CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Magazijnopruiming – Kortingen tot 80%1
GRATIS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Alpina Twist Five QVM+ Bril, zwart

ID: 717577

€ 179,99
BTW inbegrepen., gratis verzending

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
GRATIS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

Productomschrijving

Alpina Twist Five QVM+ Bril, zwart (black matt)

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

Het beschermt en beschermt - de Twist is een van de best verkochte sportbrillen op de markt. En niet zonder reden: sinds de introductie heeft het de norm gezet op het gebied van draagcomfort, aanpassing en design. Twist Zero was de naam van het eerste model in 2005. Sportbrillen zijn nu in hun vijfde generatie - en de Twist Five QVM zet hun eigen succesverhaal voort.

De Twist Five QVM+ met volledig frame is uitgerust met de high-end QuattroVarioflex lenstechnologie en biedt tegelijkertijd een eigentijdse stijl. Dit geeft ze een enorm toepassingsgebied en maakt ze uitstekend geschikt voor elke licht- en weersomstandigheid. De lenzen verhogen de contrasten, filteren storende reflecties en passen de tint optimaal aan de lichtomstandigheden aan (fotochromatisch).

Ze dekken de beschermingsniveaus Cat. 1 tot 3. Miststop voorkomt beslaan van de ramen, dankzij de waterafstotende coating rolt water en vuil gemakkelijker van de ramen. Met de neigbare veren kunnen de glazen individueel worden aangepast aan de vorm van het gezicht. Dankzij de reflectie worden infraroodstralen gereflecteerd, waardoor 100% UV-bescherming wordt geboden. De Twist Five QVM+ is de perfecte bril - voor elk weer en voor elke sport.

Quattro Varioflex
Het polarisatiefilter in de Quattroflex schijven, dat is afgestemd op de meest uiteenlopende eisen, biedt een maximale functionaliteit. Reflecties en schitteringen worden effectief geëlimineerd en contrasten worden duidelijk benadrukt. Quattrofelx schijven zijn helderder dan gewone gepolariseerde schijven, waardoor ze ideaal zijn om te combineren met Varioflex. Het Quattroflex-effect functioneert daarom ook bij slecht weer en diffuus licht optimaal.

Miststop
Miststop is een coating aan de binnenkant van de lenzen die niet glad maar ruw is. De druppels hebben dus geen mogelijkheid om een gesloten laag te vormen, d.w.z. om te beslaan en zo het zicht te vertroebelen.

Hydrofobe lens
De hydrofobe, d.w.z. vochtwerende, nanostructuur van de ruit laat toe dat het water er in enkele seconden eenvoudig afrolt en het vuil erop wordt meegenomen. De ruit is niet alleen schoon, maar droogt ook nog eens bliksemsnel.

Aanpasbaar Nosepad
Koud verstelbare, rubberen neuspads zorgen voor een optimale aanpassing aan elke neusbreedte en -vorm. De rubberen coating voorkomt effectief dat de bril wegglijdt en garandeert een goede pasvorm.

Instelbare helling
Dankzij de verstelbare tempelscharnieren kan de bril tijdens het zweterige bergopwaartse zweten van het voorhoofd worden weggeklapt. Een helling naar beneden naar het voorhoofd zorgt voor minder diepgang. Voor sporten met een mistvrij uitzicht op elk moment.

2 Onderdelen ontwerp
De combinatie van een hard montuur, zachte, rubberen tempeluiteinden en neuspads verhoogt het draagcomfort en de pasvorm van de bril.

Geoptimaliseerde luchtstroom
Een sterk gebogen brillenglas in combinatie met een indirecte luchtstroomgeleiding zorgt voor tochtvrij en mistvrij zicht, zelfs bij snelle buitensporten.

Alle modellen uit de serie Alpina Twist laten zien

Special Features

Protection Level


Protection Index enligt Standard EN1938 

0 - For cloudy days the lens is colourless 

1 - Suitable for weak sunlight through an otherwise cloudy sky 

2 - Medium lenses for normal sunlight 

3 - Strong sunlight (alpine and marine), often dark lenses 

4 - High Alpine and marine environment. Very dark lenses, not suitable for driving!

Uitrusting

Doel
MTB beginners/Toer, Marathon/Cross Country, All Mountain/Enduro, Allround / Beginners, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro, Wielrennen, Cyclocross, Gravel, Aero, Endurance, Trekking, Fietsreizen, Bikepacking, Cross, Dagelijks gebruik/Woon-werkverkeer, Urban lifestyle, Dagelijks fietsen, Lifestyle / Singlespeed, Urban Sport, Pendelen, Trailrunning , Hardlopen
Geslacht
Heren, Dames
Belangrijkste informatie
Gletsjerbestendig:
Nee
Glas-schijftype:
Weerspiegeld, gepolariseerd, Meekleurend
Beschermingsniveau:
1-3: 8 - 80 % lichtdoorlatendheid
Uitrusting
Frame:
14,0 cm breed / 5,0 cm hoog
Neusstuk:
Aanpasbaar Nosepad
beugel:
16 cm
ventilatie:
Optimized Airflow (optimale luchtstroom)
Bril lens
Naam lenzen:
Kleurrijk
Beschermingsniveau:
1-3: 8 - 80 % lichtdoorlatendheid
100 % UV-bescherming:
ja
Bijzonderheden:
Met polarisatie technologie, Mat Anti-Fog coating, Met automatische lensschakering
Andere functies:
onbreekbaar
Afmetingen
Gewicht:
30,00 g
Modeljaar
2023
Artikelnummer
717577
EAN
4003692271549

Meningen van klanten

Geef je mening. Beoordeel als eerste dit product