CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Magazijnopruiming – Kortingen tot 80%1
GRATIS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

EVOC Explr Pro fietsrugzak 26l, zwart

ID: 709975

€ 200,00
BTW inbegrepen., gratis verzending

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
GRATIS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

Productomschrijving

EVOC Explr Pro fietsrugzak 26l, zwart (black)

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

Deze rugzak is ideaal voor fietsliefhebbers die op zoek zijn naar een rugzak met een kortere ruglengte. De Daypack is niet alleen super veelzijdig, met 26 liter heeft hij ook veel opbergruimte. Een slimme organisatie in het interieur biedt de ideale plaats voor elk gebruiksvoorwerp en zorgt ervoor dat alles blijft waar het hoort. Maximale ventilatie wordt gegarandeerd door het Air Flow Contact System en de absolute belastingsneutraliteit resulteert in een uitstekend draagcomfort. De extra brede heupgordelkleppen hebben grote vakken met rits en bieden extra opbergruimte.

CONTACTSYSTEEM VOOR LUCHTSTROOM
Het doel is om de belasting zo neutraal mogelijk over te brengen naar het zwaartepunt van het lichaam en tegelijkertijd het contactoppervlak met de rug tot een minimum te beperken. Evoc lost deze tegenstelling op met een ruggedeelte waarin de ventilatiecomponenten, zoals grote ventilatiekanalen en speciaal gefreesde en geperforeerde EVA-pads achter een netweefsel, naar binnen worden gelegd. Hierdoor wordt een zitting dicht bij de rugleuning bereikt en tegelijkertijd wordt de rugventilatie geoptimaliseerd.

BRACE LINK
Met de Brace Link kunnen de rugzakbanden optimaal worden aangepast aan de schouderbreedte van de sporter. Flexibele uitlijning ondersteunt de verdeling van de belasting over het zwaartepunt van het lichaam, terwijl het rug- en schoudercontact tot een minimum wordt beperkt. De Brace Link maakt het ook mogelijk om een nekbrace te dragen.

LUCHTCIRCULATIE
Air Circulation wordt gebruikt met alle Evoc rugzakken, omdat het zorgt voor een optimale ventilatie, zelfs bij grote inspanningen en zweten, en tegelijkertijd voorkomt dat de gevoelige nierzone afkoelt. Het verticaal geleide luchtkanaal zorgt voor een continue, vrije luchtcirculatie. Extra lucht kan via zijdelingse uitsparingen langs het kanaal worden afgevoerd.

AIRO FLEX
AIRO FLEX is een uiterst stabiele stof die zowel ademend als flexibel is. Het wordt gebruikt in Evoc's hoogste kwaliteit heupgordels en zorgt voor een optimale belastingoverdracht naar de heupen met maximale ventilatie - voor maximaal draagcomfort.

BODY HUGGGING
De belangrijkste kenmerken van Evoc's "Body Hugging" pasvorm zijn de plaatsing van de rugzak zo dicht mogelijk bij het lichaam en de verdeling van het gewicht over een groot gebied op de heupen. Dankzij de geoptimaliseerde verbinding tussen de schouderbanden en de brede heupvinnen die uit het rugpand "groeien", blijft de rugzak betrouwbaar en zo stabiel mogelijk in positie tijdens elke actie - voor meer comfort en controle.

Alle modellen uit de serie EVOC Explr laten zien

Uitrusting

Doel
Trekking, Fietsreizen, Sneeuwschoen wandelen, Allround / Beginners, Bikepacking, Dagelijks fietsen, Pendelen, Cross, Trekking, Wandelen
Geslacht
Heren, Dames
Belangrijkste informatie
Categorie:
Rugzak geschikt voor een drinksysteem
Type rugsysteem:
zonder rugbeschermer
Maat
Totale volume:
26,00 l
Afmetingen (L x B x H):
48 x 27 x 19
Afmetingen
Gewicht:
1.250,00 g
Rugzak
Vakken/Zakken:
brillenvak, vak voor mobiele telefoon, gereedschapsvak, kaartenvak, heupgordeltas
Houders:
helm, 1 bidon, Sleutelhanger, Drinkslang, licht
Bijzonderheden:
veiligheidsfluitje
Drinksysteem
Waterreservoir:
Zonder
Levering
Inclusief regenhoes:
ja
Levering:
Incl. aparte waszak
Materiaal
Materiaal:
Buitenmateriaal: 100% nylon; coating: 100% polyurethaan
Modeljaar
2023
Artikelnummer
709975
EAN
4250450716570

Meningen van klanten

Geef je mening. Beoordeel als eerste dit product