U kunt de beveiligde pagina van PayPal niet zien?

Klik hier
om te heropenen en uw aankoop af te ronden

Een ogenblik geduld s.v.p. Uw bestelling wordt verwerkt.

Fris de lente in - Nieuwe collecties voor in de stad
NL
FR

Klättermusen

De klimmende muis is de vertaling van het merk Klättermusen. Dit kwalitatief uitstekende merk komt uit Zweden en is ontworpen voor bergbeklimmen en buitensport in een zeer koude omgeving.
Nieuw van Klättermusen

Klättermusen MFR - Mass Flow Resistance System

Bij de keuze voor de beste uitrusting voor je volgende avontuur, moet je je twee belangrijke vragen stellen: Wat ga je doen en hoe zullen de weersomstandigheden zijn? Het MFR-systeem van Klättermusen helpt je bij het beantwoorden van deze vragen. Moderne outdoor uitrusting maakt gebruik van meerdere, verschillende materialen met uiteenlopende eigenschappen. Ventilatie is een belangrijke eigenschap waar Klättermusen rekening mee houdt tijdens de ontwikkeling van hun uitrusting voor maximale weerstand onder externe omstandigheden. Het MFR-systeem is ontwikkeld om de luchtdoorlatendheid van de producten dusdanig aan te passen, zodat ze je zo lang mogelijk warm en droog houden.
Mass Flow
Het begrip Mass Flow is de technische beschrijving van hoe gemakkelijk gas - in dit geval lucht - door een materiaal gaat.
Resistance
De weerstand van een materiaal bepaalt zowel hoeveel de omgevingslucht je afkoelt, als hoe efficiënt het door je lichaam geproduceerde vocht wordt afgevoerd. Hoe hoger de weerstand, des te meer lucht wordt ingesloten en warmte wordt vastgehouden - maar het vocht kan minder efficiënt ontsnappen.
System
Welke uitrusting bergbeklimmers meenemen, hangt af van de externe omstandigheden en de technische aspecten van de klim. Alles meenemen is nauwelijks een optie. Daarom hebben we onze producten gesystematiseerd. Door de combinatie van apparatuur met verschillende MFR-waarden, kun je de apparatuur aanpassen aan je geplande avontuur.

Lees meer over Klättermusen

Klättermusen

125 Producten
Sorteren
 
Pagina 1 van
3

Klättermusen te koop op Campz

De klimmende muis is de vertaling van het merk Klättermusen. Dit kwalitatief uitstekende merk komt uit Zweden en is ontworpen voor bergbeklimmen en buitensport in een zeer koude omgeving. klättermusen te koop

Duurzaam en milieuvriendelijk

Klättermusen probeert zich te onderscheiden in een markt waarin veel spelers zijn die amper van elkaar te onderscheiden zijn. Klättermusen probeert en slaagt met kwalitatief uitstekende materialen en kwaliteit. De producten hebben een zo laag als mogelijke impact op de natuur. Oftewel de CO2 impact van de vervaardiging van de producten is zo laag mogelijk. In de producten, gefabriceerd vanaf 2009, staan zelfs statiegeldlabels. Bij inlevering van een product met een statiegeldlabel kan je een nieuw product zoals een rugzak of broek van dit merk kopen met korting. De producten zijn:
  • Duurzaam
  • Natuurvriendelijk
  • kwalitatief uitstekend

Klättermusen voor dames en heren

Alle producten zijn gemaakt van duurzame en natuurvriendelijke materialen. De leveranciers moeten dan ook voldoen aan vele eisen op het gebied van natuurvriendelijkheid, duurzaamheid en stevigheid. De materialen die worden gebruikt zijn verschillend. Sommigen zijn waterafstotend, andere winddicht, en sommige extreem stevig. Echter allen zijn verwerkt in het product voor de ultieme kwalitatieve bescherming in de ijzige buitenlucht.


Heb je vragen?
Schrijf ons aan via het contactformulier of bezoek onze veelgestelde vragen pagina.
Nieuwsbrief
Meld u nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingscode t.w.v. €5,-.
Er wachten exclusieve aanbiedingen en kortingsacties op u.4

VERKLARING GEGEVENSBESCHERMING
Tevreden klanten
Bent u tevreden met onze service? Schrijf een beoordeling en help anderen!