CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Magazijnopruiming – Kortingen tot 80%1
GRATIS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

nortik scubi 2 XL Kajak, rood/zwart

ID: 981509

Adviesprijs € 2.099,00
€ 1.245,99
- 40 %
BTW inbegrepen., gratis verzending

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
GRATIS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

Productomschrijving

nortik scubi 2 XL Kajak, rood/zwart (red/black)

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

De nortik scubi 2 XL luidt een nieuw tijdperk in voor de nortik hybride technologie en is veruit de meest veelzijdige boot in de hele scubi-familie! Snelle set-up, uitstekende rijeigenschappen en variabeler dan ooit tevoren! Gebaseerd op de systematiek van de nortik scubi 1 XL, biedt de tweepersoons variant maximale flexibiliteit wat betreft het type gebruik. Met een variabele zitting opent het een hele reeks nieuwe mogelijkheden. Dit maakt het natuurlijk mogelijk om met z'n tweeën te peddelen, maar ook met een peuter die naar de achterblijver kijkt. Een ouder kind dat al mee wil peddelen, kan plaatsnemen in de rijrichting. Bovendien kan er een ideale solopositie worden ingenomen.

De scubi 2 XL is de boot die met je meegroeit en altijd precies is zoals je hem nodig hebt! Maar dat is nog niet alles! Er zijn nog veel meer handige accessoires die je naar wens kunt samenstellen volgens het modulaire principe. Op deze manier kunt u uw scubi 2 XL altijd uitbreiden of aanpassen als dat zinvol of gewenst is. Een bijzonder hoogtepunt is de drop-stitch plank, die je in elke scubi 2 XL kunt plaatsen (ook achteraf). Als je hem opblaast, krijg je een stevige en stijve romp - maar in tegenstelling tot de gebruikelijke opblaasbare kajaks met drop-stitch technologie, heeft de scubi 2 XL nog steeds een echt goede kielstructuur met diepgang en dus uitstekende vaareigenschappen en richtingsstabiliteit.

Een kajak met de beste hybride technologie die het ook nog eens doet met een minimum aan hefinrichting. Het innovatieve en beschermde interne "kielbeschermingssysteem met schuimvulling" voorkomt schade aan de huid - naast de kielstrip die standaard van buitenaf wordt vastgelast. De scubi 2 XL combineert op indrukwekkende wijze de voordelen van opblaasboten met die van vouwboten en scoort punten voor zijn prachtige rechte loop, die wordt bereikt dankzij de kielstructuur en de bijbehorende diepgang. De kajak rijdt "in het water" en ligt niet slecht bestuurbaar "op het water" zoals bijvoorbeeld het geval is bij opblaasboten met een vlakke romp. Dit betekent dat ze, zelfs als het waait, in de gewenste richting komen en niet al hun energie hoeven te steken in het geven van richting.

De scubi 2 XL biedt verschillende toepassingsgebieden. Ontworpen als vrijetijdsboot voor ongecompliceerd peddelplezier in het weekend, op vakantie of gewoon tussendoor, wanneer je even wilt ontsnappen aan de drukte van alledag. Tegelijkertijd biedt hij ook de mogelijkheid om langere tochten te maken dankzij de beschikbare ruimte en de rijeigenschappen, terwijl hij altijd volledige flexibiliteit biedt: Er is geen omslachtig boottransport naar de locatie, geen zwaar gewicht dat gedragen moet worden en geen langdurige set-up. Je kunt bijna overal gemakkelijk en snel het water op.

Optioneel verkrijgbare accessoires
2-Personen-Verdeck baldakijn met vast dakluik, solo baldakijn met vast dakluik, stuursysteem met extra lang roerblad, extra hoge rugleuning, baldakijn met vast dakluik, stuursysteem met extra lang roerblad, extra hoge rugleuning 3. Zitje voor middenpositie en/of kind, schorten in nylon en thermisch PU, nortik kajakzeilsysteem 0.8 / nortik kajakzeilsysteem 1.0, zeilen met uithouder en leeboard, zeesok in thermisch PU, insteekbodem met druppelsteek

In het kort

Buiten materiaal
Buiten materiaal
PVC
Gewicht (ca.)
Gewicht (ca.)
19,00 kg
Verpakbaar
Verpakbaar
ja
ontwerp
ontwerp
vouwbaar

Uitrusting

Doel
Kajakken
Boot
Toepassingsgebied:
rivier, Zee, meer
Water type:
bewegend water, stromend water, licht golving, rustig water, staand water
Verpakbaar:
ja
Aantal zitplaatsen:
2
Type:
Kajak
ontwerp:
vouwbaar
Materiaal
Buiten materiaal:
PVC
Afmetingen
Maximale bijlading:
250,00 kg
Buiten maat (L x B):
480 x 90
Pakgrootte (L x B):
120 x 48
Gewicht (ca.):
19,00 kg
Uitrusting
Bijzonderheden:
Gevormde zitting
Levering
Levering:
Pak rugzak, ophangzitje, dijriemen, luchtpomp, geïnstalleerde kielstrip, schuimkussen, reparatieset
Modeljaar
2023
Artikelnummer
981509
EAN
4260289612776

Meningen van klanten

Geef je mening. Beoordeel als eerste dit product