CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Magazijnopruiming – Kortingen tot 80%1
GRATIS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

CAMPZ Mat EVA 0.8 Lang, zwart

ID: 1866758

€ 12,99 *
€ 5,99
- 53 %
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
GRATIS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

Productomschrijving

CAMPZ Mat EVA 0.8 Lang, zwart (black)

Zorg voor een goede nachtrust met de CAMPZ EVA 0,8 Long isomat! Deze slaapmat van EVA-schuim is ontworpen om je comfortabel en uitgerust te houden, waar je avonturen je ook heen brengen.
Dit is een goede keuze voor iedereen die een budget heeft en van kamperen en het buitenleven houdt. Deze lichtgewicht en duurzame mat is gemaakt van EVA-schuim, wat isolatie en demping biedt voor een goede nachtrust. Hij biedt ruimte om je uit te rekken en te ontspannen, terwijl de dikte van 0,8 cm een comfortabele barrière vormt tussen jou en de harde grond. Hij kan worden opgerold voor gemakkelijke opslag en vervoer. Of je nu kampeert, backpackt of gewoon geniet van een dagje in de natuur, de CAMPZ EVA slaapmat zorgt ervoor dat je goed slaapt.

In het kort

Type constructie
Type constructie
Schuimstof mat
Type
Type
Standaard
Dikte
Dikte
8 mm
Gewicht
Gewicht
230,00 g

Uitrusting

Doel
Trekking kamperen, Familiecamping
Belangrijkste informatie
Type constructie:
Schuimstof mat
Type:
Standaard
Materiaal
Schuim soort:
EVA
Afmetingen
Dikte:
8 mm
Mat dikte:
standaard (35-70 mm)
Verpakkingsgrootte (cm):
55 x 16,9
Gewicht:
230,00 g
Lengte:
200,00 cm
Breedte (cm):
55,00 cm
Functies
Functie:
Oprolbaar
Modeljaar
2023
Artikelnummer
1866758
EAN
4052406396467

Meningen van klanten

2.3
3 Klantenbeoordelingen
1 Ster
1
2 Sterren
1
3 Sterren
0
4 Sterren
1
5 Sterren
0
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
CAMPZ Mat EVA 0.8 Lang, zwart zwart
Arne
gewicht klopt niet
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Helaas komt het gewicht van de mat niet overeen met de productinformatie. Helaas weegt mijn mat 100 g meer en is daarom voor mij onbruikbaar in het ultralichte bereik.
29.06.2023
CAMPZ Mat EVA 0.8 Lang, zwart zwart
Fabian
Slaapmatje EVA 0.8 Lang zwart - Best goed, maar...
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Ik heb de afgelopen dagen 5 slaapmatjes EVA 0.8 Long zwart (modeljaar 2023) gekocht voor een spotprijs van € 6,99. ....en nee, ze zijn natuurlijk niet allemaal alleen voor mij ;-) De matten zijn goede zachte EVA matten en zoals typisch voor zachte EVA matten zie je al snel gebruikssporen. Er zijn gewoon "geen" yogamatten, maar om te slapen! Het maakt deze matten niet uit of ze een gaatje of zelfs een scheur krijgen, ze werken nog steeds. Het zijn natuurlijk geen dure Evazote matten en ik kan niet zeggen of de R-waarde vergelijkbaar is, omdat er bij het kopen van deze matten een beetje mee wordt gespeeld. Van de 5 matten weegt de zwaarste 320g en de lichtste 188g met dezelfde maat. Dat is behoorlijk wat manoeuvreerruimte qua dichtheid. Ze hebben dus (als ik het niet verkeerd heb berekend) een dichtheid van ca. 21 tot 36 kg/m3. Als je daarmee kunt leven, krijg je een mooie mat voor een kleine prijs. Trouwens, als 8mm te dun voor je is, kun je ook twee matten op elkaar leggen ;-)
09.11.2022
CAMPZ EVA Mat L, zwart zwart
jay
EVA-mat CAMPZ
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Mat is met 0,8 mm natuurlijk erg dun en je kunt er niet teveel van verwachten, maar het materiaal is erg gevoelig en ziet er na het eerste gebruik in de tent erg gebruikt uit. Het gebruik van de mat op de grond kan deze mat zeker maar in beperkte mate aan. Een grasspriet laat sporen na. Als extra isolatie in de tent en op de hutvloer is het OK. Het had echter goedkopere matten die duurzamer waren.
19.10.2021