CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Magazijnopruiming – Kortingen tot 80%1
GRATIS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Lowa Camino Evo GTX Wandelschoenen Heren, grijs

ID: 1522196

Adviesprijs € 290,00
€ 155,99
- 46 %
BTW inbegrepen., gratis verzending
Maattabel

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

  • Choose Schoenmaat
  • Choose Schoenmaat
    Vind jouw maat
    Productspecifieke maatinformatie:
    De maat valt normaal uit
    Fit:
    Normaal gesneden
    UK 6,5 | EU 40 sold out online
    UK 13 | EU 48,5 sold out online
    EU 41 sold out online
    EU 41,5 sold out online
    EU 42 sold out online
    EU 42,5 sold out online
    EU 43,5 sold out online
    EU 44 sold out online
    EU 44,5 sold out online
    EU 45 sold out online
    EU 46 sold out online
    EU 46,5 sold out online
    EU 47 sold out online
We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
GRATIS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

Productomschrijving

Lowa Camino Evo GTX Wandelschoenen Heren, grijs (steel blue/kiwi)

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

Veel dingen veranderen in de loop van de tijd. En dat is een goede zaak. Dit is de enige manier om goede dingen nog beter te maken. De gripvaste Vibram buitenzool is behouden, terwijl de dempende tussenzool en enkele functionele details zijn toegevoegd. Daarnaast zorgt de asymmetrische C4-Zunge tong voor maximaal comfort. Het vetersysteem met X-LACING, tweezonevetersluiting en rolhaken zorgt ook voor een optimale pasvorm op maat. Om natuurlijk loopgedrag te ondersteunen, werd een dieptrekhaak gebruikt in combinatie met het FLEXFIT-systeem en een materiaalreductie in dit gebied. Het robuuste nubuckleer is voorzien van een waterdicht GORE-TEX membraan, zodat de matig stijve wandelschoenen onder alle weersomstandigheden gebruikt kunnen worden.

Vibram Apptrail II
De CAMINO EVO GTX heeft een Vibram zool. De Italiaanse zolenfabrikant is al vele jaren een van de toonaangevende merken op het gebied van hoogwaardige zolen. De VIBRAM APPTRAIL II zool heeft een modern, zelfreinigend profiel. Het bewijst zijn uitstekende eigenschappen vooral in veeleisend terrein. De eigenschappen van de zool worden op elk terrein versterkt door de geprononceerde hiel, die punten scoort in de afdaling.

GORE-TEX
Gegarandeerde bescherming tegen het weer, zelfs in zware regen en sneeuw: De CAMINO EVO GTX is uitgerust met een GORE-TEX membraan. De innovatieve technologie zorgt voor optimale waterdichtheid en ademend vermogen.

2 zone vetersluiting
Dankzij de twee-zone vetersluiting hebben de CAMINO EVO GTX voorvoet en schacht apart verstelbare veterzones. Hierdoor kan de schoen worden aangepast aan de anatomie van de voet en anders worden geregen voor bergop en bergaf lopen.

Rolringen
Om ervoor te zorgen dat de veters soepel en soepel door de oogjes lopen, zorgen kleine balletjes in de metalen lussen van de CAMINO EVO GTX voor minimale wrijving.

X-Lacing
Dit betekent dat de tong zit waar hij hoort - zonder wegglijden of drukpunten: Dankzij de X-LACING technologie maakt de CAMINO EVO GTX dit probleemloos mogelijk. De speciale vetersluiting zet de tong zowel verticaal als horizontaal vast. Omdat de vetersluiting onafhankelijk is van de individuele hoogte van de wreef, is deze constructie ideaal voor elke voet. Deze vetersluitingstechnologie betekent dat de druk van de veters niet meer alleen op de haken wordt overgebracht, maar op de hele tong.

FlexFit
Als de bovenkant van een wandelschoen iets kan worden gebogen, kan de voet beter rollen. Dit bespaart energie, vooral bij het bergopwaarts rijden, en zorgt voor merkbaar comfort. Daarom heeft LOWA in de boog van de CAMINO EVO GTX een flexibele zone en een zogenaamde 'veterlus' verwerkt. Hierbij wordt het oogje verplaatst en wordt een flexibele dieptrekhaak gebruikt die de pasvorm van de hiel verbetert en buiging vergemakkelijkt.

Lowa Flex
Om ervoor te zorgen dat elk individueel oogje op de CAMINO EVO GTX flexibel is, zijn ze bevestigd aan individuele veters. Deze zijn gemaakt van zacht randleer of behaaglijk textiel om drukpunten te voorkomen. De flexibele plaatsing van de veterogen maakt het makkelijk om de veters aan te passen zonder overmatige druk te creëren op individuele punten. Tegelijkertijd is de tong betrouwbaar ingesloten.

C4-Tongue
Dit speciale ontwerp van de tong maakt de CAMINO EVO GTX merkbaar comfortabeler om te dragen. De tong heeft bijvoorbeeld een dikkere vulling aan de buitenkant van de voet en een zachte afwerking aan de bovenkant. Deze asymmetrische vulling biedt effectief gecoördineerde ondersteuning in verschillende delen van de voet. Om rekening te houden met de anatomie van de voeten zijn de uitsparingen voor de enkels ook hoger aan de binnenkant dan aan de buitenkant. Aan de binnenkant van de voet is ook een flexibele flexie-inzetstuk geïntegreerd.

Special Features

GORE-TEX

GORE-TEX

Een geperfectioneerde mix van aanhoudende bescherming en draagcomfort: Het waterafstotende GORE-TEX-laminaat is het ideale kledingsmateriaal voor uiteenlopende outdoor activiteiten. Voor een betrouwbare bescherming tegen weer en wind, garandeert het GORE-TEX membraan tegelijkertijd een hoog ademend vermogen. Op deze manier wordt het lichaam tijdens inspanning droog gehouden en gekoeld. In rustfases biedt het materiaal warmend comfort.

In het kort

Type bovenmateriaal
Type bovenmateriaal
Leer
Type membraan
Type membraan
Gore-Tex
Sluitsysteem
Sluitsysteem
Veters
Bijzonderheden
Bijzonderheden
haakfixering
Waterdicht
Waterdicht
ja
Toepassingsgebied
Toepassingsgebied
trekking, Wandelen

Uitrusting

Doel
Trekking
Geslacht
Heren
Belangrijkste informatie
Toepassingsgebied:
trekking, Wandelen
Bouwwijze:
Mid Cut
Waterdicht:
ja
Materiaal
Type bovenmateriaal:
Leer
Bovenmateriaal:
Nubuck leer
Type membraan:
Gore-Tex
Type binnenvoering:
Textiel
Bijzonderheden:
Bevat niet textiele delen van dierlijke oorsprong
Zool
Type zool:
Vibram
Zolen:
VIBRAM APPTRAIL 2
Middenzool:
Bi-Density zool
Uitrusting
Sluitsysteem:
Veters
Bijzonderheden:
haakfixering
Zool:
Anti-slip zool
Geschiktheid voor stijgijzers:
Conditioneel stijgijzerbestendig
Afmetingen
Gewicht per paar:
1.600,00 g
Gewicht
gemeten grootte:
42
Pasvorm
Informatie over de grootte:
De maat valt normaal uit
Pasvorm:
Normaal gesneden
Modeljaar
2023
Artikelnummer
1522196
EAN
4063606178081

Meningen van klanten

Geef je mening. Beoordeel als eerste dit product