U kunt de beveiligde pagina van PayPal niet zien?

Klik hier
om te heropenen en uw aankoop af te ronden

Een ogenblik geduld s.v.p. Uw bestelling wordt verwerkt.

Dagtochten - Alles wat je nodig hebt
NL
FR

GIBBON

25 Producten
Categorieën
GIBBON van a tot z
  1. Slackline Sets
Prijs in €
Klantenbeoordelingen
GIBBON

Gibbon - Slacklining als levensstijl

Het begon bij Gibbon met een kleine groep vrienden, enthousiaste luilakken - maar het werd al snel een wereldwijd netwerk en groeiende gemeenschap. Vandaag is Gibbon internationaal bekend om eerste klas apparatuur voor Slackline en support het Slackline evenementen.

Sorteren
Pagina 1 van
1

GIBBON slackline apparatuur online

In de slackline sport draait het om behendigheid en goede materialen. Bij ons vindt u de kampioen onder de slackline producten; Gibbon, zodat u overal met de slackline in de weer kunt gaan.

Gibbon voor de streetsport

Gibbon is ruim vijf jaar geleden opgezet door een groep vrienden die een passie hebben voor de slackline sport. In de loop der tijd is het Boulderen & Slackline tot een echte streetsport uitgegroeid. In 2010 zijn de eerste wereldkampioenschappen gehouden. Professionele slackliners zien de sport als een complete lifestyle en Gibbon gaat daarin mee. Gibbon heeft in deze ook een revolutie op gang gebracht met de slacklining. Gibbon staat voor kwaliteit. Vroeger waren de Gibbon slacklines alleen bestemd voor klimmers. Tegenwoordig kan iedereen klimmen met een Slackline Set van Gibbon. Het aantal slackliners groeit enorm en Gibbon streeft ernaar om alle slackliners al dan niet letterlijk lokaal en wereldwijd met elkaar te verbinden. De producten van Gibbon zijn voor en door slackliners ontwikkeld. Deze slackline gemeenschap bevindt zich in de Worldcup en neemt deel aan Madonna's World Tour. Gibbon Online Shop Slacklining kan overal. Buiten in de natuur of in de achtertuin. Zelfs op het podium om miljoenen mensen te vermaken zoals Madonna en Pink. Madonna gebruikte de Gibbon Slacklines tijdens haar optreden bij de SuperBowl. Al is Madonna geoefend, ook zij heeft moeten beginnen met de eerste stap. Slackline is er namelijk voor iedereen. Er zijn verschillende soorten slackline sets verkrijgbaar. Zo zijn er naast de enkele sets ook tweedelige Gibbon slackline sets. Gibbon heeft voor zowel de beginner als de professionel slacklines beschikbaar. De sets zijn er in verschillende uitvoeringen en zijn heel eenvoudig op te zetten. De slacklines hangen in een mum van tijd klaar. Al wat u nodig heeft zijn twee bomen om daartussen een slackline op te spannen met een ratel en u kunt gaan slacklinen. De populaire Gibbon slackline sets zijn de Gibbon sets die overal gespannen kunnen worden. Zowel buiten tussen de bomen als binnen in de gymzalen. Samen met de Gibbon slackline accessoires heeft u een complete set inclusief boombescherming. Gibbon slackline systemen zijn er ook voor grotere afstanden. Ook bij gebrek aan bomen of andere bevestigingspunten zijn deze systemen het antwoord op goed slacklinen. Deze long of highline is met een gepatenteerde Gibbon Line Grip, Line Lock en Pit Bull overal op te zetten. Met een aantal producten van Gibbon kunt u de slackline sets aanpassen aan uw persoonlijke wensen. Bij Campz kunt u nog meer functionele kleding vinden voor de slackline sport zoals bijvoorbeeld:

Veilig slacklining met Gibbon

Slacklining kan iedereen overal doen. Gibbon heeft een independance kit die met behulp van A-frames kan worden opgezet. De Gibbon A-frames kunnen met drie gleuven op de gewenste hoogte worden gebracht. Deze Gibbon kit is TUV getest. De lijn is ideaal voor kinderen en beginners. U kunt voor de veiligheid ook een Crashpad aanschaffen. De robuuste lijn heeft een rubberen print waardoor het gemakkelijk is om op de lijn te blijven staan. Zonder dat u het merkt loopt u de lijn al uit. Voor kinderen is er ook de Gibbon Funline beschikbaar inclusief ratel en toebehoren. De Gibbon Surfer line is voor slackliners met ambitie. Deze dertig meter lange lijn is inclusief XL ratel. Voor dat u gaat slacklinen is een goede workout erg belangrijk. Eenmaal op de slackline is de sport een weldaad voor lichaam en geest. Slackline is gezond voor ieder mens. Het maakt niet uit welke ambities iemand heeft. Dankzij de diverse klimartikelen is slackline veilig. Als deze artikelen zijn bij campz.be verkrijgbaar. Gibbon geeft ook vrijblijvend advies op het gebied van slacklining aan scholen, bedrijven, fysiotherapeuten en sportclubs. Dit houdt in dat er workshops worden gegeven op het gebied van balans, coördinatie en stabiliteit; het verbeteren en behandelen van blessures; het verbeteren van het concentratievermogen en de intensieve training van het motorische systeem. Slacklining draait niet alleen om kracht en uithoudingsvermogen maar ook om de bovengenoemde aspecten. Verder is het een heerlijke vrije sport voor iedereen om te beoefenen. Gibbon wil hier graag iedereen van dienst zijn door de juiste Gibbon materialen aan te bieden. Tevens staat Gibbon klaar met know-how voor elke slackliner met een grote ambitie in de slacklining sport. Heeft u de passie voor het slacklining te pakken? Wanneer u snel in de touwen wilt klimmen kunt u nu het beste bij campz.be de Gibbon Slackline Sets bestellen. Dan kunt u binnenkort weer de balans vinden op uw slackline in de sportzaal of in de achtertuin.


Heb je vragen?
Schrijf ons aan via het contactformulier of bezoek onze veelgestelde vragen pagina.
Nieuwsbrief
Meld u nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingscode t.w.v. €5,-.
Er wachten exclusieve aanbiedingen en kortingsacties op u.4

VERKLARING GEGEVENSBESCHERMING
Tevreden klanten
Bent u tevreden met onze service? Schrijf een beoordeling en help anderen!