U kunt de beveiligde pagina van PayPal niet zien?

Klik hier
om te heropenen en uw aankoop af te ronden

Een ogenblik geduld s.v.p. Uw bestelling wordt verwerkt.

Dagtochten - Alles wat je nodig hebt
NL
FR

LEKI

61 Producten
LEKI

Leki - Stok- en handschoenspecialist van overtuigende productkwaliteit

De familie Leki, gevestigd in Kirchheim, werkt sinds de overname door Klaus Lenhart in 1984 met innovatieve ontwikkelingen in de outdoor-en ski-industrie. Bij de ontwikkeling en productie van Leki handschoenen en stokken wordt er veel waarde gehecht aan de ervaringen van professionele atleten. Eco-vriendelijke en moderne methoden worden gebruikt in de eigen productiefaciliteiten in Tsjechië om het comfort en de veiligheid van de producten te combineren. Niet alleen high-performance atleten profiteren van de duurzaam geproduceerde producten, maar ook de kwaliteit bewuste amateur-sporters.

Sorteren
 
Pagina 1 van
2

LEKI comfortabele wandelstokken en campingstoelen

De Duitse fabrikant LEKI staat bekend om zijn wandelstokken en campingstoelen. Ontworpen in het Schwäbische Kircheim is de productie gebaseerd op moderne en milievriendelijke processen tijdens de productie in de Tjechische Republiek. LEKI heeft zijn naam te danken aan een familie, waarvan de zoon van de oprichter in 1984 met zijn vrouw de leiding van dit top merk overnam.

Eco-vriendelijk, kwaliteit en stijl

Het bedrijf LEKI streeft naar absolute top producten, dat is niet alleen terug te zien in het uiterlijk van de wandelstokken, maar vooral in de kwaliteit. Met een ervaren team van medewerkers zijn ze altijd gefocust op nieuwe trends in allerlei gebieden. Duurzaamheid staat centraal tijdens het bedenken en maken van de outdoor bergbeklim producten. De LEKI trekking stokken hebben een gegarandeerde houdbaarheid van 5 jaar, zonder dat ze breken. Door deze reputatie in stand te houden ligt het wereldwijde klachtentarief onder de 0,001%, en dat zegt veel over dit betrouwbare outdoor merk. LEKI is bekroond met een kwalitszegel genaamd TÜV SUD. Vele atleten zijn fan van deze producten en durven er ieder avontuur mee aan te gaan. U ook? Leki bergbeklimstokken vindt u bij CAMPZ
Tevreden klanten
Bent u tevreden met onze service? Schrijf een beoordeling en help anderen!