U kunt de beveiligde pagina van PayPal niet zien?

Klik hier
om te heropenen en uw aankoop af te ronden

Een ogenblik geduld s.v.p. Uw bestelling wordt verwerkt.


Slackline Toebehoren

(9 Producten)
Zie meer van boulderen & slackline
  1. Crashpads
  2. Slackline Sets
  3. Boulder bags

  Prijs (€)

  • -
    Bevestigen

  Klantenbeoordelingen

Gekozen:
SORTEREN
Pagina1van
1
 
SORTEREN
Pagina1van
1

Slackline Toebehoren voor elke koorddanser

Slackline is een fantastische sport voor iedereen die graag zijn eigen grenzen aftast. Stalen zenuwen en een goed gevoel voor evenwicht zijn onontbeerlijk voor iedereen die zich aan slacklining wilt begeven. Slackline heeft heel wat gemeenschappelijke kenmerken met koorddansen: zacht maar zeker begeeft u zich met twee voeten over een zachte elastische of polyester riem (dit is comfortabeler voor de voeten dan touwen of kabels, waarbij u zich zo goed mogelijk met uw hele gewicht tracht te balanceren op deze kleine oppervlakte zonder welk balanceringselement dan ook. De slack line riem wordt tussen twee punten gespannen. Dit kan zowel in de stad als in de vrije natuur zijn. slackline materiaal kopen

Slackline toebehoren voor een geslaagde training

Er zijn vele manieren om aan slackline te doen. U kunt bijvoorbeeld uw Gibbon slackline tussen twee bomen spannen en dan proberen om deze kleine afstand zo snel mogelijk te overbruggen. Hiervoor heeft u verschillende slackline toebehoren nodig, zoals een Elephant boombeschermer die de boombast en de slackline beschermen tegen slijtage en een slackline set. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van een rat pad, tree wear, safety wrap, grondschroef en een slackline frame.

Slacklining als therapie

Slacklining kan naar eigen inspiratie ingevuld worden. Zo zijn er er onder andere de varianten shortline, trickline, jumpline, longline, highline, waterline, rodeoline en blindline. U kunt uw eigen inspiratie de vrije loop geven. Essentieel is dat slackline een evenwichtsoefening is, die ten dele ook een trampolineachtig kantje heeft. Slackline wordt daarom vaak uitgevoerd als training voor surfers, snowboarders, longboarders en gymnasten. Kinesisten raden deze sport vaak aan voor concentratie- en evenwichtsoefeningen en proprioceptietrainingen.
Let werl op: Slackline is niet zonder gevaren: brandwonden en slechte valposities kunnen pijnlijk uitdraaien.


Klantenservice
Heeft u vragen? Neem dan contact op met onze experts! Ma. t/m vr. 10u.-18u.
025 880852
Nieuwsbrief
Meld u nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingscode t.w.v. €10,-.
Er wachten exclusieve aanbiedingen en kortingsacties op u.4
Tevreden klanten
Bent u tevreden met onze service? Schrijf een beoordeling en help anderen!
Schrijf een beoordeling