CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Magazijnopruiming – Kortingen tot 80%1
GRATIS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Lowa Mauria Evo LL Wandelschoenen Dames, beige

ID: 1522319

Adviesprijs € 290,00
€ 87,99
- 69 %
BTW inbegrepen., gratis verzending
Maattabel

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

  • Choose Schoenmaat
  • Choose Schoenmaat
    Vind jouw maat
    Productspecifieke maatinformatie:
    De maat valt normaal uit
    Fit:
    Normaal gesneden
    EU 37 sold out online
    EU 37,5 sold out online
    EU 38 sold out online
    EU 39 sold out online
    EU 39,5 sold out online
    EU 40 sold out online
    EU 41 sold out online
    EU 41,5 sold out online
    EU 42 sold out online
We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
GRATIS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

Productomschrijving

Lowa Mauria Evo LL Wandelschoenen Dames, beige (stone/nude)

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

De berg op - maar wel comfortabel! Met de MAURIA EVO LL Ws werkt dit geweldig in elke bocht, zelfs tijdens veeleisende tochten. Deze berglaars van het beste nubuckleer is speciaal ontwikkeld voor vrouwen en kan tegen een stootje. Perfect: de speciale manchet zorgt voor optimaal comfort en is perfect aangepast aan de vrouwelijke anatomie. De bi-densiteitszool zorgt voor een zekere mate van demping dankzij een zachtere gedeeltelijke inlegzool in het hiel- en voorvoetgebied, terwijl de rest van de zool voor de nodige stabiliteit zorgt dankzij de hardere inlegzool. Dankzij de leren voering kunnen avonturiers zich verheugen op een optimaal voetklimaat.

Vibram
De MAURIA EVO LL Ws heeft een Vibram zool. De Italiaanse zolenfabrikant is al vele jaren een van de toonaangevende merken op het gebied van hoogwaardige zolen. De VIBRAM APPTRAIL II Ws zool heeft een modern, zelfreinigend profiel. Deze goede eigenschappen worden op elke ondergrond nog eens versterkt door de zeer uitgesproken hielvoorkant, die zeer comfortabel is in de afdaling.

2 zone vetersluiting
Dankzij de twee-zone vetersluiting hebben de voorvoet en het bovenwerk van de MAURIA EVO LL W afzonderlijk verstelbare veterzones. Hierdoor kan de schoen worden aangepast aan de anatomie van de voet en anders worden geregen voor bergop en bergaf lopen.

Rolringen
Om ervoor te zorgen dat de veters soepel en soepel door de veterogen lopen, zorgen kleine balletjes in de metalen lussen van de MAURIA EVO LL Ws voor minimale wrijving.

X-Lacing
Dit betekent dat de tong zit waar hij hoort - zonder wegglijden of drukpunten: Dankzij de X-LACING technologie is dit geen probleem voor de MAURIA EVO LL Ws. De speciale vetersluiting zet de tong zowel verticaal als horizontaal vast. Omdat de vetersluiting onafhankelijk is van de individuele hoogte van de wreef, is deze constructie ideaal voor elke voet. Deze vetersluitingstechnologie betekent dat de druk van de veters niet meer alleen op de haken wordt overgebracht, maar op de hele tong.

FlexFit
Als het bovenwerk van een wandelschoen iets kan worden gebogen, kan de voet beter rollen. Dit bespaart energie, vooral bij het bergopwaarts rijden, en zorgt voor merkbaar comfort. Daarom heeft LOWA een flexibele zone en een zogenaamde "veterlus" in de voetholte van de MAURIA EVO LL Ws verwerkt. Hierbij wordt het oogje verplaatst en wordt een flexibele dieptrekhaak gebruikt die de pasvorm van de hiel verbetert en buiging vergemakkelijkt.

