CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Majpartaj Korting - maar voor beperkte tijd!
30 DAGEN GRATIS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €696
VRAGEN? KLIK HIER!
Baladeo
Baladeo - Ieder zijn natuur
Baladeo ontwikkeld sinds 1995 met succes outdoor producten zoals verrekijkers, lampen, rugzakken en messen. Zo bied Baladeo praktische accessoires voor alle reizen en excursies, wandel- of fietsentochten, op het land, het water of in de stad.

baladeo

0 Artikel
Op dit moment zijn er helaas geen producten in deze lijst beschikbaar.

Baladéo online kopen - gereedschap, zaklampen, tools

Baladéo biedt de verschillende producten voor professioneel gebruik op het gebied van wandelen, mountainbiken of andere avontuurlijke activiteiten. Het bereik van Baladéo omvat zowel extreem hoge kwaliteit messen voor gebruik buitenshuis, een aantal zeer verschillende kompassen, stappentellers, zaklampen en multi-tools en verschillende verrekijkers en outdoor sets. Baladéo biedt een zeer uitgebreid assortiment waarvan ieder product erg geschikt is voor outdoor gebruik en tevens zeer duurzaam en sterk is. De perfecte afwerking van de tools, evenals de scherpte maken de Baladéo producten erg geschikt voor het snijden of bewerken van producten. Maak een outdoor maaltijd met een draagbaar gasfornuis, en snijd verse kruiden en andere etenswaren eenvoudig met uw mes. Ook bij het maken van een vlot of het opzetten van een familietent komen de betrouwbare gereedschappen van Baladéo erg goed van pas. Maar niet alleen in de natuur, ook tijdens een verhuizing of een andere klein klusje in huis is het handig om een goed mes ergens te hebben liggen. Bij CAMPZ vindt u van Baladéo onder andere de producten:

Baladeo gereedschap koopt u bij CAMPZ

Multifunctionele gereedschappen van Baladéo

Naast zakmessen en ander soort messen beschikt Baladéo ook over multifunctionele messen die over meer dan enkel een mes bestaan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een schaar, blikopener en een kurkentrekker. U vindt tevens kompassen van Baladéo waarmee u zowel de goede richting als de heersende temperatuur kunt vinden. Naast verschillende gereedschappen zijn er ook zitkussens en LED lampen beschikbaar. De handige producten van dit outdoor merk kunnen eigenlijk niet gemist worden tijdens uw volgende outdoor avontuur. Met een multitool of scherp zakmes bij de hand bent u altijd veilig en voorzien van een goede set aan overlevingsmiddelen. Daarnaast zijn de producten van Baladéo voordelig geprijst en een koopje als u kijkt naar de kwaliteit die u ervoor terugkrijgt.

Baladéo producten koopt u bij CAMPZ

Bij CAMPZ koopt u voordelig u nieuwe Baladéo producten. In ons assortiment vindt u echter niet alleen dit merk, maar ook tal van andere merken die duurzame gereedschappen verkopen. Snuffel op uw gemak rond. Mocht u vragen hebben schroom dan niet om onze klantenservice te bellen of mailen. Zij zullen u zo goed mogelijk helpen om de juiste keuze te maken.