U kunt de beveiligde pagina van PayPal niet zien?

Klik hier
om te heropenen en uw aankoop af te ronden

Een ogenblik geduld s.v.p. Uw bestelling wordt verwerkt.

NL
FR

Sinds 1974 overtuigd Marmot met hun hoogwaardige, functionele kleding en uitrusting voor bergsporters, outdoor enthousiastelingen en extreme alpinisten. Ontstaan vanuit een kleine klimvereniging van Amerikaanse studenten, ademt dit merk sinds de oprichting echte passie voor outdoor sport uit. Vanaf het begin af aan heeft Marmot zich ten doel gesteld, de beste outdoor kleding en uitrusting ter wereld te produceren.

Marmot's eerste producten waren een vest, een sweater, een parka en drie slaapzakken, allemaal met dons. Slechts 2 jaar na hun oprichting is Marmot de samenwerking aangegaan met GORE-TEX®. Ondertussen heeft Marmot de langste partnerschap met deze internationaal erkende membraan fabrikant voor de outdoor sector.

Kleding

Ontdek nieuwe producten van Marmot

Uitrusting

Meer informatie over Marmot

Treadlight

Het juiste doen betekent niet dat je moet inleveren wat betreft prestatie & stijl.

Marmot is ervan overtuigd dat innovatieve, duurzame en hoogwaardige producten de beste manier zijn om eventuele negatieve invloed op het milieu te minimaliseren. Deze duurzame aanpak is altijd de drijvende kracht geweest achter de productontwikkeling van Marmot en zal dat ook altijd blijven. Daarom werken de productontwikkelaars van Marmot onvermoeibaar verder aan de ontwikkeling van duurzame technologieën. En dit altijd met als doel voor ogen, de gebruikelijke Marmot kwaliteit met de best mogelijke prestaties te kunnen aanbieden.

EvoDry

De toekomst van regenkleding

Technologieën
• Gerecyclede materialen
• Solution Dye verfproces bespaart water, energie en vermindert CO2-uitstoot

Prestaties
• Waterdicht: 20.000 mm
• Ademend: 20.000 MVTR
• Permanente impregnering

Marmot x Thread

From Ground to GoodTM

De Marmot Thread T-shirts zijn gemaakt van 50% gerecycled polyester en 50% gerecyclede katoenresten. Elk T-shirt bevat ca. 2.25 gerecyclede plastic flessen. Vergeleken met overhemden van puur katoen, zijn er tijdens het productieproces minder pesticiden nodig en wordt er ruim 400 liter minder water verbruikt. Hiernaast worden er alleen PVC- en ftalaatvrije inkten gebruikt voor de prints. Dankzij de samenwerking met Thread International hebben deze T-shirts ook bijgedragen aan het scheppen van meer dan 1300 banen in Haïti.

Marmot

600 Producten
Sorteren