U kunt de beveiligde pagina van PayPal niet zien?

Klik hier
om te heropenen en uw aankoop af te ronden

Een ogenblik geduld s.v.p. Uw bestelling wordt verwerkt.

NL
FR

Hilleberg 70 Producten

Prijs in €
Klantenbeoordelingen
Sorteren
 
Pagina 1 van
2

Hilleberg, dé tentmaker uit Zweden.

En die vlag dekt de lading helemaal. Al sinds 40 jaar staat de naam Hilleberg garant voor innovatie en kwaliteit in het maken van de meest uiteenlopende tenten (iglotenten, gezinstenten etc.) en accessoires voor de serieuze backpacker, bergbeklimmer, langeafstandsloper... Kortom, voor die mensen voor wie 'erop uit' verder gaat dan een weekendje op de camping. Het begon allemaal met Bo Hilleberg, een avontuurlijke Zweed en ook een buitenmens pur sang. Uit frustratie over het feit dat tot dan toe binnen- en buitententen altijd onafhankelijk van elkaar moesten worden opgezet, bedacht en maakte hij de 'Keb.' Zijn eersteling bestond uit een complete, volwaardige tent uit één stuk en die werd direct een commercieel succes. Een paar jaar later ontdekte hij een uiterst lichte, met silicone gecoate stof die niet alleen lichter, maar ook zo'n 6 tot 7 keer sterker bleek dan de tot op dat moment gebruikte materialen. Hiermee ontwierp en maakte hij zijn eerste tunneltenten. De ronde tent was geboren en die vorm resulteerde enkele jaren later in de 'dome', een bolvormige tweepersoonstent bedoeld voor gebruik in zwaardere weersomstandigheden. Inmiddels voert Hilleberg een productgamma dat beantwoordt aan ieder denkbare wens. Van eenling tot groepen. Het bedrijf wordt geleid door het gezin hele gezin (vader, moeder en hun twee kinderen) en kan dus met recht een familiebedrijf worden genoemd. Hilleberg kopen

De kleurige labels van Hilleberg

Het Black Label staat voor de sterkst denkbare tenten, geschikt voor alle seizoenen, onder alle weerscondities met toch een zo hoog mogelijk comfort en zo veel mogelijk plek om al uw campingmeubels zoals campingkasten en campingstoelen kwijt te kunnen. Bij het Red Label heeft 'lichtgewicht' de prioriteit boven de andere standaardeigenschappen. Het lichtgewichtsaspect weegt nog weer zwaarder bij het Yellow Label. Deze tenten zijn niet 'winterproof' maar speciaal ontworpen voor gebruik in warmere klimaten. Tot slot is er het Blue Label. Hierbij gaat het om speciale tenten voor een specifiek gebruik. In alle gevallen is men er in geslaagd om te komen tot een optimale synthese van:
  • betrouwbaarheid
  • flexibiliteit
  • gebruiksgemak
  • comfort
Simpel gezegd: ongeacht de kleur van het label moet de gebruiker te allen tijde kunnen vertrouwen op de kwaliteit van ieder onderdeel van zijn tent. Ook dient ieder type zich snel en flexibel aan te kunnen passen aan hitte, kou, droogte, regen en wind. En... last but not least: het is natuurlijk ook van het grootste belang dat uw tent zich snel en makkelijk laat opzetten, zeker onder zware weersomstandigheden. U kunt op al die eigenschappen en voldoende comfort rekenen, want uw Hilleberg tent moet ook een beetje uw 'thuis' kunnen zijn. Met de tent toebehoren wordt uw tent ongetwijfeld een knusse plek!

Veilig onder dak met Hilleberg

Campz (de naam zegt het al) en Hilleberg vormen de ideale combinatie als het gaat om uw aanschaf van een comfortabele, veilige, lichte en betrouwbare tent.


Klantenservice
Heeft u vragen? Neem dan contact op met onze experts! Ma. t/m vr. 10u.-17u.
025 880852
Nieuwsbrief
Meld u nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingscode t.w.v. €10,-.
Er wachten exclusieve aanbiedingen en kortingsacties op u.4
Tevreden klanten
Bent u tevreden met onze service? Schrijf een beoordeling en help anderen!