U kunt de beveiligde pagina van PayPal niet zien?

Klik hier
om te heropenen en uw aankoop af te ronden

Een ogenblik geduld s.v.p. Uw bestelling wordt verwerkt.

The North Face Sale | Tot wel 40% goedkoper!
NL
FR

Haglöfs

GET CLOSER
Meer dan 100 jaar geleden legde Viktor Haglöf de basis voor een van de meest innovatieve outdoor bedrijven ter wereld. Het begon allemaal in een kleine houten hut in Zweden met handgenaaide rugzakken. Met hun grote keuze aan outdoor producten is dit traditionele Scandinavische bedrijf uitgegroeid tot een van de beste adressen voor functionele uitrusting die in plaats van modieuze gimmicks, doordacht minimalisme aanbiedt. Of het nu op de ski's is, in het zadel, of te voet in de bergen — Haglöfs Equipment is een statement voor outdoor liefhebbers met een voorkeur voor kwaliteit.

Haglöfs Eco Proof Jas

Vervangbare details voor aanhoudende prestaties

Maak kennis met de jas, die in harmonie is met de natuur. De ECO PROOF ™ -jas is waterdicht, ademend, vrij van fluorkoolwaterstof en duurzaam. En om de levensduur te verlengen is het ontwerp herzien, zodat deze jas makkelijk kan worden gerepareerd en veel details eenvoudig kunnen worden vervangen.

• bluesign® gecertificeerd tot in het kleinste detail en volledig vrij van fluorokoolwaterstoffen - voor een uitstekende milieubalans.
• gemaakt van gerecyclede materialen
• duurzaam ontwerp en materiaal
• absoluut water- en winddicht

Uitrusting

Haglöfs

537 Producten
Sorteren