CamelBak Bidons

(1 product)

  Kleur

Gekozen:
  •  

  Prijs (€)

  • -
    Bevestigen

  Klantenbeoordelingen

Gekozen:
SORTEREN
Pagina1van
1
 
SORTEREN
Pagina1van
1

Camelbak bidons bij CAMPZ

Tijdens een wedstrijd en gedurende een intensieve training wilt u uw vochtgehalte op pijl blijven houden. Dit kan het beste met een CamelBak drinksysteem. Dit drinksysteem is perfect om onderweg te drinken. Kijk bij CAMPZ voor deze handige CamelBak bidons.

camelbak bidon

De CamelBak Bidon om het vochtgehalte op pij te houden

Genoeg drinken is belangrijk tijdens elke outdoor activiteit. Bij intensief sporten wordt er hevig getranspireerd. Dit transpiratievocht moet weer worden aangevuld. Een CamelBak Bidon is perfect voor bij het fietsen en tijdens het wandelen. Dit drinksysteem heeft een handige drinktuit. Doordat drinkslang tot aan de bodem van de bidon rijkt, hoeft het hoofd niet achterover geslagen te worden om de laatste druppel te drinken. De bidon is geschikt voor koude vloeistoffen. De fles kan echter ook warme dranken lang warm houden. Ideaal om in de rugzak te doen voor onderweg op de mountainbike.
    De bidons van CamelBak zijn in verschillende soorten uitvoeringen:
  • Metaal
  • Transparant
  • Kunststof

Een CamelBak Bidon voor tijdens de wedstrijd

De bidons van CamelBak zijn de oplossing om te drinken tijdens wedstrijden en trainingen bij singletracks en in bergetappes op de racefiets. De handen van de biker kunnen aan het stuur blijven terwijl het vochtgehalte van de fietser toch op pijl wordt gehouden. Dat kan ook bij een hardloop rugzak. Hierbij zit het CamelBak drinksysteem bij geïntegreerd. Kies de outdoor uitrusting die bij u past om altijd het beste drinksysteem bij u te hebben tijdens het downhillen of tijdens de sprint. Heeft u een belangrijke wedstrijd? Ga dan snel naar CAMPZ om de CamelBak Bidon te bestellen, als u voor 16 uur besteld wordt hij vandaag nog verzonden!


Klantenservice
Heeft u vragen? Neem dan contact op met onze experts! Ma. t/m vr. 10u.-18u.
025 880852
Nieuwsbrief
Meld u nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingscode t.w.v. €10,-.
Er wachten exclusieve aanbiedingen en kortingsacties op u.4
Tevreden klanten
Bent u tevreden met onze service? Schrijf een beoordeling en help anderen!
Schrijf een beoordeling