Lowa Flex
Om ervoor te zorgen dat elk individueel oogje op de MAURIA EVO LL Ws flexibel is, zijn ze bevestigd aan individuele veters. Deze zijn gemaakt van zacht randleer of behaaglijk textiel om drukpunten te voorkomen. De flexibele plaatsing van de veterogen maakt het makkelijk om de veters aan te passen zonder overmatige druk te creëren op individuele punten. Tegelijkertijd is de tong betrouwbaar ingesloten.

C4-Tongue
Dit speciale tongontwerp maakt de MAURIA EVO LL Ws aanzienlijk comfortabeler om te dragen. De tong heeft bijvoorbeeld een dikkere vulling aan de buitenkant van de voet en een zachte afwerking aan de bovenkant. Deze asymmetrische vulling biedt effectief gecoördineerde ondersteuning in verschillende delen van de voet. Om rekening te houden met de anatomie van de voeten zijn de uitsparingen voor de enkels ook hoger aan de binnenkant dan aan de buitenkant. Aan de binnenkant van de voet is ook een flexibele flexie-inzetstuk geïntegreerd.

Laatste vrouw
Voor een optimale pasvorm is de leest van de MAURIA EVO LL Ws speciaal aangepast aan de vrouwelijke anatomie. De leest is grotendeels verantwoordelijk voor het goed passen van de schoen. Omdat vrouwenvoeten een kleiner volume hebben, worden bijvoorbeeld de wreefhoogte en de bunionomtrek aangepast.

Gevoerde randen
De basis van de kuit begint bij vrouwen lager dan bij mannen. Daarom is het MAURIA EVO LL Ws model uitgerust met een speciale schachtsluiting. Dit is zachter en flexibeler.

Leren voering
Dankzij de natuurlijke eigenschappen biedt de leren voering van de MAURIA EVO LL Ws een aangenaam draagcomfort en een aangenaam voetklimaat. Het aanpassingsvermogen, de duurzaamheid en het vermogen om vocht vast te houden maken de leren voering de eerste keuze voor comfortgerichte outdoorfans.

Special Features

GORE-TEX

GORE-TEX

Een geperfectioneerde mix van aanhoudende bescherming en draagcomfort: Het waterafstotende GORE-TEX-laminaat is het ideale kledingsmateriaal voor uiteenlopende outdoor activiteiten. Voor een betrouwbare bescherming tegen weer en wind, garandeert het GORE-TEX membraan tegelijkertijd een hoog ademend vermogen. Op deze manier wordt het lichaam tijdens inspanning droog gehouden en gekoeld. In rustfases biedt het materiaal warmend comfort.

In het kort

Type bovenmateriaal
Type bovenmateriaal
Leer
Type membraan
Type membraan
Gore-Tex
Sluitsysteem
Sluitsysteem
Veters
Bijzonderheden
Bijzonderheden
haakfixering
Waterdicht
Waterdicht
ja
Toepassingsgebied
Toepassingsgebied
trekking

Uitrusting

Doel
Trekking
Geslacht
Dames
Belangrijkste informatie
Toepassingsgebied:
trekking
Bouwwijze:
High Cut
Waterdicht:
ja
Materiaal
Type bovenmateriaal:
Leer
Bovenmateriaal:
Nubuck leer
Type membraan:
Gore-Tex
Type binnenvoering:
Leder
Bijzonderheden:
Bevat niet textiele delen van dierlijke oorsprong
Zool
Type zool:
Vibram
Zolen:
VIBRAM APPTRAIL 2 Ws
Middenzool:
LOWA Bi-Density
Uitrusting
Sluitsysteem:
Veters
Bijzonderheden:
haakfixering
Zool:
Anti-slip zool
Geschiktheid voor stijgijzers:
Conditioneel stijgijzerbestendig
Afmetingen
Gewicht per paar:
1.250,00 g
Gewicht
gemeten grootte:
38
Pasvorm
Informatie over de grootte:
De maat valt normaal uit
Pasvorm:
Normaal gesneden
Modeljaar
2023
Artikelnummer
1522319
EAN
4063606300505

Meningen van klanten

Geef je mening. Beoordeel als eerste dit product