CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Magazijnopruiming – Kortingen tot 80%1
GRATIS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Tatonka Lastenkraxe rugzak, olijf

ID: 370228

Adviesprijs € 250,00
€ 237,50
BTW inbegrepen., gratis verzending

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
GRATIS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

Productomschrijving

Tatonka Lastenkraxe rugzak, olijf (olive)

Combinatie van een aluminium frame en een V2-draagsysteem. Met een gelast aluminium frame biedt deze het nodige draagcomfort voor zware bagage. Met een draagvermogen tot 50 kg, kan hij worden gebruikt voor een breed scala aan toepassingen.

Een 25 cm diep plaform dient als laadruimte. De buizen van het hoofdframe hebben een diameter van 24 mm, die van het dwarse frame zijn 20 mm. Met in totaal vier dwarsbalken in het hoofdframe is de stabiliteit gegarandeerd. De eendelige versterkte heupgordel en draagriemen zijn goed gevoerd als bescherming tegen drukpunten. Een statief - dat ook extra bevestigingsmogelijkheden biedt - zorgt voor een veilige standpositie - ook op oneffen terrein.

V2-systeem
Flexibel voor gemiddelde tot hoge belastingen. Het ontwerp van het V2-systeem met speciaal geplaatste stangen, zorgt voor een uitstekende verhouding tussen efficiënte lastoverdracht en tegelijkertijd flexibiliteit. De drager kan zich dus nog steeds relatief flexibel bewegen, ook met veel gewicht op de rug. De ergonomisch gevormde heupgordel met voering op de lendenen en conisch gesneden heupvleugels zijn comfortabel gevoerd en voorkomen dat je rugzak wegglijdt. De holle rugvoering zorgt bovendien voor optimale ondersteuning en een goed contact met de rugzak. Voldoende bewegingsvrijheid, ook bij volledige belasting. De riemen die de belasting in bedwang houden, comfortabele schouderbanden en hoogte van de klep zijn verstelbaar en maken nauwkeurige afstelling mogelijk.

In het kort

Gewicht rugzak
Gewicht rugzak
2.700,00 g

Uitrusting

Doel
Trekking, Wandelen
Geslacht
Heren, Dames
Belangrijkste informatie
Type:
Multiday-rugzak
Toepassingsgebied:
Trekking
Type rugsysteem:
Rugvoering
Afmetingen
Afmetingen:
0 x 0 cm
Volume
Rugzakvolume:
80,00 l
Materiaal
Coating:
PU
Riem
Uitrusting heupriem:
dik gevoerd
Heupband:
ja
Borstband:
ja
Gewicht
Gewicht rugzak:
2.700,00 g
Modeljaar
2023
Artikelnummer
370228
EAN
4013236233131

Video

Meningen van klanten

4.5
4 Klantenbeoordelingen
1 Ster
0
2 Sterren
0
3 Sterren
0
4 Sterren
2
5 Sterren
2
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
Tatonka Lastenkraxe rugzak, zwart zwart
Tömu
Tragräf
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Zeer solide en lichtgewicht constructie. Comfortabele aan de achterkant. Sorry, geen lef zijn.
27.05.2016
Tatonka Lastenkraxe rugzak, olijf olijf
Franz-Xaver Bauer
Bewrtung
Vertaald uit Duitse Naar origineel
heel goed
15.01.2016
Tatonka Lastenkraxe rugzak, zwart zwart
LUIS
Zeer goede transport structuur
Vertaald uit Spaanse Naar origineel
Zeer uitgebreid transport structuur. Het systeem van riemen en harnassen gewoon perfect, waardoor een goede taakverdeling tussen de heup en schouders. Misschien zou verbeteren verlengen de breedte van de structuur 40 of 45 cm en met veel grote en zware grootte, variërend genoeg ingesteld.
15.09.2014