Online fietsenwinkel
Tijd voor familie | Samen genieten
30 DAGEN GRATIS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €696
VRAGEN? KLIK HIER!

Gripmaster

1 Artikel
Filter
Terugzetten

Kleur

  • blauw

Prijs

tot

Klantenbeoordelingen

  • 1
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Categorieën
Filter
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Gripmaster Light Finger Exerciser, blauw blauw
Gripmaster
Light Finger Exerciser, blauw
€ 15,99
Gripmaster Light Finger Exerciser, blauw

Gripmaster hand- en vingertrainer

Atleten die hun handen nodig hebben weten het. Oudere mensen van wie de handen zijn beschadigd door artrose. Jonge mensen die door hun beweeglijkheid hun groei niet kunnen bijhouden. De handen en onderarmen worden moe en de vingers verliezen hun beweeglijkheid. De bloedcirculatie van de spieren vermindert. Pijnlijke spieren zijn het resultaat. Je probeert jezelf zo goed mogelijk te helpen. Bovenal probeer je je handen en onderarmen te trainen, zelfs in de meest ondenkbare omstandigheden. Op kantoor, in de bus of tijdens een wandeling. Freeclimbers hangen aan de randen van de deur en knijpen hartstochtelijk in PET-flessen. Zeelieden doen het met de armleuningen van hun stoelen. Maar geïmproviseerde trainingsapparatuur heeft nadelen die je op het eerste gezicht niet ziet. Gripmaster Online Shop

Gripmaster is een geoptimaliseerd trainingsapparaat

Gripmaster Hand Trainers en Gripmaster Finger Trainers helpen de nadelen van improvisatie te overwinnen en een einde te maken aan het misbruik van PET-flessen. De Gripmaster handtrainer maakt het mogelijk om alle spieren van de hand tegelijkertijd te versterken. Je verhoogt de bloedcirculatie en verhoogt tegelijkertijd de kracht van alle spiergroepen.

Geïsoleerde training met de Gripmaster

Met de Gripmaster Finger Trainer kunnen de spieren van de individuele vingers geïsoleerd worden getraind en kan de juiste werklast voor elke individuele vinger worden vervuld. Dit compenseert misbruik en voorkomt ongelijke druk. De handgrepen van de Gripmaster zijn individueel gepositioneerd voor elke vinger, zodat je direct kunt zien welke vingers zwak zijn en aandacht nodig hebben. En ook hier komt de Gripmaster handtrainer van pas. Sporters die veel klimmen zullen vooral de mogelijkheid om hun vingers individueel te trainen met de Gripmaster Finger Trainer zeer op prijs stellen. Maar iedereen kan de Gripmaster gebruiken om de zwakkere vingers te isoleren en zo verwondingen te voorkomen. De ergonomische vorm van het naar de hand gerichte deel van de Gripmaster Hand Trainer maakt oefeningen mogelijk die anders niet mogelijk zouden zijn zonder het risico van een ongeval. Zelfs als je alleen individuele vingers traint, verlies je de controle over het apparaat niet.

Niet alleen voor handen en onderarmen

Een andere oefening versterkt de hele arm en de spieren in de bovenrug. In plaats van hard tegen de tafel te slaan, druk je de Gripmaster vingertrainer met je platte hand naar beneden. Of je nu kracht of handigheid wilt trainen, de Gripmaster heeft de juiste kracht en het juiste apparaat.