CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Magazijnopruiming – Kortingen tot 80%1
GRATIS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Grüezi-Bag WellhealthBlanket Wool Deluxe, grijs

ID: 1398579

Adviesprijs € 189,99
€ 163,99
- 13 %
BTW inbegrepen., gratis verzending

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
GRATIS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

Productomschrijving

Grüezi-Bag WellhealthBlanket Wool Deluxe, grijs (smoky blue/grey)

Er is niets gezelliger dan op een koude dag onder een wollen deken kruipen. Om het nog comfortabeler te maken, gebruiken we een multi-geborstelde microvezel voor de binnen- en buitenkant van onze wollen deken. Zo voelt onze WellhealthBlanket Wool Deluxe ongelooflijk zacht en mild aan op de huid.

De AlmWolle by lavalan vulling zorgt voor een warm en droog klimaat. Zo kan het lichaam beter voor zijn eigen regeneratie zorgen. Vergeleken met de WellhealthBlanket Wool bevat de WellhealthBlanket Wool Deluxe een extra laag Synthdown voor een betere isolatie.

De WellhealthBlanket Wool Deluxe kan als deken of als slaapzak worden gebruikt en is dus zeer veelzijdig. Of je nu thuis op de bank wilt kruipen, de nacht wilt doorbrengen in een camper, hotel of bij een vriend, of een zwoele zomernacht in een tent wilt doorbrengen. In de WellhealthBlanket Wool Deluxe kunt u heerlijk ontspannen en slapen.

Werkingsmechanisme van AlmWolle by lavalan
Het lichaam heeft veel energie nodig om zijn temperatuur te regelen. Schapenwol houdt het klimaat in evenwicht en neemt zo een deel van de temperatuurregeling over. Het lichaam kan de resterende energie gebruiken voor herstel.

De AlmWolle by lavalan die in de Biopod slaapzakken wordt gebruikt, fungeert als een natuurlijk airconditioningsysteem: Het lichaam geeft altijd vocht af. Als er echter te veel vocht in de slaapzak is, bevriest het lichaam en is een goede slaap niet meer mogelijk. Wol absorbeert vocht en geeft het in afgemeten doses door aan de buitenkant - zodat er geen verdampingskoeling optreedt. Deze regeling zorgt voor een opwarmend of afkoelend effect om een gevoel van welbehagen in de slaapzak mogelijk te maken voor een ontspannen slaap. Bovendien verwarmt wol zelfs wanneer het vochtig is.

Grüezi Bag gebruikt de wol van schapen uit het Alpengebied voor zijn vullingen in de Biopod-productlijn. Robuust, natuurlijk, biologisch afbreekbaar en hernieuwbaar: De schapenwol, in dit geval de speciale AlmWolle van lavalan, kan jaarlijks worden geschoren.

Care instructions
30°C mild wash

Special Features

STANDARD 100 by OEKO-TEX

STANDARD 100 van OEKO-TEX is een certificering, die garandeert dat een product getest is op stoffen die schadelijk zijn voor de menselijke gezondheid. Elk stadium van het productieproces en elk onderdeel - zoals de stof, het garen en de knopen - worden getest en de norm wordt jaarlijks herzien om in overeenstemming te zijn met de laatste wetgeving en wetenschappelijk onderzoek. ​

In het kort

PVC-vrij
PVC-vrij
ja
Maat (L x B x H)
Maat (L x B x H)
200 x 150
Gewicht
Gewicht
1.600,00 g
Toepassingsgebied
Toepassingsgebied
Caravan, Campingbed
Pakgrootte (L x B)
Pakgrootte (L x B)
Ø 21 x 37

Uitrusting

Doel
Familiecamping, Lifestyle, Athleisure
Geslacht
Heren, Dames
Belangrijkste informatie
Type:
Deken
Toepassingsgebied:
Caravan, Campingbed
Materiaal
Voeringsmateriaal:
1. Locatie: 85 % wol, 15 % Polylactide / 2. Locatie: 100 % polyester
Bekleding:
100 % polyester
PVC-vrij:
ja
Afmetingen
Maat (L x B x H):
200 x 150
Pakgrootte (L x B):
Ø 21 x 37
Gewicht:
1.600,00 g
Duurzaamheidsnorm
Duurzaamheidsnorm:
STANDARD 100 by OEKO-TEX
Modeljaar
2023
Artikelnummer
1398579
EAN
4260595260319

Meningen van klanten

Geef je mening. Beoordeel als eerste dit product