CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Magazijnopruiming – Kortingen tot 80%1
GRATIS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Hanwag Alaska GTX Dames, bruin

ID: 320363

Adviesprijs € 350,00
€ 159,99
- 54 %
BTW inbegrepen., gratis verzending

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

  • Choose Schoenmaat
  • Choose Schoenmaat
    Productspecifieke maatinformatie:
    De maat valt normaal uit
    Fit:
    Normaal gesneden
    EU 37 sold out online
    EU 37,5 sold out online
    EU 38 sold out online
    EU 39 sold out online
    EU 39,5 sold out online
    EU 40 sold out online
    EU 40,5 sold out online
    EU 41,5 sold out online
    EU 42 sold out online
    EU 42,5 sold out online
We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
GRATIS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

Productomschrijving

Hanwag Alaska GTX Dames, bruin (brown)

Voor de ideale wandelschoenen bent u bij de collectie van Hanwag op de website van CAMPZ aan het juiste adres. De<strong>Hanwag Alaska GTX</strong> valt onder de categorie trekkingsschoenen en is geschikt voor meerdaagse wandelingen waarbij u veel bepakking met u mee kunt dragen. De hoogwaardige kwaliteit van de gebruikte materialen en de ambachtelijke maakwijze van de Hanwag Alaska GTX voorziet u van een duurzame schoen met ultiem draagcomfort tijdens al uw trektochten.

<h2>Voordelen van de Hanwag Alaska GTX</h2>

<ul>

<li>Al ruim 90 jaar specialiseert Hanwag zich in het vervaardigen van dubbel gestikte en robuuste leren bergschoenen. Hanwag behoort tot een van de weinige schoenproducenten die vandaag de dag nog de traditionele dubbel gestikte maakwijze toepassen. Deze maakwijze zorgt onder anderen voor extra stabiliteit van de schoen. Het grootste voordeel van dubbel gestikte schoenen is de duurzaamheid van het product, en dus de lange levensduur van uw wandelschoen. </li>

<li>Het boven materiaal van de Hanwag Alaska GTX bestaat volledig uit nubuk natuurleer met wasbewerking voor een waterafstotend effect. De binnenvoering bestaat uit ademend GORE-TEX materiaal voor een volledige waterdichte schoen. Uw voeten blijven hierdoor warm en droog tijdens al uw tochten</li>

<li>De stevige maar soepel afrollende zool van de Hanwag Alaska GTX maakt deze schoen inzetbaar voor een groot aantal outdoor activiteiten. Het is een relatief lichte schoen waardoor u makkelijk zware meerdaagse tochten kunt maken zonder last te krijgen van vermoeide voeten. De ideale pasvorm en het soepele binnenwerk van de schoen zorgt voor een zeer korte inloopperiode. U kunt uw nieuwe schoenen dus direct in gebruik nemen </li>

</ul>

<h2>Gebruik van de Hanwag Alaska GTX</h2>

De Hanwag Alaska GTX is geschikt voor outdoor activiteiten en trektochten gedurende het hele jaar. De stevige zool ondersteunt een soepele afrol, en is hierdoor geschikt voor sterk uiteenlopende terreinen. U kunt deze schoen dus onder anderen gebruiken voor tochten door bergen, rotsen, bossen, vlaktes en velden. Door de beperkte klimijzervastheid van de Hanwag Alaska GTX is deze schoen zelfs tot zekere mate geschikt voor alpine sportactiviteiten. Met de Hanwag Alaska GTX bent u dus goed voorbereid op al uw trektochten.

De Hanwag Alaska GTX is een ambachtelijk vervaardigde trekkingsschoen van hoogwaardige kwaliteit voor optimaal draagplezier. Het is een stevige en watervaste schoen die kan worden ingezet voor een groot aantal outdoor activiteiten het hele jaar door. Met de Hanwag Alaska GTX ben u goed voorbereid op al uw trektochten.

Special Features

GORE-TEX

GORE-TEX

Een geperfectioneerde mix van aanhoudende bescherming en draagcomfort: Het waterafstotende GORE-TEX-laminaat is het ideale kledingsmateriaal voor uiteenlopende outdoor activiteiten. Voor een betrouwbare bescherming tegen weer en wind, garandeert het GORE-TEX membraan tegelijkertijd een hoog ademend vermogen. Op deze manier wordt het lichaam tijdens inspanning droog gehouden en gekoeld. In rustfases biedt het materiaal warmend comfort.

In het kort

Type bovenmateriaal
Type bovenmateriaal
Leer
Type membraan
Type membraan
Gore-Tex
Sluitsysteem
Sluitsysteem
Veters
Bijzonderheden
Bijzonderheden
haakfixering
Waterdicht
Waterdicht
ja
Toepassingsgebied
Toepassingsgebied
trekking

Uitrusting

Doel
Ijsklimmen, Boulderen, Via Ferrata, Alpinisme, Alpineskiën, Langlaufen, Langlaufen, Snowboarden, Sneeuwschoen wandelen, Trekking, Wandelen
Geslacht
Dames
Belangrijkste informatie
Toepassingsgebied:
trekking
Bouwwijze:
High Cut
Waterdicht:
ja
Materiaal
Type bovenmateriaal:
Leer
Type membraan:
Gore-Tex
Zool
Type zool:
Vibram
Uitrusting
Sluitsysteem:
Veters
Bijzonderheden:
haakfixering
Geschiktheid voor stijgijzers:
Conditioneel stijgijzerbestendig
Afmetingen
Gewicht per paar:
1.450,00 g
Pasvorm
Informatie over de grootte:
De maat valt normaal uit
Pasvorm:
Normaal gesneden
Modeljaar
2023
Artikelnummer
320363
EAN
4047761222834

Meningen van klanten

4.5
2 Klantenbeoordelingen
1 Ster
0
2 Sterren
0
3 Sterren
0
4 Sterren
1
5 Sterren
1
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
Hanwag Alaska GTX Dames, bruin bruin
Sofia
Prachtige laars
Vertaald uit Zweedse Naar origineel
Heb dit model al 22 jaar. Maar na vele reizen het hele jaar door brak de zool helaas. Verder is de oude laars in zeer goede staat. Nu eindelijk hetzelfde model gevonden en hopen dat de nieuwe laarzen ook zeker 22 jaar mee gaan. Merk op dat het niet helemaal dezelfde schoen is als op de foto, maar de laars heeft minder haken voor vetersluiting. Anders is het hetzelfde.
09.11.2022
Hanwag Alaska GTX Dames, bruin bruin
Petra
Hanwag Alaska
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Zeer goede en, zoals altijd bij Hanwag, goed gemaakte schoenen. Na een lange periode van slijtage op een rij (tour van 8 dagen) veroorzaakte het echter problemen in mijn tenen. Misschien zou de WIDE-versie hier beter zijn geweest.
19.06.2015