U kunt de beveiligde pagina van PayPal niet zien?

Klik hier
om te heropenen en uw aankoop af te ronden

Een ogenblik geduld s.v.p. Uw bestelling wordt verwerkt.

NL
FR

Icebreaker

MADE DIFFERENT - De Merino pionier uit Nieuw-Zeeland
Icebreaker benut de klimaat regulerende werking van merino-wol. Deze natuurlijk high performance vezel is in meerdere lagen verwerkt en uitermate geschikt voor buiten-activiteiten. De makkelijk te onderhouden kleding biedt de drager tijdens het sporten, tijdens outdoor activiteiten of tijdens de vrije tijd het comfort van kwalitatief hoogwaardige stoffen. Het beschut tegen kou, houdt koel bij warmere temperaturen en is reukvrij. De bedrijfsfilosofie van Icebreaker neemt duurzaamheid en de nauwe verbinding met de natuur als uitgangspunten. Vandaag de dag is de Nieuw-Zeelandse producent van functionele stoffen marktleider op het gebied van Merinokleding.
Ontdek nieuwe Icebreaker producten

Meer over Icebreaker

Icebreaker
Icebreaker is een pionier wanneer het op merino stof aankomt. Het was het eerste merk dat in 1994 het potentieel van deze natuurlijk stof inzag. Niet alleen overtreft de stof de prestaties van synthetische en kunststoffen, maar de stof is ook een duurzame keuze voor de planeet.

De Icebreaker Transparency Guide
In de afgelopen 21 jaar heeft Icebreaker zich ontwikkeld tot een ethisch en duurzaam bedrijf. Niet alles is perfect en de eindstreep is nog niet bereikt, maar ze zijn trots op wat ze tot nu toe hebben bereikt en proberen zich elke dag te verbeteren. In dit verslag toont dit bedrijf openlijk, eerlijk en in detail hun weg en ontwikkeling vanaf de oprichting tot vandaag. Meer

Icebreaker

545 Producten
Sorteren