CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Magazijnopruiming – Kortingen tot 80%1
GRATIS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

nortik TrekRaft Expedition Kajak zonder dek, zwart/geel

ID: 981527

Adviesprijs € 799,00
€ 416,99
- 47 %
BTW inbegrepen., gratis verzending

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
GRATIS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

Productomschrijving

nortik TrekRaft Expedition Kajak zonder dek, zwart/geel (yellow/black)

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

TrekRaft Expedition - Het ultralichte vlot met hoge prestaties. De belangrijkste innovatie in de PackRafts van de Expedition-lijn is een opbergmogelijkheid voor bagage in de luchtbuis zelf.

Dit biedt verschillende voordelen: het niet hoeven bevestigen van de uitrusting aan het dek zorgt voor een lager zwaartepunt en vermindert de blootstelling aan wind tijdens het peddelen. Dankzij de ingesloten lucht en uitrusting dienen deze zakken bovendien als een drijfkamer in het geval van een gat in de buitenschaal. Een extra veiligheidsvoorziening!

Om onevenwichtigheden vanaf het begin te minimaliseren, krijgen de rafts twee geïntegreerde zakken - één aan elke kant. Dankzij een overdekte ritssluiting kun je je uitrusting gemakkelijk en waterdicht opbergen.

Het idee van TrekRafting is heel eenvoudig. In deze tijd doen de meeste mensen niet één, maar vele buitenactiviteiten, zoals. Wandelen, trektochten maken, fietsen, peddelen, inline skaten enz. TrekRafting combineert trekking met "rafting", wat staat voor peddelen in de breedste zin van het woord. De combinatie van wandelen (trekking) en peddelen (raften) is mogelijk omdat een TrekRaft slechts ongeveer 3 kg weegt en met zijn ultrakleine pakmaat in elke rugzak past of eraan bevestigd kan worden, hoe compact ook. De ultralichte boot TrekRaft behoort tot het geslacht van de packrafts.

Tot nu toe waren deze speciale lichtgewicht vlotten erg duur en vooral interessant voor specialisten. Gelukkig brengt de Nortik TrekRaft daar verandering in en wordt het een betaalbare hobby voor bijna iedereen. De gunstige prijs en de hoge kwaliteit spreken voor zich. Laat je inspireren door deze fascinerende trendsport en ga trekraften! De gebruiksmogelijkheden van de TrekRafts zijn absoluut veelzijdig. Waarom niet stroomopwaarts of over het platteland naar een rivier/meer wandelen, uitgebreid picknicken en dan terugpeddelen. Of combineer je volgende wandeling gewoon met een paar sessies op het water. Neem je TrekRaft mee op je meerdaagse trektocht naar Zweden en peddel lange stukken van je geplande route op een rivier. Dit zijn slechts een paar geselecteerde voorbeelden van een enorm scala aan toepassingen.

Materiaal
Hoogwaardig ultralicht TPU. De luchtslangen zijn aan beide zijden gecoat en niet alleen aan de buitenkant. Zelfs als de buitenste laag beschadigd raakt, blijft het materiaal ondoordringbaar dankzij de binnenste coating. De onderkant is extra verstevigd. De TrekRaft is gelast (voor zover mogelijk) en niet alleen genaaid/lijmd.

In het kort

Buiten materiaal
Buiten materiaal
TPU
Gewicht (ca.)
Gewicht (ca.)
3,40 kg
Verpakbaar
Verpakbaar
ja
ontwerp
ontwerp
opblaasbaar

Uitrusting

Doel
Packrafting
Boot
Toepassingsgebied:
rivier, Zee, meer
Water type:
staand water, stromend water, rustig water, bewegend water, licht golving, uitgesproken golvengang
Verpakbaar:
ja
Aantal zitplaatsen:
1
Type:
Packraft
ontwerp:
opblaasbaar
Materiaal
Buiten materiaal:
TPU
Afmetingen
Maximale bijlading:
150,00 kg
Buiten maat (L x B):
230 x 92
Pakgrootte (L x B):
50 x 25
Gewicht (ca.):
3,40 kg
Levering
Levering:
TrekRaft, Ga zitten, Vullen van de zak, Reparatieset, Draagtas
Modeljaar
2023
Artikelnummer
981527
EAN
4260289612806

Meningen van klanten

Geef je mening. Beoordeel als eerste dit product