CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Magazijnopruiming – Kortingen tot 80%1
GRATIS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Nordisk Svalbard 1 SI Tent, groen

ID: 342233

Adviesprijs € 369,99
€ 193,99
- 47 %
BTW inbegrepen., gratis verzending

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
GRATIS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

Productomschrijving

Nordisk Svalbard 1 SI Tent, groen (forest green)

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

Svalbard 1 SI is een lichtgewicht, functionele en ruime tent die bestand is tegen een orkaan als hij goed staat. Hij heeft zelfs de magische grens van 32,7 m/s gehaald in de windtunneltest en tegelijkertijd biedt de paalconstructie veel opbergruimte in de slaapcabine met extra opbergruimte voor schoenen en ruimte om te koken in de kleine vestibule. Hij is snel en gemakkelijk op te zetten en af te breken, en omdat hij binnen wordt opgezet, kun je de binnentent ook apart gebruiken als het te warm is en de tent niet te warm is
omstandigheden het toelaten. Svalbard 1 is optimaal voor trektochten omdat hij weinig ruimte inneemt maar geweldige prestaties belooft.

In het kort

Pakgrootte (L x B)
Pakgrootte (L x B)
12 x 45
Tentstokken
Tentstokken
Aluminium
Waterkolom buitentent
Waterkolom buitentent
3000 mm
Totale Gewicht tent
Totale Gewicht tent
1.700,00 g
Waterkolom bodem
Waterkolom bodem
10000 mm
Aantal personen
Aantal personen
1

Uitrusting

Doel
Trekking kamperen, Familiecamping, Trekking
Belangrijkste informatie
Aantal apsis:
1
Toepassingsgebied:
Kamperen, Trekking
Opblaasbaar:
Nee
Type:
Tunneltent
Aantal personen:
1
Afmetingen
Binnenruimte (L x B x H):
265 x 115 x 100
Afdruk (L x B):
275 x 125
Totale Gewicht tent:
1.700,00 g
Pakgrootte (L x B):
12 x 45
Slaapgedeelte
Aantal slaapkamers:
1
Lange slaapkamer:
265 cm
Materiaal
Verbinding:
DAC Featherlite NSL, 9 mm
Tentstokken:
Aluminium
Binnentent:
100 % nylon
Tentbodem:
100 % nylon
Buitentent:
100 % nylon
Coating:
siliconen
Waterkolom
Waterkolom buitentent:
3000 mm
Waterkolom bodem:
10000 mm
Levering
Tent:
Haringen, Tentstokken
Modeljaar
2023
Artikelnummer
342233
EAN
5703384023058

Video

Meningen van klanten

4.8
6 Klantenbeoordelingen
1 Ster
0
2 Sterren
0
3 Sterren
0
4 Sterren
1
5 Sterren
5
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
Nordisk Svalbard 1 SI Tent, groen groen
Antoine
Een tent voor een echt persoon
Vertaald uit Franse Naar origineel
Dit is een tent voor een echt persoon, met net genoeg ruimte om niet te krap te worden. Materiaalopslag is beperkt, maar een medium tas (38L in mijn geval) past in de apsis bij de schoenen. Opbergruimte binnenin is in gaasvakken voor kleine voorwerpen, evenals in de 3 hoeken van het passagierscompartiment: twee kleine driehoeken, respectievelijk aan het hoofd en de voeten, en een grotere ruimte aan de linkerkant bed, groot genoeg om de tas op te bergen, hoewel dit ten koste gaat van het comfort. Merk op dat de bewoonbare lengte het niet toelaat dat langere mensen hun volledige lengte uitstrekken. 1,85 m is waarschijnlijk het maximum en het is perfect voor 1,80 m. De montage is eenvoudig en de materialen lijken robuust. Na een eerste nacht in een onweersbui, met een matig sterke wind en gedurende zeven uur een afwisseling van sterke en lichte regen, zijn hier enkele aanvullende elementen. Allereerst lijkt het mij dat de tunnelvorm minder stabiel is dan de koepelvorm, waaraan ik meer gewend ben. Je voelt je kwetsbaarder, hoewel de tent zonder zorgen blijft staan (ik had hem maar gedeeltelijk getuide). Toen zag ik een waterinfiltratie ter hoogte van het klamboe aan de zijkant van de voeten. Ik kon niet bepalen waar het water vanaf het buitendoek binnenkwam (lage ventilatie? Onwaarschijnlijk ...), maar het was vervelend genoeg om opgehaald te worden: 's ochtends komt er een kleine plas 'werd aan mijn voeten gevormd. Als er nog een paar verspreide druppels op het wasgoed van de slaapkamer waren gepareld, beschermde het grondzeil - die nacht erg gebruikt - me ondertussen goed.
17.08.2020
Nordisk Svalbard 1 SI Tent, groen groen
Franky
Goed bevonden
Eerste één-persoonstent die ik gekocht heb. Goede service van Campz. Gekocht in 2018 samen met de footprint, Dit weekend pas uitgeprobeerd bij 5 Bft en regen. Bevindingen na 1 overnachting. Je kan best de tent eerst thuis eens opstellen om geknoei bij 5 Bft te vermijden. De tent verdraagt de wind vrij goed als je het voeteinde in windrichting opzet, ook is ze waterdicht en de condensvorming is minimaal. Ik kon met mijn 1.70m mooi rechtop zitten, handig bij aan- en uitkleden. De tent is voorzien van vele handige 'pockets' en een haakje voor je lampje. De ritsen doen hun werk goed. Ook vele verluchtingsmogelijkheden. Ik had wel een vijvertje op mijn footprint omdat die aan het hoofdeinde groter is dan de binnentent. Waarschijnlijk een combinatie van veel wind en regen en niet helemaal strak opgestelde tent. Prijs /kwaliteit zeer tevreden.
18.03.2019
Nordisk Svalbard 1 SI Tent, groen groen
frank schut
Nordisk
Top tent voor een top prijs en dito levering.
07.03.2019