CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Magazijnopruiming – Kortingen tot 80%1
GRATIS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Ciclosport Navic 400 Navigatiesysteem

ID: 1211859

Adviesprijs € 199,99
€ 179,99
- 10 %
BTW inbegrepen., gratis verzending

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
GRATIS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

Productomschrijving

Ciclosport Navic 400 Navigatiesysteem

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

Beleef een Bike-Navi, die elke tour tot een absoluut plezier maakt..
De eerste blik op de Navic 400 zal u al inspireren: Het 4 inch display met drukgevoelig aanraakscherm laat u precies zien hoe uw route verloopt, zelfs bij diffuus licht. Maar dat is nog niet alles, want u kunt het scherm eenvoudig configureren, precies volgens uw voorkeuren. Zuivere navigatiefunctie, combinatie-indicatie met snelheid of resterende afstand, de aanpassing is zeer eenvoudig en absoluut intuïtief.

Of u nu overdag naar kantoor pendelt, 's avonds een ritje maakt op uw favoriete route of in het weekend een lange tocht maakt, u kunt het display met minimale inspanning en heel intuïtief naar wens configureren. Het compacte apparaat is natuurlijk ook uw ideale metgezel tijdens wandelingen. Als u de navigatiefunctie activeert, toont een grote pijl permanent de richting en de aankomende richtingsveranderingen. In de zuivere navigatiemodus ziet u een scherp en gemakkelijk te lezen kaartfragment voor u, dat u alle belangrijke details in het gebied laat zien - inclusief een duidelijke richtingspijl.

Zoals bekend en geleerd van het autonavigatiesysteem kan de thuisfunctie op de Navic 400 worden geactiveerd: De snelste route naar het huisadres wordt onmiddellijk weergegeven. Ook in het Navi-Comfort-Pakket: De "tour suggestie functie". Wanneer een start en bestemming worden ingevoerd, berekent de Navic 400 een route waarvan de gebruiker het profiel vooraf kan bepalen. Hier kunt u maximale afstand, hoogtewinst en het type grond combineren om het gewenste routeprofiel te creëren - de ultieme verrassingstour.

De Navic 400 verwerkt afgewerkte routes, die vrienden u als gpx-datarecords ter beschikking stellen of die u van toerportalen downloadt, absoluut moeiteloos: U hoeft alleen maar de gegevens te uploaden via de datakabel en de GPS-gegevens van de tour worden opgeslagen in de tour directory en kunnen met een druk op de knop worden opgeroepen. Een ander onovertroffen voordeel van de Navic 400 is het kaartmateriaal, een mix van Open Street Map en Falk en met exacte hoogtelijnen van Kompass. De aankoopprijs is inclusief alle reguliere kaartupdates, zodat u nooit meer hoeft te betalen voor kaartupdates.

Alle modellen uit de serie Ciclosport Navic laten zien

Uitrusting

Doel
MTB beginners/Toer, Marathon/Cross Country, Allround / Beginners, Tour / Cross Country, Marathon / XC, Wielrennen, Cyclocross, Gravel, Aero, Endurance, Trekking, Fietsreizen, Bikepacking, Cross, Trekking, Wandelen, Wandelen / Trekkingtochten
Belangrijkste informatie
Apparaat type:
Handapparaat met kaartweergave
Afmetingen
Afmetingen (B x H x D):
13 x 6,8 x 2,3 cm
Gewicht:
160,00 g
Display
Type:
Kleurendisplay met touchscreen-functie
Melding diogonaal:
4,00 inch
Oplossing:
854 x 480
Functies
Functie:
Kaart compatibel, Kaarten kunnen worden toegevoegd, Temperatuurweergave, Navigatie, GPS-functie, Rijstatistieken, Opslagfuncties
Kilometer functie:
Totaal aantal kilometers, restkilometer, Dagkilometers
Snelheidsfunctie:
Gemiddelde snelheid, Actuele snelheid, Maximale snelheid
Tijd functie:
Totale rijtijd, De tijd
Hoogtemeter functie:
Gezamenlijke Hoogtemeter, max. & min. hoogtemeter, Actuele hoogte, stijging actueel, dag hoogtemeter, maximale stijging, minimale stijging
Overige funcites:
Actuele temperatuur
Omhulsel
Waterafstotend:
ja
Uitrusting
Geheugencapaciteit:
8.000,00 MB
Energievoorziening
Accu type:
Lithium-Ionen accu
Stroombron:
Accu
Werkduur:
14,00 u
Levering
Inclusief:
korte handleiding, Stuurbevestiging, USB-kabel
Modeljaar
2022
Artikelnummer
1211859
EAN
4028846614799

Meningen van klanten

5.0
1 Klantenbeoordelingen
1 Ster
0
2 Sterren
0
3 Sterren
0
4 Sterren
0
5 Sterren
1
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
Ciclosport Navic 400 Navigatiesysteem
Super Preis Leistungsverhältnis
Cyclosport Navic 400
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Ik heb het navigatiesysteem getest op een fietsvakantie in Neder-Oostenrijk. Was oprecht verbaasd dat alle routes op het navigatiesysteem werden weergegeven, zelfs in het dichtste bosgebied. Ook in Tsjechië. Ik ben er nog niet achter hoe ik routes kan opslaan. Anders kan ik het alleen maar aanbevelen.
30.06.2022