CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Magazijnopruiming – Kortingen tot 80%1
GRATIS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Lupine SL X E-bike Koplamp Brose

ID: 1309801

€ 400,00
BTW inbegrepen., gratis verzending

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
GRATIS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

Productomschrijving

Lupine SL X E-bike Koplamp Brose

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

De nieuwe SL X is veiligheid, veiligheid overdag en veiligheid 's nachts. Maar het is ook een extreem krachtige lamp, perfect voor snelle ritten en met tot 1800 lumen grootlicht is het momenteel de helderste lamp die is goedgekeurd door de Duitse Verkeersautoriteit voor e-bikes.

Het beste van twee werelden
U schakelt over op grootlicht, de SL X opent een daglichtgang ver boven de niet-verblindende scheidingslijn en verlicht de 9 auto-LED's van de hoofdkoplamp maximaal. Uniek hier: Tegelijkertijd wordt het dagrijlicht met een aanzienlijk hoger vermogen ingeschakeld. De 6 LED's en het ingenieuze Fresnel-lenzensysteem verhogen de lichtopbrengst en zorgen voor extra close-up verlichting, waarmee u snelle afdalingen en technische worteldoorgangen moeiteloos onder de knie kunt krijgen.

Dim- en grootlicht
Het dimlicht geeft u verblindingsvrij licht en zicht in elke situatie. Weg van de stad kunt u met een druk op de knop overschakelen op grootlicht en uw fiets afvuren over landwegen en uitdagende paden.

Dagrijlicht
Het dagrijlicht van de SL X schijnt bijzonder fel en garandeert de volledige aandacht van alle weggebruikers. De SLX is momenteel de enige StVZO-goedgekeurde Lupine met een echte daglichtfunctie, getest volgens ECE R87.

Waterdicht en slagvast
Vooral bij vast gemonteerde lampen kan het gebeuren dat uw fiets met lamp in de regen staat of dat hij bij een val wordt geraakt. Daarom is de SL X waterdicht en slagvast volgens IP68.

Sensoren
De stereosensortechnologie, die trapsgewijs kan worden aangepast, scant uw omgevingslicht in real time en schakelt uw SL X tijdig over van daglicht naar dimlicht. Tegelijkertijd geeft het sensorsysteem de grootlichtfunctie vrij.

Drukknop
Met de speciaal voor e-bikes ontwikkelde knoppenklem heeft u uw lamp altijd onder controle en kunt u eenvoudig schakelen tussen dim- en grootlicht. De symbolen van de knop lichten groen of blauw op, afhankelijk van de modus waarin u zich op dat moment bevindt.

Precies gefreesd
De SL X is niet alleen kleiner dan een vergelijkbare lamp, maar maakt ook gebruik van elke millimeter in de behuizing. De behuizing van de SL X is gefreesd uit één stuk aluminium met minimale toleranties.

Gebouwd om lang mee te gaan
De SL X is geen wegwerpproduct: Zoals typisch is voor Lupine, worden permanente kleefoplossingen tijdens de ontwikkelingsfase bewust vermeden. Onze lampen zijn ontworpen om gemakkelijk gedemonteerd, gerepareerd en opnieuw gemonteerd te worden.

Alle modellen uit de serie Lupine SL laten zien

Uitrusting

Doel
Trekking, Fietsreizen, Allround / Beginners, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro, Bikepacking, Cross
Belangrijkste informatie
Uitvoering:
Voorlicht
Uitrusting:
Met reflector, parkeerlicht, Dagrijlicht
Lichtbronnen
Lichtbronnen:
LED
Details lichtbronnen:
3x Osram Compact PL, 6x Osram Compact CL
Lichtsterkte:
260 Lux
Lichtstroom:
1800 lm
Zichtveld:
290 m
Functies
Ontwikkeld voor E-Bikes:
ja
Beschermingsklasse:
IP 68/IK09
Houder
Montage gereedschapvrij:
Nee
Afmetingen
Gewicht:
170,00 g
Levering
Levering:
SL X lampkop, stuurbevestiging, bedrade afstandsbediening, lichtkabel
Energievoorziening
Stroombron:
E-bike
Modeljaar
2022
Artikelnummer
1309801
EAN
4260262591371

Video

Meningen van klanten

Geef je mening. Beoordeel als eerste dit product