CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Magazijnopruiming – Kortingen tot 80%1
GRATIS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Lowa Cadin GTX Midden schoenen Kinderen, groen/grijs

ID: 1522253

Adviesprijs € 120,00
€ 50,99
- 57 %
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten
Maattabel

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

  • Choose Schoenmaat
  • Choose Schoenmaat
    Vind jouw maat
    Productspecifieke maatinformatie:
    De maat valt normaal uit
    Fit:
    Normaal gesneden
    EU 29 sold out online
    EU 30 sold out online
    EU 31 sold out online
    EU 32 sold out online
    EU 33 sold out online
    EU 34 sold out online
    EU 35 sold out online
We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
GRATIS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

Productomschrijving

Lowa Cadin GTX Midden schoenen Kinderen, groen/grijs (lime/flame)

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

Om te voldoen aan de eisen van de specialist op het gebied van pasvorm en draagcomfort, is bijzondere aandacht besteed aan tal van details. De multifunctionele wandelschoen is speciaal afgestemd op de specifieke behoeften van kindervoeten en biedt een perfect uitgebalanceerde verhouding tussen flexibiliteit en stabiliteit. Het natuurlijke afrolgedrag van de direct geïnjecteerde PU-middenzool, het innovatieve LOWA-MONOWRAP frame en het stabiele middenvoetsegment zorgen ervoor dat de voeten optimale zijdelingse steun vinden.

Daarnaast zijn de schoenen voorzien van een speciaal voetbed dat de ontwikkeling van de voetspieren en sensorimotorische vaardigheden bevordert. De waterdichte GORE-TEX binnenvoering biedt perfecte bescherming tegen het weer. Van de teen van de schoen tot de zachte rand werd aandacht besteed aan een kindvriendelijk totaalconcept zodat het groeiende bewegingsapparaat van de kinderen op geen enkele manier wordt belemmerd. Het vetersysteem kan individueel worden aangepast aan de vereisten en heeft een textielband die zorgt voor de nodige hielpulsen en een perfecte pasvorm in de schoen. En om ervoor te zorgen dat je nooit helemaal de controle verliest tijdens het ravotten, houdt de rubberen zool van LOWA zelfs levendige hoogvliegers op de grond.

Lowa rubberen zolen
De CADIN GTX MID JUNIOR is uitgerust met een LOWA RUBBER. Dit is een rubberen buitenzool ontworpen door LOWA met een toepassingsspecifiek profiel gemaakt van een geoptimaliseerde rubbersamenstelling. Het voordeel van een rubberen buitenzool is de goede grip. De LOWA TRAC LITE JUNIOR outdoorzool is ideaal voor verschillende ondergronden. Dit wordt gegarandeerd door de beproefde rubbersamenstelling en het multifunctionele profiel van de trekkingschoen met zijn specifieke nokontwerp.

GORE-TEX
Gegarandeerde bescherming tegen het weer, zelfs in zware regen en sneeuw: De CADIN GTX MID JUNIOR is uitgerust met een GORE-TEX membraan. De innovatieve technologie zorgt voor optimale waterdichtheid en ademend vermogen.

Ondersteunend frame
Bij het model CADIN GTX MID JUNIOR zorgt de tussenzool in de vorm van het LOWA MONOWRAP frame voor optimaal comfort. Dit is een driedimensionaal ontwerp van de tussenzool dat LOWA in 1995 ontwikkelde. Dit frame wiegt de voet comfortabel en ondersteunt hem op oneffen oppervlakken. Bij schoenen met een SUPPORT FRAME is de zoolconstructie iets verhoogd.

Enkele injectie
De CADIN GTX MID JUNIOR is een schoen waarbij de buitenzool direct op de schoen is gegoten. Deze productiemethode creëert een zeer nauwkeurige en sterke verbinding tussen de zool en het bovenwerk.

DynaPU
De tussenzool is grotendeels verantwoordelijk voor het afrolgedrag en de demping van een schoen. Bij de CADIN GTX MID JUNIOR bestaat dit uit een speciaal ontwikkeld synthetisch materiaal: LOWA DynaPU. De specialiteit: Zelfs als het duizend keer wordt samengedrukt, behoudt het zijn herstelkracht. De schoenen van dit materiaal hebben zelfs na vele kilometers nog zeer goede dempingseigenschappen.

Kinderen Laatste
Het model CADIN GTX MID JUNIOR is gemaakt met een speciale kinderleest. Dit is niet zomaar een kleinere versie van de mal voor volwassenen. De kinderleest is speciaal aangepast aan de anatomie van kindervoeten en heeft een kleiner volume. Daarnaast worden de hoogte en breedte van verschillende gebieden zoals de hiel, de teen of de wreef aangepast.

Special Features

GORE-TEX

GORE-TEX

Een geperfectioneerde mix van aanhoudende bescherming en draagcomfort: Het waterafstotende GORE-TEX-laminaat is het ideale kledingsmateriaal voor uiteenlopende outdoor activiteiten. Voor een betrouwbare bescherming tegen weer en wind, garandeert het GORE-TEX membraan tegelijkertijd een hoog ademend vermogen. Op deze manier wordt het lichaam tijdens inspanning droog gehouden en gekoeld. In rustfases biedt het materiaal warmend comfort.

In het kort

Type bovenmateriaal
Type bovenmateriaal
Leer, Textiel
Type membraan
Type membraan
Gore-Tex
Sluitsysteem
Sluitsysteem
Veters
Bijzonderheden
Bijzonderheden
haakfixering, Aantrekhulp
Waterdicht
Waterdicht
ja
Toepassingsgebied
Toepassingsgebied
Wandelen, trekking

Uitrusting

Doel
Trekking, Wandelen
Geslacht
Kinderen
Belangrijkste informatie
Toepassingsgebied:
Wandelen, trekking
Bouwwijze:
Mid Cut
Waterdicht:
ja
Materiaal
Type bovenmateriaal:
Leer, Textiel
Bovenmateriaal:
velours, textiel
Type membraan:
Gore-Tex
Type binnenvoering:
Textiel
Bijzonderheden:
Bevat niet textiele delen van dierlijke oorsprong
Zool
Type zool:
Rubber
Zolen:
LOWA Trac Lite Junior LOWA Trac Lite
Uitrusting
Sluitsysteem:
Veters
Bijzonderheden:
haakfixering, Aantrekhulp
Zool:
Anti-slip zool
Geschiktheid voor stijgijzers:
Conditioneel stijgijzerbestendig
Afmetingen
Gewicht per paar:
540,00 g
Gewicht
gemeten grootte:
31
Pasvorm
Informatie over de grootte:
De maat valt normaal uit
Pasvorm:
Normaal gesneden
Modeljaar
2023
Artikelnummer
1522253
EAN
4063606261561

Meningen van klanten

Geef je mening. Beoordeel als eerste dit product