u vragen? Neem dan contact op met onze experts! Ma. t/m vr. 10u.-17u.
025 880852
Nieuwsbrief
Meld u nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingscode t.w.v. €10,-.
Er wachten exclusieve aanbiedingen en kortingsacties op u.4
Tevreden klanten
Bent u tevreden met onze service? Schrijf een beoordeling en help anderen!